Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Popuelles

Snel online energie vergelijken in Popuelles? Met behulp van deze website vergelijk je probleemloos alle bekende bedrijven als bijvoorbeeld OCTA+ en Comfort Energy. Kies samenstelling van jouw gezin, schat jouw verbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Popuelles de laagste prijs biedt. Bovendien vergaar je op energiehunter.be nuttige info info over thema’s als bijvoorbeeld wat een geschikt overstapmoment is en de slimme meter. Bovendien komen we met tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Celles
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,396
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,279
Gemiddeld verbruik: 1565 m3 en 3490 kwh
Populaire aanbiederEneco

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke organisaties onder elkaar
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Besparingen mogelijk tot wel € 305,00.

Probleemloos overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Popuelles?

We zien flink wat energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Popuelles. Dat gaat van Antargaz tot Luminus, de keuze is reusachtig groot. Tegenwoordig heb je de keuze uit zo’n 20 energieleveranciers. Deze bedrijven lopen allemaal via het gas- en elektra netwerk van Interlux. Het is vrijwel uitgesloten om handmatig alle prijzen te vergelijken. In deze context biedt onze energiesimulator de oplossing. Benieuwd welke energie-organisaties er allemaal zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Popuelles is op dit moment? Vul gemakkelijk de benodigde gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Overtuigd? Lees de 5 nuttige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je je hebt altijd licht, en in de winter is het lekker warm in huis. Toch, aanbieders kennen toch grote onderlinge verschillen. In het geval van een storing, dan is het gewenst dat er meteen transparantie is. Oftewel: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Ten slotte geeft iedereen prioriteit aan een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dit is heel snel te regelen. Geholpen door de vergelijkingstool tref je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Popuelles, die matcht met jouw verbruik. Specifieke wensen? Ook dit kun je hier vinden. Door gebruik te maken van keuzes in de tarievenvergelijker vindt men gemakkelijk een contract dat naadloos aansluit op jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Popuelles

 • Engie: Eerlijk en transparant
 • OCTA+: Eigen account
 • Lampiris: Eigen account
 • MEGA: Verschillende termijnen
 • Essent: Prettige klantendienst
 • Eneco: Reken jouw energiekoste online uit
 • Luminus: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Elegant: Eenvoudig verbruik inzien
 • Watz: Verstand van (duurzame) energie
 • Wase Wind: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Comfort Energy: Eigen account
 • Poweo: Eenvoudig verbruik inzien

Hoe hoog bedragen de energiekosten in de regio? (Prijzen juni 2024)

De aansluitingen van energieleveranciers en de energietarieven verschillen per regio. De reden hiervan is dat er meerdere beheerders van het net dienstverleningen bieden. Iedere netbeheerder wordt gekenmerkt door zijn eigen tarieven voor transport. De netbeheerder van stroom in Popuelles heet Interlux. De prijzen voor zo’n netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Celles wordt transport van het aardgas beheerd door Interlux. In het geval van een storing zullen zij dit afhandelen.

Feiten over Popuelles

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Celles
 • CV Merk: Watts
 • Aandeel duurzaam: 32,20%
 • Centrale postcode: 7760
 • Verbruik stookolie: 2590 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,396
 • Stroomtarief kwh: €0,279
 • Gem. gasverbruik: 1565 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3490 kWh
energie-vergelijken-popuelles

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Schets jouw situatie

  Allereerste de basisinformatie. Dit zijn gezinssamenstelling, en straatnaam + huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In Popuelles is het gemiddelde verbruik ong. 1565 m3 en nog eens 3490 kWh. Gebruik jij geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je genereert. Deze factoren zie je weer terug in de kosten van energie.

 3. Selecteer type energie en contracttermijn.

  Denk dan onder andere aan groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat dit dan open. Betreffende contracten kan men gaan voor producten van 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of een modelcontract. Door de bank genomen loont het om jaarlijks een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Tarieven vergelijken

  Er volgt nu een lijst met alle beschikbare leveranciers en contracten. Bij elk abonnement check je specificaties m.b.t. oorsprong energie (groen of grijs), looptijd abonnement, de kostprijs van gas en elektra in Popuelles, en de overstapbonus. Kies de maatschappij die klopt met de opgegeven wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een relevante korting tegengekomen? Druk op de groene button. Wij sturen je meteen door naar de bestelpagina van de energie-onderneming. Bijvoorbeeld www.engie.be en www.zeno.be. Jouw toekomstige energiemaatschappij regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Popuelles


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan ruim €270 voordeel geven. Echter, kan ik nog meer doen om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Hierna tref je 5 bruikbare tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Praktisch advies 1: zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent
 • Praktisch advies 2: gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.
 • Bespaaradvies 3: niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.
 • Praktische tip 4: rolluiken gebruiken.
 • Bezuinigtip 5: de warme kraan niet onnodig laten lopen.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is het moment om over te stappen? De energiehunters vinden: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Popuelles. Zodanig ben je het voordeligst uit. Echter, dit is niet op elk moment mogelijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Contract voor onbepaalde duur? In zo’n situatie mag men switchen van aanbieder, en hoef je nooit een boete te betalen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Zeer waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Energietarieven vastzetten of meer vrijheid met modelcontracten?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je meerdere keuzes: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Je weet precies waar je aan toe bent, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast tijdens halfjaarlijkse indexaties. Normaliter kom je deze tariefupdate tegen in januari en in juli. Bij een variabel contract profiteer je dus ook als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je exact weet wat je gaat betalen. En als je geluk hebt ontvang je ook wel een nieuwe klanten bonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In de energiewereld is de stelregel: contracten voor 3 of 5 jaar kunnen qua prijs niet concurreren met verschillende kortlopende energiecontracten voor Popuelles. Kies je voor een langlopend contract, dan profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Desalniettemin, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je ieder jaar zo’n aantrekkelijke welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, meestal regelt de aankomende energiemaatschappij dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle tarieven en selecteer de beste of voordeligste energiemaatschappij. Populaire bedrijven zijn OCTA+, ENGIE of Elegant. Vervolgens kies je de ingangsdatum (start levering). Jullie toekomstige energieleverancier houdt zich altijd aan de afspraak. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan via de site van de maatschappij?

Dankzij de energievergelijker achterhaal je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.trevion.be, dan kom je tot de ontdekking dat het hier lang niet zo goedkoop is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Dat gebeurd overal: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Aan de hand van voordelige prijzen en flinke welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Op basis daarvan stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Popuelles vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Popuelles en achterhaal de voordeligste leverancier voor je huishouden

Duurzame energie in Popuelles

Het gros van de leveranciers faciliteren momenteel groene stroom in Popuelles. Als het gaat om groene energie zijn er diverse keuzes te maken. De oorsprong van deze groene stroom varieert per leverancier. Niet ieder “groene stroom” contract is daadwerkelijk groen. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt ongeoorloofd gelabeld als “groen”. Er vanuit kunnen gaan dat leveranciers een groen beleid hanteren? Ga dan voor zeker weten “Groen uit NL”. Je kan dan authentieke groene energieleveranciers in Popuelles vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Voor inwoners van de gemeente Celles zijn er verscheidene initiatievenrondom duurzame energie. Aspecten als windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7760. In deze omgeving kan je soms heel gunstig meedoen met collectieve duurzaamheidsprojecten. Het is natuurlijk ook goed om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Rond 2050 moet Henegouwen helemaal energieneutraal zijn. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Installeren van zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler integreren
 • HR-ketel inruilen voor een biomassaketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk ook de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bezoek mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, pricewise.be en tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Bezoek ook Luminus overstappen.