Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Nassogne

Direct energie vergelijken in Nassogne? Aan de hand van de energievergelijker tref je snel en simpel alle interessante leveranciers als o.a. Luminus & Antargaz. Vul de postcode en het huisnummer in, vul het geschatte verbruik in, en bekijk welke energieleverancier in Nassogne de laagste prijs hanteert. Daarnaast vergaar je op onze website belangrijke informatie over zaken als bijvoorbeeld energiegebruik in de regio en concrete energiebespaartips. Bovendien geven wij tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Nassogne
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,457
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,277
Gemiddeld verbruik: 1600 m3 en 3380 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote maatschappijenbij elkaar
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Bespaar tot wel € 470,00.

Snel & simpel overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Nassogne?

Wij zien meer en meer energieleveranciers in Nassogne. Dit loopt van Lampirus tot Comfort Energy, het aantal aanbieders was nooit zo groot. In maart 2024 zijn het zo’n 30 energie aanbieders. Deze aanbieders zijn allemaal aangesloten op de infrastructuur van Ieh. Het is onuitvoerbaar om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor dit scenario hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Achterhalen welke organisaties in deze regio actief zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Nassogne is voor jouw situatie? Geef gemakkelijk de eigen gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap meteen over. Lees verder over 5 nuttige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je kunt altijd koken, en je kunt lekker warm douchen. Daartegenover, gas & stroom organisaties kennen toch grote onderlinge verschillen. Tijdens gasstoringen of stroomproblemen, dan is het wenselijk dat er gauw een oplossing volgt. Met andere woorden: vergelijk op meer dan alleen prijs. Als het puntje bij paaltje komt wil iedereen een goedkope energieleverancier. En wij begrijpen dat! Dankzij onze tarievencheck check je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Nassogne, die matcht met jouw verbruik. Unieke behoeften? Dat kun je zelf bepalen. Geholpen door filteren in de energievergelijker checken jullie simpel en snel een abonnement dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Nassogne

 • Engie: Handige website
 • OCTA+: Handige website
 • Lampiris: Verschillende termijnen
 • MEGA: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Essent: Vaste energieprijzen
 • Eneco: Verschillende termijnen
 • Luminus: Blog met handige bespaartips
 • Elegant: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Watz: Eenvoudig verbruik inzien
 • Wase Wind: Exclusieve aanbiedingen
 • Comfort Energy: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Poweo: Gemakkelijk prijs berekenen

Wat zijn de energiekosten in onze straat? (Prijzen maart 2024)

De condities van energie-aanbieders en de energiekosten zijn in elke plaats weer anders. Dat heeft te maken met het feit dat er diverse netbeheerders diensten leveren. Iedere afzonderlijke beheerder wordt gekenmerkt door weer andere tarieven voor logistiek. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Nassogne heet Ieh. De kosten van het netbeheerder wisselen per postcodegebied. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Nassogne is de netbeheerder van het gas Igh. Bij problemen in het netwerk wordt dit door hen verholpen.

Facts and figures Nassogne

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Nassogne
 • Populair merk: ACV
 • Aandeel groen: 0,188%
 • Postcode: 6950
 • Aantal mazout liters: 2980 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,457
 • Stroomtarief kwh: €0,277
 • Gem. gasverbruik: 1600 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3380 kWh
energie-vergelijken-nassogne

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Start met de basisinfo. Hiermee bedoelen we grootte van het gezin, en je adresgegevens.

 2. Vul energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. Rondom Nassogne gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1600 m3 & 3380 kWh. Heb jij een gasloze woning? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je opwekt. Deze details beïnvloeden het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer soort energie en contracttermijn.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Ben jij neutraal? Kies dan ‘geen voorkeur’. Rondom looptijd heb je de keuze uit o.a. 1 jaar tot 5 jaar en wisselende korte termijn modelcontracten. Meestal is het slim om elke 12 of 24 maanden weer een 1-jarig contract te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Wat daarna komt is een lijst met alle mogelijke energiebedrijven. Bij alle pakketten tref jij informatie m.b.t. herkomst van stroom en gas, contractsduur, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Nassogne, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de maatschappij die in lijn is met jouw persoonlijke wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een relevante aanbieder gecheckt? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. We versturen jouw aanvraag direct door naar de aanvraag-pagina van de aanbieder. Denk aan www.lampiris.be + www.elegant.be. De betreffende energie-partij regelt de overstap. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Nassogne


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan in sommige gevallen wel €310 rendement bieden. Desalniettemin, zijn er meerdere mogelijkheden om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Hieronder profiteer je van 5 bruikbare tips & tricks die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Tip 1: gebruik niet de standby modus
 • Tip 2: let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.
 • Advies 3: zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.
 • Bezuinigadvies 4: een volle koelkast blijft gemakkelijker koud dan een lege
 • Tip 5: Benut de pompschakelaar

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om de overstap te regelen?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze energiespecialisten zeggen altijd: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Nassogne. Zo realiseer je de hoogste besparing. Desondanks, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Loopt jouw contract bijna af? 6 weken voor het einde van jouw contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Is je contract nog niet afgelopen? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Je kunt eerder overstappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Onbepaalde tijd energiecontract? Je kunt dan meteen wisselen van leverancier, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Mogelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of meer vrijheid met modelcontracten?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zijn er grofweg 2 mogelijkheden: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je komt niet voor verrassingen te staan als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren gedurende de contractperiode. Vaak vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in het begin en in midden van het jaar. Bij een variabel contract wordt je dus ook ‘beloond’ als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt als de beste optie: een meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij je exact weet wat je gaat betalen. En wellicht is er sprake van een nieuwe klanten korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In de energiewereld werkt het zo: contracten voor een langere periode kunnen qua prijs niet concurreren met verscheidene kortlopende energiecontracten voor Nassogne. Bij een contract met een langere looptijd is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daarentegen, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je elk jaar zo’n dergelijke welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, normaal gesproken faciliteert jouw betreffende energie-aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk de prijzen en neem een nieuwe energieleverancier. Denk aan Eneco, ENGIE en Eni. Bij de volgende stap bepaal je het moment waarop het contract ingaat. Jouw betreffende leverancier zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Geholpen door www.energiehunter.be check je altijd de laagste prijzen. Als je zelf gaat naar bijv. www.ecopower.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe bestaat dat? Heel eenvoudig: energiebedrijven zijn altijd op zoek naar meer klanten. Door gebruik te maken van lage prijzen en flinke welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Zo trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Nassogne vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Nassogne en ontdek de beste deal voor jullie woning

Duurzame energie in Nassogne

Het merendeel van de bedrijven leveren onderhand groene stroom in Nassogne. Binnen dit domein zijn er diverse keuzes te maken. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt is bij veel aanbieders weer anders. Niet alle groene energie is ook echt duurzaam. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd 100% duurzaam genoemd. De zekerheid hebben dat energie aanbieders daadwerkelijk groen zijn? Kies dan zeker weten “Groene energie uit NL”. In de volgende stap kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Nassogne vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
Voor inwoners van de gemeente Nassogne kennen we vele projectenmet een focus op duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 6950. In deze buurt kan je vaak zeer betaalbaar meedraaien in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om het eigen energieverbruik gaan beperken. Op termijn moet Luxemburg eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Zonnepanelen installeren
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • En niet te vergeten: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Bekijk ook de Belangrijke energiebespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, vreg.be of tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Bekijk details over Watz prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente