Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken La Roche-En-Ardenne

Eenvoudig energie vergelijken in La Roche-En-Ardenne? Via energiehunter.be vergelijk je snel en simpel alle verkrijgbare energieleveranciers zoals OCTA+ en Antargaz. Vul postcode + gezinssamenstelling in, schat jouw verbruik, en bekijk welke energieleverancier in La Roche-En-Ardenne de laagste prijs biedt. Bovendien lees je op onze website handige info over zaken als o.a. onderwerpenen handige bespaartips. Voorts verschaffen wij jou praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: La Roche-En-Ardenne
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,460
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,280
Gemiddeld verbruik: 1410 m3 en 3395 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Makkelijk vergelijken

 • Alle landelijke energiebedrijvenbij elkaar
 • De beste energie aanbiedingen
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 265,00.

Zonder problemen overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in La Roche-En-Ardenne?

Er zijn best veel energieleveranciers actief in La Roche-En-Ardenne. Dat loopt uiteen van Poweo tot bijvoorbeeld OCTA+, er is gewoon veel te kiezen. Vandaag is het aanbod ongeveer 30 aanbieders. Deze leveranciers werken allemaal op basis van het netwerk van Ieh. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om handmatig alle prijzen te vergelijken. Daarvoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Benieuwd welke maatschappijen er allemaal zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in La Roche-En-Ardenne is voor jouw verbruik? Vul direct de privé gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en stap meteen over. Bekijk ook de 5 bruikbare bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Waar je ook klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Desalniettemin, energiebedrijven kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Bij een stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Het punt is: staar je niet blind op tarieven. Alles bij elkaar genomen verlangt iedereen niet teveel betalen voor energie. En dat is meer dan logisch. D.m.v de vergelijkingstool achterhaal je vlug de goedkoopste energieleverancier van La Roche-En-Ardenne, voor jouw situatie. Unieke behoeften? Dat kun je zelf bepalen. Met behulp van jouw input in de energievergelijker zoek je simpel en snel een product dat past bij jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in La Roche-En-Ardenne

 • Engie: Alles beheren via de klantzone
 • OCTA+: Eigen account
 • Lampiris: Tot €200 korting
 • MEGA: Online account
 • Essent: Inzicht in energiegebruik
 • Eneco: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Luminus: Ook flexibele prijzen
 • Elegant: Prima klantendienst
 • Watz: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Wase Wind: Online account
 • Comfort Energy: Duidelijke website
 • Poweo: Een passend contract voor elk huishouden

Wat zijn de actuele energieprijzen rondom mijn woonplaats? (Prijzen juli 2024)

De condities van energiebedrijven en de vergoedingen zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er diverse netbeheerders service verlenen. Iedere netbeheerder verwerkt zijn eigen tarieven voor logistiek. De actuele netbeheerder (elektra) in La Roche-En-Ardenne betreft Ieh. De prijzen voor het beheer van het netwerk zijn per woonplaats weer anders. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente La Roche-En-Ardenne is de aardgas netbeheerder Igh. Bij problemen met het gas kan je bij hen terecht voor vragen.

Cijfers en feiten La Roche-En-Ardenne

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: La Roche-En-Ardenne
 • Populair merk: De Dietrich
 • Groene stroom: 0,191%
 • Postcodegebied: 6980
 • Aantal mazout liters: 1500 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,460
 • Stroomtarief kwh: €0,280
 • Gem. gasverbruik: 1410 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3395 kWh
energie-vergelijken-la-roche-en-ardenne

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Stap 1 is het invoeren van je contactgegevens. Daarmee wordt bedoeld; grootte van het gezin, de postcode en het huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer je verbruik van stroom en gas in. Rondom La Roche-En-Ardenne ligt dat gemiddeld op circa 1410 m3 + 3395 kWh. Bezit je een gasloze woning. In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Liggen er zonnepanelen op je pad? Kies het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. Al deze zaken zie je weer terug in de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer soort energie en contracttermijn.

  Je kunt kiezen uit o.a. grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Inzake prijszekerheid kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 3, of 5 jaar, en modelcontracten. Gewoonlijk is het voordeliger om elke 12 maanden een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  In de volgende stap vind je de resultaatpagina met alle verkrijgbare leveranciers en contracten. Van ieder contract vind jij data met betrekking tot oorsprong energie (groen of grijs), looptijd abonnement, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in La Roche-En-Ardenne, en de welkomstbonus. Selecteer de aanbieder die matcht met jouw wensenpakket.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een populaire leverancier gevonden? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de bestelpagina van de energiemaatschappij. Onder andere www.energie2030.be of www.poweo.be. Jouw toekomstige energieleverancier neemt het papierwerk uit handen. Je komt nooit zonder gas en stroom in La Roche-En-Ardenne


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €395 besparen. Echter, wil jij nog meer adviezen zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Via de energiehunter lees jij 5 bruikbare tips & tricks waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Bespaartip 1: nemen van led verlichting
 • Bespaaradvies 2: kies voor een hotfill-wasmachine.
 • Praktische tip 3: de kachel `s nachts uit zetten.
 • Tip 4: de waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.
 • Bezuinigtip 5: begin met strijken als de kleding nog niet helemaal droog is

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze overstap-medewerkers zijn erover eens: maak een sport van het overstappen in La Roche-En-Ardenne. Zodoende ben je het voordeligst uit. Desalniettemin, let wel even op wanneer je dit doet. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst is het al mogelijk te switchen. Zit je nog vast aan een contract? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Overstappen zou eerder kunnen, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract voor onbepaalde duur? In dat geval kun je wisselen van aanbieder, en je zult ook geen boete ontvangen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Mogelijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een meerjarige contract of een flexibel modelcontract?

Indien je een nieuw energiecontract neemt zin dit de twee opties: variabele of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je wordt niet extra belast op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij modelcontracten. Door de bank genomen vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in de eerste en zevende maand. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het klinkt interessant: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat je de komende jaren betaalt. En daarnaast wordt je wel beloond met een overstapbonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt is de stelregel: langlopende contracten zijn prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor La Roche-En-Ardenne. Kies je voor een langlopend contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Echter, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg je elk jaar zo’n zeer interessante welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, gewoonlijk faciliteert de nieuwe gas en stroom aanbieder het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle contracten en ga voor de beste of voordeligste maatschappij. Zoals Eneco, ENGIE of natuurlijk Trevion. Daarnaast bepaal je de startdatum van het abonnement. Jullie toekomstige gas en stroom organisatie levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Aan de hand van de energievergelijker check je altijd de beste deals. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.poweo.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat dit vaak fors duurder is. Hoe komt dat? Fluitje van een cent: energiebedrijven zijn altijd op zoek naar meer klanten. Dankzij goedkope tarieven en goede welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. En op die manier stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven La Roche-En-Ardenne vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in La Roche-En-Ardenne en achterhaal de voordeligste leverancier die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in La Roche-En-Ardenne

De meeste maatschappijen leveren vandaag de dag groene stroom in La Roche-En-Ardenne. Rondom dit thema zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd wijkt nogal af. Niet alle “groene stroom” draagt terecht die naam. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt illegitiem geprofileerd als groen of duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat bedrijven eerlijk en duurzaam zijn? Neem dan zeker weten “Groen gas/elektra uit België”. Hier kan jij authentieke groene energieleveranciers in La Roche-En-Ardenne vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In en rondom de gemeente La Roche-En-Ardenne onderscheiden we nogal wat initiatievenrondom duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 6980. In deze regio kan je soms extra voordelig bijdragen aan duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook moedigt de gemeente ons aan om het eigen energieverbruik gaan beperken. In zo’n 25 jaar moet Luxemburg volledig energieneutraal zijn. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Zonnepanelen integreren
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Integreren van de zonneboiler
 • De CV vervangen of aanvullen met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: realiseer een besparing op energiegebruik. Check ook onze Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bezoek mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, pricewise.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bekijk ook Elegant prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente