Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Celles

Gemakkelijk energie vergelijken in Celles? Dankzij onze website tref je gemakkelijk alle interessante maatschappijen als o.a. Luminus & Lampirus. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw verbruik, en vind uit welke energieleverancier in Celles de scherpste prijs kan bieden. Tevens vind je via de Energiehunter nuttige informatie informatie over zaken als bijvoorbeeld het ideale overstapmoment en de slimme meter. Verder komen we met tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Celles
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,406
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,266
Gemiddeld verbruik: 1550 m3 en 3340 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle grote bedrijven bij elkaar
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Besparingen mogelijk tot wel € 440,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Celles?

Er zijn erg veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Celles. Dat loopt van Lampirus tot bijvoorbeeld Comfort Energy, je ziet door de bomen het bos niet meer. Momenteel kan je kiezen uit om en nabij 40 maatschappijen. Deze maatschappijen lopen allemaal via het elektra- en gasnetwerk van Interlux. Het is onmogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor dit scenario hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Achterhalen welke energieleveranciers er allemaal zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Celles voor jou is? Vul gemakkelijk de eigen gegevens in, sorteer de resultaten op prijs, en regel het overstappen direct. Check daarnaast de 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en gas is overal hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en je hebt aan aangenaam warm huis. Toch, aanbieders verschillen wel degelijk van elkaar. Is er een stroom- of gasstoring, dan is het wenselijk dat er meteen transparantie is. Kortom: vergelijk op meer dan alleen prijs. Per slot van rekening wenst elke consument een betaalbaar energiecontract. En wij begrijpen dat! Aan de hand van onze prijzencheck ontdek je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Celles, die past bij jouw plaatje. Heb jij bepaalde wensen? Dit is natuurlijk een optie. Door gebruik te maken van filteren in de vergelijkingstool zoek je gemakkelijk een energieproduct dat aansluit op jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Celles

 • Engie: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • OCTA+: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Lampiris: Waar loyale klanten worden beloond
 • MEGA: Eenvoudig verbruik inzien
 • Essent: Verstand van (duurzame) energie
 • Eneco: Eerlijk en transparant
 • Luminus: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Elegant: Transparante prijzen
 • Watz: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Wase Wind: Gemakkelijke verhuisservice
 • Comfort Energy: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Poweo: Online meterstanden doorgeven

Wat kost energie in onze buurt? (Prijzen maart 2024)

De producten van gas & stroom maatschappijen en de onkosten zijn anders per regio. Dit komt doordat er verscheidene netbeheerders service verlenen. Iedere afzonderlijke beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor transport. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Celles heet Interlux. De kosten die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per gebied weer anders bepaald. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Celles valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Interlux. Mocht er een stroing zijn, dan dienen zij dit op te lossen.

Feiten en cijfers Celles

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Celles
 • Populair merk: Bosch
 • Aandeel groen: 0,358%
 • Hoofdpostcode: 7760
 • Mazout consumptie: 2470 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,406
 • Stroomtarief kwh: €0,266
 • Gem. gasverbruik: 1550 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3340 kWh
energie-vergelijken-celles

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Start met je huis en woningdetails. Dit gaat over grootte van het gezin, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In en rondom Celles gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1550 m3 en 3340 kWh. Bezit je een gasloze woning. Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Heb je zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je genereert. Deze details beïnvloeden het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer soort energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Laat deze optie achterwege. Aangaande abonnementen kan je kiezen voor 1 jaar tot 5 jaar en een variabel contract. Dikwijls is het verstandig om elk jaar opnieuw een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een handig overzicht met alle populaire energiebedrijven. Van ieder pakket zoek jij voorwaarden over type stroom/gas, looptijd abonnement, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Celles, en de overstapbonus. Kies de aanbieder die rijmt met jouw budget.

 5. Regel online je overstap

  Een actuele leverancier gecheckt? Klik op ‘Bekijk’. Wij sturen je meteen door naar de webpagina van het energiebedrijf. Zoals www.luminus.be of www.poweo.be. Jouw toekomstige maatschappij regelt de overstap. Je komt nooit zonder gas en stroom in Celles


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan ruim €380 besparen. Desondanks, zijn er meerdere mogelijkheden om besparingen te realiseren op de energierekening? Hierna tref jij vijf energiebespaartips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Bezuinigadvies 1: beperkt elektrisch bijverwarmen
 • Bespaaradvies 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Advies 3: aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.
 • Bespaartip 4: radiatorfolie gebruiken.
 • Bezuinigadvies 5: zet de verwarming een graadje lager

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen van leverancier?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze energiespecialisten zeggen: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Celles. Zodoende betaal je het minst voor je energie. Alleen, let wel even op wanneer je dit doet. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor afloop contracttermijn mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je veranderingen aanbrengen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Vermoedelijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Een meerjarige contract of een modelovereenkomst?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zin dit de twee opties: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je betaalt niets extra’s bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij de modelovereenkomst. Normaal vinden deze wijzigingen plaats begin januari en rond juli. Bij het variabele alternatief profiteer je dus ook als de energieprijzen dalen.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt interessant: dit meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij je heel exact weet wat je de komende jaren betaalt. En daarnaast krijg je ook nog eens een hoge overstapkorting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In de energiewereld geldt in beginsel: een contract voor meerdere jaren zijn prijziger dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Celles. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Evenwel, bij 12 maandelijkse contracten krijg je jaarlijks zo’n aantrekkelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, doorgaans verwerkt de geselecteerde aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle aanbieders en selecteer een nieuwe energiemaatschappij. Bijvoorbeeld Eneco, ENGIE of natuurlijk ZENO. Bij de volgende stap neem je een besluit over wanneer het contract in moet gaan. Jouw toekomstige maatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan op de website van de leverancier?

Door gebruik te maken van energiehunter.be check je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.luminus.be, dan kom je tot de ontdekking dat de prijzen daar hoger zijn. Hoe kan zoiets? Super simpel: energiebedrijven speuren constant naar nieuwe consumenten. Middels goedkope tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. En op die manier komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Celles vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Celles en stap over naar de beste aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Celles

Veel energieleveranciers leveren ondertussen groene stroom in Celles. Binnen dit domein zijn er diverse keuzes te maken. Hoe ze de groene stroom inkopen is zeer divers. Niet alle groene energie komt 100% groen tot stand. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk neergezet als “groen”. De zekerheid hebben dat leveranciers een groene strategie voeren? Gebruik dan uiteraard voor “Groen uit NL”. Hier kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Celles vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Draag bij aan een duurzame regio
In de buurt van de gemeente Celles onderscheiden we meerdere opdrachten met doelstellingen voor duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7760. In deze regio kan je meer en meer vrij voordelig participeren in duurzaamheidsprojecten in de regio. De overheid wil ook ons verplichten om het eigen energieverbruik gaan beperken. In zo’n 25 jaar moet Henegouwen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning
 • Woning met zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Zonneboiler in de woning
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • Maar misschien wel het belangrijkste: realiseer een besparing op energiegebruik. Zie ook de 5 handige bespaartips of check sites van mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bekijk details over OCTA+ energie.


Alle plaatsen in deze gemeente