Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Forrières

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Forrières? Dankzij energiehunter.be doorzoek je snel en simpel alle bekende energieleveranciers. Je kunt denken aan Mega en Antargaz. Geef de grootte van het huishouden door, voer het verbruik in, en vind uit welke energieleverancier in Forrières voor jou de beste prijs heeft. Voorts tref je via de Energiehunter uitgebreide info over thema’s als de netbeheerder en tips om te besparen op energie. Daarnaast vind je hier een lijstje met 5 handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Nassogne
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,458
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,261
Gemiddeld verbruik: 1440 m3 en 3510 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Moeiteloos vergelijken

 • Alle bekende leveranciersonder elkaar
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Besparingen mogelijk tot wel € 500,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Forrières?

Er zijn nogal wat energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Forrières. Dit varieert van Lampirus tot aanbieders zoals Ecopower, er is gewoon veel te kiezen. Momenteel heb je de keuze uit zo’n 25 organisaties. Deze lopen allemaal via het stroom- en gas netwerk van Ieh. Het is niet mogelijk om handmatig alle prijzen te vergelijken. Hiervoor bieden wij de energiesimulator. Weten welke gas & stroom aanbieders tot de mogelijkheden behoren? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Forrières is die past bij jouw verbruik? Vul vlug de privé gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel het overstappen direct. Meer weten? Check onze 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Evenwel, gas & stroom organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. In een situatie als een stroom- of gasstoring, dan is het gewenst dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Het punt is: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Ten slotte wil iedereen een betaalbaar energiecontract. Dit geldt uiteraard altijd. Aan de hand van onze handige vergelijker vergelijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Forrières, voor jouw situatie. Wil jij bepaalde onderdelen? Ook dat bieden wij. D.m.v filters in de tarievenvergelijker vindt men simpel en snel een energie-abonnement dat klopt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Forrières

 • Engie: Vaste energieprijzen
 • OCTA+: Eerlijk en transparant
 • Lampiris: Blog met handige bespaartips
 • MEGA: Meerdere contracten
 • Essent: Gemakkelijke verhuisservice
 • Eneco: Prettige klantendienst
 • Luminus: Ketel garantie voor €6,99 per maand
 • Elegant: Verstand van zaken!
 • Watz: Eigen account
 • Wase Wind: Altijd inzicht in het verbruik
 • Comfort Energy: Waar loyale klanten worden beloond
 • Poweo: Klantendienst die voor jou klaar staat

Hoe hoog bedragen de energiekosten in de regio? (Prijzen mei 2024)

De producten van gas & stroom organisaties en de kosten wijken vaak af per plaats. Dat heeft te maken met het feit dat er meerdere netbeheerders werkzaam zijn. Iedere netbeheerder past eigen voorwaarden toe en zijn eigen tarieven voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Forrières heet Ieh. De tarieven van het netbeheerder zijn weer anders per regio. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Nassogne wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Igh. Bij problemen met het gas dienen zij dit op te lossen.

Stats & Facts Forrières

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Nassogne
 • CV ketel: Intergas
 • Groene stroom: 36,30%
 • Hoofdpostcode: 6953
 • Aantal mazout liters: 2190 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,458
 • Stroomtarief kwh: €0,261
 • Gem. gasverbruik: 1440 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3510 kWh
energie-vergelijken-forrieres

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Situatieschets

  Als eerste de basisinformatie. Bijvoorbeeld de grootte van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Energieverbruik schatten

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In en rondom Forrières is het gemiddelde verbruik ong. 1440 m3 en 3510 kWh. Gebruik jij geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je panelen opleveren. Alle ingevoerde gegevens hebben invloed op het energietarief.

