Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Harsin

Direct energie vergelijken in Harsin? Middels onze website tref je snel en simpel alle grote aanbieders als bijvoorbeeld Eneco & Comfort Energy. Schets jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Harsin prijstechnisch het meest interessant is. Daarnaast verzamel je op deze website waardevolle info over thema’s als verbruik in de regio en vaste of variabele tarieven. Verder vind je hier nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Nassogne
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,454
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,257
Gemiddeld verbruik: 1420 m3 en 3490 kwh
Populaire aanbiederEssent

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle erkende aanbieders gemakkelijk vergelijken
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Bespaar tot wel € 350,00.

Probleemloos overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Harsin?

We zien nogal wat energieleveranciers actief in de regio Harsin. Dit varieert van Engie tot en met Luminus, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Vandaag de dag moet je een keuze maken uit ruim 30 organisaties. Zij werken allemaal op basis van het gas- en elektra netwerk van Ieh. Het is onmogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. In deze context bieden wij de energiesimulator. Achterhalen welke gas en stroom maatschappijen er beschikbaar zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Harsin is op dit moment? Vul moeiteloos de gevraagde gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en regel jouw overstap eenvoudig online. Ga door naar de 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je kunt altijd koken, en er is warm water in het hele huis. Echter, organisaties zijn niet allemaal hetzelfde. In het geval van een gasstoring, dan is het noodzakelijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Anders gezegd: staar je niet blind op tarieven. Uiteindelijk zoekt elke Belg een goedkope energieleverancier. En wij begrijpen dat! Door middel van onze energie vind je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Harsin, die aansluit bij jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij selecties maken in de energievergelijker checken jullie gemakkelijk een energiecontract dat matcht met jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Harsin

 • Engie: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • OCTA+: Exclusieve aanbiedingen
 • Lampiris: Verstand van zaken!
 • MEGA: Persoonlijke klantendienst
 • Essent: Eerlijk en transparant
 • Eneco: Goede klantenservice
 • Luminus: Ook flexibele prijzen
 • Elegant: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Watz: Eigen account
 • Wase Wind: Online prijs berekenen
 • Comfort Energy: Ook met zonnepanelen
 • Poweo: Online account

Hoe hoog bedragen de energiekosten in mijn regio? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten energieleveranciers en de vergoedingen verschillen per regio. Dat zit’m in het feit dat er nogal wat netbeheerders actief zijn. Iedere netbeheerder heeft weer andere onkosten voor logistiek. De netbeheerder van het stroom in Harsin heet Ieh. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Nassogne is de huidige netbeheerder van het aardgas Igh. In het geval van een storing zullen zij dit afhandelen.

Feiten en cijfers Harsin

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Nassogne
 • Populaire CV: Chappee
 • Groene energie: 35,90%
 • Postcodegebied: 6950
 • Mazout consumptie: 2150 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,454
 • Stroomtarief kwh: €0,257
 • Gem. gasverbruik: 1420 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3490 kWh
energie-vergelijken-harsin

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Allereerste de standaard informatie. Bijvoorbeeld aantal gezinsleden, en postcode + huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. Rondom Harsin bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1420 m3 en 3490 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Voer het aantal kilowattuur in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Dit alles hebben invloed op de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Hoef jij geen groene stroom? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Betreffende abonnementen kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 t/m 5 jaar of modelcontracten. Doorgaans is het gunstiger om jaarlijks een nieuw jaarcontract te kiezen.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Er volgt nu de resultaatpagina met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Bij elk pakket zoek je gegevens met betrekking tot soort stroom/gas, soort contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Harsin, en de welkomstbonus. Selecteer de organisatie die in lijn is met jouw voorwaarden.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een actuele aanbieding gevonden? Klik op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de webpagina van de energie-onderneming. Bijv. www.engie.be en ook www.wasewind.be. Jouw aanstaande energie-aanbieder neemt het administratieve deel voor zich. Geen dag zonder gas of stroom in Harsin


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €260 opleveren. Desalniettemin, zijn er andere tips om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters lees jij 5 energiebespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Tip 1: let op het energielabel
 • Bespaartip 2: de koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.
 • Bespaartip 3: je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.
 • Praktisch advies 4: laat opladers niet onnodig in het stopcontact zitten
 • Bespaartip 5: kies voor het eco-programma op de vaatwasser of wasmachine

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om een nieuw energiecontract te nemen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer kan ik het beste overstappen? De energiehunters adviseren: regel jaarlijks het overstappen in Harsin. Zodoende kun je profiteren van lage prijzen. Echter, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Het is een optie om vervroegd over te stappen, doorgaans levert dat wel een boete op. Onbepaalde tijd energiecontract? Je mag op ieder moment, overstappen van leverancier, en je zult ook geen boete ontvangen. Ben je nog nooit geswitcht? Dan heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Een contract voor meerdere jaren of wil jij een model contract?

Indien je een nieuw energiecontract neemt kan je diverse opties kiezen: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je wordt niet extra belast zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen binnen de looptijd van het contract. Gewoonlijk worden de prijzen aangepast op 1 januari en op 1 juli. Bij dit soort contracten werkt in jouw voordeel als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat het tarief voor gas en stroom is. En misschien ontvang je ook wel een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In de energiemarkt geldt in beginsel: een contract voor meerdere jaren zijn vrijwel altijd duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Harsin. Bij een langdurig contract is het tarief van elektra en gas iets lager. Evenwel, bij een abonnement van 1 jaar ontvang jij elke 12 maanden een dergelijke welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, doorgaans verzorgt jouw gekozen leverancier het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle contracten en neem een nieuwe maatschappij. Populaire bedrijven zijn OCTA+, Essent of Eni. Vervolgens bepaal je wanneer het contract in moet gaan. Jullie toekomstige gas en stroom organisatie zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan als ik het zelf afsluit?

Geholpen door de energievergelijker achterhaal je altijd de laagste prijzen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.ecopower.be, dan valt als eerste op dat de prijzen daar hoger zijn. Hoe bestaat dat? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Dankzij lage prijzen en scherpe welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Door deze strategie krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Harsin vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Harsin en ontdek de beste deal voor jouw situatie

Duurzame energie in Harsin

Tal van bedrijven leveren momenteel groene stroom in Harsin. Toch is er veel variatie te vinden. De herkomst van groene stroom varieert per leverancier. Niet elk “groene stroom” label heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt foutief aangemerkt als duurzaam. Er vanuit kunnen gaan dat organisaties duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer in dit geval zeker voor “Groen uit NL”. Daarna kan je erkende groene energieleveranciers in Harsin vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Draag bij aan een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Nassogne onderscheiden we meerdere initiatievenmet een focus op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 6950. In de regio kan je in toenemende mate relatief goedkoop bijdragen aan gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook ziet de gemeente graag dat we zelf maatregelen te treffen. Op termijn moet Luxemburg de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Zonnepanelen integreren
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Een biomassaketel laten installeren
 • En misschien het meest interessant: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk ook de tips om minder gas en stroom te gebruiken of check sites van mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, test-aankoop.be. Bekijk info van Poweo.