Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Lesterny

Zonder problemen energie vergelijken in Lesterny? Aan de hand van deze website achterhaal je overzichtelijk alle beschikbare leveranciers zoals Mega en Lampirus. Omschrijf jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Lesterny de scherpste prijs kan bieden. Voorts check je via de Energiehunter belangrijke info over items als bijvoorbeeld gastarieven en verschillende contractsoorten. Daarnaast komen we met handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Nassogne
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,459
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,262
Gemiddeld verbruik: 1445 m3 en 3300 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke organisaties gemakkelijk vergelijken
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Bespaar tot wel € 460,00.

Eenvoudig overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Lesterny?

Er zijn erg veel energieleveranciers voorhanden in Lesterny. Van Essent tot een speler als Luminus, er zijn opties bij de vleet. Vandaag tellen we ruim 40 energie aanbieders. Deze energieleveranciers werken allemaal op basis van het netwerk van Ieh. Het is vrijwel uitgesloten om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. In dit geval bieden wij de energiesimulator. Benieuwd welke organisaties je kunt kiezen? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Lesterny voor jou is? Geef moeiteloos de benodigde gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Overtuigd? Lees de 5 hulpvolle bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Echter, gas & stroom bedrijven verschillen wel degelijk van elkaar. Tijdens stroom en gas storingen, dan is het prioriteit dat dit snel opgelost wordt. Met andere woorden: vergelijk op meer dan alleen prijs. Per slot van rekening verlangt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dat is meer dan logisch. Middels onze handige vergelijker ontdek je vlug de goedkoopste energieleverancier van Lesterny, die matcht met jouw verbruik. Wil je kunnen filteren? Dit is natuurlijk een optie. Door gebruik te maken van keuzes in de Energiehunter checkt men simpel en snel een overeenkomst dat past bij het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Lesterny

 • Engie: Voor de klein- en grootverbruiker
 • OCTA+: Contact via telefoon, mail en social media
 • Lampiris: Met praktische energie-bespaartips
 • MEGA: Alles beheren in de klantenzone
 • Essent: Exclusieve kortingen
 • Eneco: Online account
 • Luminus: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Elegant: Waar loyale klanten worden beloond
 • Watz: Exclusieve aanbiedingen
 • Wase Wind: Goede klantenservice
 • Comfort Energy: Uitstekende klantenservice
 • Poweo: Duidelijk en eerlijke aanbieder

Wat zijn de actuele energieprijzen in onze buurt? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van bedrijven en de energiekosten zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er diverse beheerders service verlenen. Iedere netbeheerder heeft eigen prijsstellingen voor logistiek. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Lesterny is Ieh. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Nassogne wordt transport van het aardgas beheerd door Niet Beschikbaar. Bij problemen met het gas lossen zij dit normaal gesproken op.

Feiten over Lesterny

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Nassogne
 • CV Merk: Itho Daalderop
 • Groene stroom: 36,40%
 • Postcodegebied: 6953
 • Verbruik stookolie: 2200 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,459
 • Stroomtarief kwh: €0,262
 • Gem. gasverbruik: 1445 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3300 kWh
energie-vergelijken-lesterny

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Situatieschets

  Begin met je huis en woningdetails. Hiermee bedoelen we omvang van het huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Hoeveel energie verbruik jij? In de omgeving Lesterny ligt dat gemiddeld op circa 1445 m3 plus 3300 kWh. Heb jij een gasloze woning? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat je panelen opleveren. Deze factoren dragen bij aan de kosten van energie.

 3. Kies type energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Aangaande contractduur zijn er mogelijkheden voor 1, 3, of 5 jaar, en modelcontracten. Gewoonlijk is het slim om jaarlijks een nieuw contract te nemen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de totaallijst met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Bij ieder abonnement check je details over oorsprong energie (groen of grijs), contracttermijn, de kostprijs van gas en elektra in Lesterny, en de welkomstkorting. Kies de partij die klopt met jouw persoonlijke wensen.

 5. Ga overstappen via internet

  Een relevante actie gecheckt? Klik op de groene button. We versturen jouw aanvraag direct door naar de afsluitpagina van de energie-onderneming. Zoals www.engie.be en www.comfortenergy.be. Jouw nieuwe energie-partij zet alles netjes voor jou om. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Lesterny


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €385 opleveren. Desondanks, wil jij nog meer adviezen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via de energiehunter bieden wij 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Praktisch advies 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Bespaartip 2: zet de koelkast precies waterpas.
 • Bezuinigtip 3: bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.
 • Tip 4: je cv-pomp een stuk lager zetten.
 • Tip 5: een teil gebruiken voor de afwas.

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om de overstap te regelen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze experts adviseren: probeer elke 12 maanden; overstappen in Lesterny. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Desondanks, doe dit wel op het juiste moment. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor het einde van het contract is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Is je contract nog niet afgelopen? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Je kunt eerder overstappen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat scenario kan iedereen veranderingen aanbrengen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Ben je nog nooit geswitcht? Zeer waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Een meerjarige contract of overeenkomst met flex-tarieven?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit heb je meerdere keuzes: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft nooit extra te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij de modelovereenkomst. In algemene zin worden deze prijs-updates gedaan in het begin en in midden van het jaar. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer de kosten van gas en stroom dalen.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt een goed idee: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat het tarief voor gas en stroom is. En misschien wordt je ook tegemoet gekomen met een nieuwe klanten bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor de energiewereld geldt in beginsel: contracten voor een langere periode kunnen qua prijs niet concurreren met verschillende kortlopende energiecontracten voor Lesterny. In het geval van een lang contract betaal je per kWh en M3 iets minder. Daarentegen, bij een jaarcontract krijg jij alle jaren deze concurrerende welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, normaal gesproken regelt je aankomende gas en stroom aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle actuele prijzen en selecteer de beste leverancier. Populaire bedrijven zijn Eneco, ENGIE + Eni. Bij de volgende stap kies je de startdatum van het abonnement. Jouw aankomende energie-aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan bij de aanbieder zelf?

Geholpen door deze website bekijk je altijd de laagste prijzen. Zodra je een website opent zoals www.poweo.be, dan ontdek je dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe kan zoiets? Super simpel: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Door gebruik te maken van lage prijzen en intense welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Met dat prijsbeleid kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Lesterny vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Lesterny en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Lesterny

Het gros van de energieleveranciers leveren onderhand groene stroom in Lesterny. Rondom dit thema kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De oorsprong van deze groene stroom varieert per leverancier. Niet elk groene stroom label draagt terecht die naam. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt ten onrechte gelabeld als “groen”. Er op kunnen vertrouwen dat maatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Neem dan het filter “Groene Energie uit België”. Daarna kan je authentieke groene energieleveranciers in Lesterny vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Maak jouw regio groener
In en rondom de gemeente Nassogne bestaan er meerdere acties die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Je kunt denken aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 6953. In deze woonplaats kan je wellicht vrij voordelig deelnemen met collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook wil de gemeente dat wij minder energie in huis te gebruiken. Binnen afzienbare tijd moet Luxemburg eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Warm water via de zonneboiler
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: realiseer een besparing op energiegebruik. Ga verder naar de Praktische energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, vreg.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Doorzoek informatie over OCTA+ contract.