Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Frasnes-Lez-Gosselies

Snel online energie vergelijken in Frasnes-Lez-Gosselies? Dankzij deze website doorzoek je overzichtelijk alle grote leveranciers. Je kunt denken aan OCTA+ en Poweo. Schets jouw situatie, voer het verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Frasnes-Lez-Gosselies voor jou de beste prijs heeft. Tevens bekijk je op onze website uitgebreide info over thema’s als leveranciers en info over de enkele of dubbele meter. Daarbij vind je hier handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Les Bons Villers
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,415
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,278
Gemiddeld verbruik: 1595 m3 en 3375 kwh
Populaire aanbiederEssent

Makkelijk vergelijken

 • Alle grote providers gemakkelijk vergelijken
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Bespaar tot wel € 480,00.

Zonder problemen overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Frasnes-Lez-Gosselies?

We zien enorm veel energieleveranciers voorhanden in Frasnes-Lez-Gosselies. Dat loopt uiteen van Poweo tot een speler als Mega, de keuze is reusachtig groot. In juli 2024 kun je kiezen uit circa 30 bedrijven. Deze zijn allemaal aangesloten op het net van Ieh. Het is niet mogelijk om handmatig alle prijzen te vergelijken. Daarvoor kun jij terecht bij de energiesimulator. Uitzoeken welke bedrijven actief zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Frasnes-Lez-Gosselies is voor jouw situatie? Geef snel de gevraagde gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Zie ook onze 5 nuttige bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Toch, energiemaatschappijen verschillen wel degelijk van elkaar. Bij gasstoringen of stroomproblemen, dan is het prioriteit dat dit adequaat wordt opgelost. Anders gezegd: houd ook rekening met kwaliteit service. Ten slotte verlangt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En wij begrijpen dat! Dankzij de energietarievenvergelijker bekijk je vlug de goedkoopste energieleverancier van Frasnes-Lez-Gosselies, altijd op basis van jouw verbruik. Heb jij bepaalde wensen? Ook dat bieden wij. Aan de hand van de keuzevakjes in de Energiehunter bekijk je moeiteloos een energieovereenkomst dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Frasnes-Lez-Gosselies

 • Engie: Prima klantendienst
 • OCTA+: Online energiesimulator
 • Lampiris: Handige website
 • MEGA: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Essent: Tot 31% besparen op je verwarmingskosten met Tado
 • Eneco: Waar loyale klanten worden beloond
 • Luminus: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Elegant: Reken jouw energiekoste online uit
 • Watz: Goede klantenservice
 • Wase Wind: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Comfort Energy: Waar loyale klanten worden beloond
 • Poweo: Vrijblijvend, geen verbrekingskosten

Hoe hoog bedragen de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van organisaties en de tarieven kunnen verschillen per locatie. Dat wordt veroorzaakt doordat er meerdere netbeheerders op deze markt werken. Iedere gas en stroom beheerder wordt gekenmerkt door eigen prijsstellingen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Frasnes-Lez-Gosselies is Ieh. De tarieven van het netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Les Bons Villers is de huidige netbeheerder van het aardgas Igh. In het geval van een storing zullen zij dit afhandelen.

Informatie over Frasnes-Lez-Gosselies

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Les Bons Villers
 • CV ketel: Faber
 • Groene energie: 26,20%
 • Centrale postcode: 6210
 • Mazout consumptie: 2800 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,415
 • Stroomtarief kwh: €0,278
 • Gem. gasverbruik: 1595 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3375 kWh
energie-vergelijken-frasnes-lez-gosselies

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Allereerste de basisinfo. Dit gaat over de grootte van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In de regio Frasnes-Lez-Gosselies is dat gemiddeld 1595 m3 en nog eens 3375 kWh. Woon jij volledig gasloos? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Kies het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. De genoemde zaken hebben effect op jouw energierekening.

 3. Specificeer type energie en de contractlooptijd.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Geen voorkeur? Je kunt deze stap dan overslaan. Aangaande contractduur kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist specifieke model (variabele) prijzen. Normaal is het verstandig om elk jaar opnieuw een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  In de volgende stap vind je een overzicht met alle populaire leveranciers en contracten. Bij ieder abonnement zoek jij details over herkomst energie, contractsduur, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Frasnes-Lez-Gosselies, en de overstapbonus. Selecteer de maatschappij die klopt met jouw voorwaarden.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een relevante aanbieder gevonden? Druk op de groene button. We versturen jouw aanvraag direct door naar de bestelpagina van de energie-onderneming. Zoals www.engie.be of www.comfortenergy.be. Jouw toekomstige maatschappij regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Frasnes-Lez-Gosselies


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €355 voordeel geven. Desalniettemin, is er nog meer mogelijk om te besparen op de gas- en stroom rekening? Via onze hunters bekijk je 5 bruikbare tips & tricks die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigtip 1: gebruik niet de standby modus
 • Bespaartip 2: zet de koelkast op een koele plaats
 • Bespaartip 3: sloffen dragen in huis.
 • Bezuinigadvies 4: zet apparaten echt uit i.p.v. in de stand-by modus
 • Bezuinigadvies 5: nooit het licht onnodig aan laten staan.

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van energiemaatschappij?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze klantenservice specialisten zeggen: ga elke jaar opnieuw overstappen in Frasnes-Lez-Gosselies. Op die manier bespaar je het meeste geld. Let op, dit is niet op elk moment mogelijk. Komt het einde van het contract dichterbij? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Contract met vaste looptijd? Dan moet je wellicht nog even wachten. Overstappen zou eerder kunnen, doorgaans levert dat wel een boete op. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je mag te allen tijde overstappen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Mogelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Vaste energieprijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder moet je een belangrijke keuze maken: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast gedurende de contractperiode. Door de bank genomen kom je deze tariefupdate tegen op 1 januari en op 1 juli. Bij variabele prijzen profiteer je dus ook als de kosten van gas en stroom dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is hoeveel je gaat betalen. En soms krijg je ook nog eens een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In de energiewereld werkt het zo: meerjarige contracten zijn duurder dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Frasnes-Lez-Gosselies. In het geval van een lang contract zijn de tarieven wel iets lager. Daarentegen, bij een jaarcontract krijg je elke 12 maanden zo’n hoge welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, gewoonlijk faciliteert jouw betreffende energieleverancier het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle tarieven en selecteer een beschikbare leverancier. Bijvoorbeeld OCTA+, Lampiris of Belpower. Daarnaast selecteer je de startdatum van het abonnement. De toekomstige gas en stroom leverancier houdt zich altijd aan de afspraak. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan via de site van de maatschappij?

Middels deze website check je altijd de laagste prijzen. Indien je zelf een website bezoekt als www.essent.be, dan valt als eerste op dat je daar veel duurder uit bent. Hoe kan zoiets? Heel eenvoudig: energiebedrijven willen hun klantendatabase uitbreiden. Middels goedkope prijzen en grote welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Zo zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Frasnes-Lez-Gosselies vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Frasnes-Lez-Gosselies en ontdek de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Frasnes-Lez-Gosselies

Tal van maatschappijen ondersteunen onderhand groene stroom in Frasnes-Lez-Gosselies. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De herkomst van groene stroom wisselt behoorlijk. Niet alle “groene stroom” kent ook echt een groene bron. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem als “duurzaam” gekenmerkt. Er op kunnen vertrouwen dat energie aanbieders 100% transparant zijn? Kies dan zeker weten “Groen uit België”. Hier kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Frasnes-Lez-Gosselies vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de omgeving van de gemeente Les Bons Villers zien we vele projectenmet een focus op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6210. In deze plaats kan je wellicht heel gunstig meewerken met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om zelf maatregelen te treffen. In zo’n 25 jaar moet Henegouwen de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Isolatie van de woning
 • Dak met zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Zonneboiler voor warm water
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En ook belangrijk: realiseer een besparing op energiegebruik. Check ook onze 5 handige bespaartips en lees info op mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Check ook Antargaz energie.