Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Zakelijk energiecontract

Voor veel bedrijven is het afsluiten van een energiecontract lastig. Voor startende ZZP’ers en ondernemers kan het inschatten van het verbruiken van gas en stroom lastig zijn. Daarnaast hebben MKB’ers en klein zakelijke klanten andere behoeftes dan groot-zakelijke klanten. Een restaurant, cafe of snackbar heeft een andere energieverbruik als een kantoor, winkel of grote bedrijfspanden. Gelukkig kunt u bij de meeste grotere energieleveranciers in België zakelijke contracten voor elektriciteit en gas afsluiten. In de tabel hieronder zie je de beste business energieleveranciers van april 2024 en kun je direct de overstap regelen.

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Zakelijke elektriciteit en gas afsluiten

Voor zakelijke klanten zijn belastingzaken natuurlijk erg belangrijk. Je ziet prijzen inclusief btw en exclusief btw. Daarnaast zijn het type aansluitingen vaak verschillend. Kleine bedrijven hebben doorgaans de zelfde meterkast en energievermogen als normale Belgische huishoudens. Grotere bedrijven hebben meer ampere stroom nodig en grotere toevoer van aardgas. Voor deze groot zakelijk aansluitingen moet doorgaans meer betaald worden. De stroomprijs en gasprijs wordt wel voordeliger als er groter wordt ingekocht.

Bij welke energieleverancier kan ik terecht voor een bedrijf?

Op onze website kun je informatie lezen over alle grote energiemaatschappijen in België. De beste zakelijke leveranciers zijn op dit moment Essent, OCTA+ en MEGA. Echter kun je ook terecht bij Engie, Lampiris en luminus. Wil je als bedrijf verantwoording nemen voor onze planeet en duurzaam bezig zijn (maatschappelijk verantwoord ondernemen)? Kies dan heel bewust voor energiecontracten met groene stroom. CO2 gecompenseerd gas en groen opgewekte elektriciteit, zoals zonnestroom en windenergie.

Voordelen van een business contract voor gas en stroom

Ten opzichten van reguliere particuliere klanten kunnen zakelijke klanten rekenen op een aantal voordelen. Hieronder hebben we een lijstje geplaatst met een aantal van deze pluspunten. Via onze specialisten kunt u zelf gemakkelijk een nieuwe business energiecontract afsluiten. Eerst de tarieven vergelijken van april 2024? Dat kan eenvoudig online via energiehunter.be!

  1. Een overzichtelijke factuur voor stroom en gas
  2. Prijzen inclusief en exclusief belasting
  3. Aantrekkelijke korting voor grotere bedrijven
  4. Zakelijke serviceafdeling
  5. Snelle hulp bij storingen