 3. Selecteer type energie een duur van het abonnement.

  Daarbij kun je denken aan groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Hoef jij geen groene stroom? Laat dit dan open. Ten aanzien van contractduur kan je kiezen voor 1 jarig tot 5 jarig of wisselende korte termijn modelcontracten. Dikwijls is het gunstiger om ieder jaar een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Wat daarna komt is de resultaatpagina met alle interessante maatschappijen en contracten. Bij alle contracten achterhaal jij gegevens met betrekking tot soort energie, abonnementstermijn, de prijzen van gas en elektra in Forrières, en de eventuele korting. Selecteer de leverancier die in lijn is met jouw persoonlijke wensen.

 5. Ga overstappen via internet

  Een passende kortingsactie tussen de resultaten? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de afsluitpagina van het energiebedrijf. Onder andere www.energie2030.be en ook www.antargaz.be. De door jou gekozen leverancier neemt het administratieve deel voor zich. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Forrières


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in mei 2024 kan meer dan €265 rendement bieden. Daarentegen, wil jij nog meer adviezen voor lagere maandlasten? Via de energiehunter bekijk je 5 handige tips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bezuinigadvies 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Bezuinigadvies 2: kies voor een hotfill-wasmachine.
 • Bespaaradvies 3: zorg dat je pan goed op de warmtebron past
 • Praktisch advies 4: profiteer zoveel mogelijk van eco-programma’s
 • Praktisch advies 5: stap regelmatig over van energieleverancier

Info over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is nu het juiste overstapmoment? De energiehunters zeggen altijd: maak een sport van het overstappen in Forrières. Daarna maak je gebruik van lagere tarieven. Let op, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt altijd, overstappen van maatschappij, en er is geen opzegvergoeding. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Dan heb je een contract met onbepaalde looptijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Kiezen voor lange termijn of meer vrijheid met modelcontracten?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt kan je diverse opties kiezen: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bij te betalen wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid binnen de looptijd van het contract. Door de bank genomen vinden deze wijzigingen plaats in het begin en in midden van het jaar. Bij variabele prijzen is dus ook erg interessant wanneer de kosten van gas en stroom dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het kan handig zijn: zo’n meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij je exact weet wat de kosten gaan zijn. En daarnaast wordt je ook tegemoet gekomen met een introductiekorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt werkt het zo: contracten voor 3 of 5 jaar zijn duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Forrières. Kies je voor een langlopend contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Toch, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je elk jaar een persoonlijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, gewoonlijk faciliteert de geselecteerde organisatie de opzegging van het contract middels de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk de tarieven in jouw regio en selecteer de beste of voordeligste maatschappij. Onder andere Luminus, Essent of natuurlijk Watz. Daarna selecteer je de datum waarop het contract van start gaat. De betreffende aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan het bedrijf zelf?

Door gebruik te maken van de energievergelijker vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.poweo.be, dan valt als eerste op dat je daar veel duurder uit bent. Hoe is dit mogelijk? Heel eenvoudig: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Door gebruik te maken van lagere onkosten en fikse welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Zo zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Forrières vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Forrières en stap over naar de beste aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Forrières

Veel energieleveranciers leveren ondertussen groene stroom in Forrières. Echter is er veel variatie te vinden. De manier waarop groene stroom tot stand komt is zeer wisselend. Niet alle “groene stroom” is daadwerkelijk groen. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt onrechtmatig neergezet als “groen”. Er zeker van zijn dat leveranciers echt helemaal groen zijn? Gebruik dan de selectie “Groene energie uit NL”. Daarna kan je geschikte groene energieleveranciers in Forrières vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Draag bij aan een duurzame regio
In en rondom de gemeente Nassogne onderscheiden we diverse plannen met een focus op duurzame energie. Denk dan aan windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 6953. In deze plaats kan je steeds vaker extra voordelig meedraaien in dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Het is natuurlijk ook goed om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Luxemburg helemaal energieneutraal zijn. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Zonnepanelen installeren
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • Gasloos wonen met de biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Lees de tips om minder gas en stroom te gebruiken en lees info op mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bekijk details over Eneco contract.