Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Les Bons Villers

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Les Bons Villers? Aan de hand van www.energiehunter.be vergelijk je snel en simpel alle bekende energie aanbieders. Voorbeelden zijn Luminus & Aspiravi. Omschrijf jouw situatie, voer het verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Les Bons Villers de beste deal heeft! Daarnaast vergaar je op energiehunter.be handige informatie over items als bijvoorbeeld tarieven van energie * gas en verschillende contracttypes. Daarbij vind je hier handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Les Bons Villers
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,458
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,258
Gemiddeld verbruik: 1515 m3 en 3315 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Supersnel vergelijken

 • Alle landelijke maatschappijenbij elkaar
 • Alle actuele prijzen in één overzicht
 • Eenvoudig besparen tot wel € 335,00.

Snel & simpel overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Je zit geen dag zonder stroom en gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Les Bons Villers?

Er zijn meer en meer energieleveranciers voorhanden in Les Bons Villers. Van Engie tot en met Watz, je ziet door de bomen het bos niet meer. Vandaag de dag zijn het zo’n 40 energieleveranciers. Zij nuttigen stuk voor stuk de leidingen van Ieh. Het is onuitvoerbaar om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Hiervoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Uitzoeken welke gas & stroom maatschappijen er allemaal zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Les Bons Villers is die past bij jouw verbruik? Geef hierna jouw eigen gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel het overstappen direct. Lees verder over 5 nuttige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Waar je ook klant bent, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Echter, gas & stroom leveranciers kennen toch grote onderlinge verschillen. Is er sprake van stroom en gas storingen, dan willen jullie natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Met andere woorden: vergelijk op meer dan alleen prijs. Alles bij elkaar genomen zoekt elke Belg een goedkoop energiecontract. Dat is logisch natuurlijk. D.m.v onze tarievencheck achterhaal je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Les Bons Villers, die matcht met jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij keuzes in onze vergelijker bekijk je zonder problemen een energieproduct dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Les Bons Villers

 • Engie: Altijd bereikbaar
 • OCTA+: Overzichtelijke contracten
 • Lampiris: Ook voor isolatie en zonnepanelen
 • MEGA: Verstand van (duurzame) energie
 • Essent: Prettige klantendienst
 • Eneco: Diverse looptijden
 • Luminus: Contact via telefoon, mail en social media
 • Elegant: Diverse looptijden
 • Watz: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Wase Wind: Online inzicht in verbruik
 • Comfort Energy: Vaste energieprijzen
 • Poweo: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in onze straat? (Prijzen april 2024)

De producten van energiebedrijven en de onkosten kunnen verschillen per locatie. De achterliggende reden is dat er allerlei beheerders dienstverleningen bieden. Elke beheerder verwerkt weer aparte prijzen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De huidige elektriciteit netbeheerder in Les Bons Villers is Ieh. De kosten voor het beheer van het netwerk verschillen per regio. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Les Bons Villers is de aardgas netbeheerder Igh. Als er sprake is van een storing dienen zij dit op te lossen.

Cijfers en feiten Les Bons Villers

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Les Bons Villers
 • Populair merk: Itho Daalderop
 • Aandeel groen: 0,31%
 • Postcode: 6210
 • Gemiddeld verbr. mazout: 1990 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,458
 • Stroomtarief kwh: €0,258
 • Gem. gasverbruik: 1515 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3315 kWh
energie-vergelijken-les-bons-villers

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Stap 1 is het invoeren van je contactgegevens. Daarmee wordt bedoeld; gezinssamenstelling, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Vul energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Les Bons Villers bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1515 m3 en nog eens 3315 kWh. Gebruik jij geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat de zonnecellen renderen. De genoemde zaken zie je weer terug in het gas- en stroom tarief.

 3. Specificeer type energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Maakt dit niet uit? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Aangaande looptijd kan men gaan voor producten van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of flexibele model-abonnementen. Gewoonlijk is het slim om eens in de 12 maanden een nieuw contract te kiezen.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  Er volgt nu de resultaatpagina met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Bij ieder abonnement tref jij details met betrekking tot herkomst energie, looptijd contract, de prijzen van gas en elektra in Les Bons Villers, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de aanbieder die in lijn is met jouw budget.

 5. Stap online over

  Een goede aanbieding tussen de resultaten? Druk op de groene button. Wij sturen je meteen door naar de webpagina van de aanbieder. Bijvoorbeeld www.lampiris.be en www.eneco.be. Jouw aanstaande energie-aanbieder neemt het administratieve deel voor zich. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Les Bons Villers


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan ruim €310 rendement bieden. Desalniettemin, wat zijn de andere opties om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters lees jij 5 handige tips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bespaartip 1: neem een waterbespaarder
 • Bezuinigadvies 2: let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.
 • Praktisch advies 3: tijdig de afzuigkap uitzetten.
 • Praktische tip 4: je cv-pomp een stuk lager zetten.
 • Tip 5: gooi de wastrommel altijd helemaal vol

Advies bij gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen?

Mensen vragen regelmatig: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze energie-experts raden aan: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Les Bons Villers. Op die manier betaal je het minst voor je energie. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor afloop contracttermijn kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Je kunt eerder overstappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Contract met onbepaalde looptijd? In dat geval kun je wisselen van leverancier, en je betaalt geen boete. Niet eerder overgestapt? Vermoedelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Kiezen voor lange termijn of kiezen voor variabele tarieven?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Super simpel voor financieel overzicht, en je komt niet voor verrassingen te staan als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren gedurende de contractperiode. Normaal worden de prijzen aangepast op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij dit type contract profiteer je dus ook als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je heel exact weet wat het energietarief is. En mogelijk wordt je wel beloond met een overstapbonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In de energiewereld geldt in beginsel: meerjarige contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Les Bons Villers. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Toch, bij een jaarcontract ontvang jij ieder jaar zo’n concurrerende welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, in de regel verzorgt je geselecteerde organisatie de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de leveranciers met elkaar en ga voor de beste of voordeligste energieleverancier. Bijv. Luminus, ENGIE en Aspiravi. Daarnaast beslis je over het moment waarop het contract ingaat. Jouw aankomende gas en stroom leverancier begint op deze dag met het leveren van energie. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan het bedrijf zelf?

Middels energiehunter.be ontdek je altijd de beste deals. Indien je zelf een website bezoekt als www.energie2030.be, dan ontdek je dat de energie hier fors duurder is. Wat is daarvan de reden? Kinderspel: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Door gebruik te maken van lage prijzen en scherpe welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Zo komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Les Bons Villers vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Les Bons Villers en achterhaal de voordeligste leverancier die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Les Bons Villers

Een groot deel van de organisaties bieden vandaag de dag groene stroom in Les Bons Villers. Op dit front zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is zeer wisselend. Niet elk “groene stroom” label is ook echt groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt foutief “groen” genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat energieleveranciers daadwerkelijk groen zijn? Gebruik dan zeker voor “Groen uit België”. Jij kan dan echte groene energieleveranciers in Les Bons Villers vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In en rondom de gemeente Les Bons Villers zien we vele plannen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Zaken zoals windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 6210. In deze plaats kan je soms tegen een aantrekkelijke prijs bijdragen aan dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook moedigt de gemeente ons aan om jouw eigen energieverbruik te minderen. Op termijn moet Henegouwen de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Dak met zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Check de 5 nuttige energiebespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Bezoek ook OCTA+ abonnement.


Alle plaatsen in deze gemeente