Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Manage

Snel energie vergelijken in Manage? Dankzij onze website achterhaal je gemakkelijk alle interessante leveranciers. Je kunt denken aan Eneco & Antargaz. Schets jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Manage de laagste prijs biedt. Verder bekijk je op deze website bruikbare informatie over topics als bijv. tarieven en concrete energiebespaartips. Daarbij bieden wij een aantal praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Manage
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,385
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,285
Gemiddeld verbruik: 1445 m3 en 3450 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote energiebedrijvenvergelijken
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 435,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Manage?

We zien een groot aantal energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Manage. Van Lampirus tot Ecopower, er zijn meer leveranciers dan ooit. In februari 2024 kun je kiezen uit circa 30 providers. Deze bedrijven maken allemaal gebruik van het net van Interlux. Het is onmogelijk om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Hiervoor is de energiesimulator toe te passen. Ontdekken welke gas en stroom organisaties mogelijk zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Manage voor jou is? Vul hieronderde gevraagde gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Bekijk ook de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Toch, energiebedrijven verschillen wel degelijk van elkaar. In een situatie als een stroomstoring, dan is het gewenst dat dit adequaat wordt opgelost. Het punt is: houd ook rekening met kwaliteit service. Alles bij elkaar genomen zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En wij begrijpen dat! Middels de vergelijkingstool bekijk je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Manage, die aansluit bij jouw verbruik. Specifieke wensen? Dat kun je zelf bepalen. Via keuzes in de Energiehunter ontdekt men simpel en snel een energieovereenkomst dat matcht met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Manage

 • Engie: Prima klantendienst
 • OCTA+: Meerdere contracten
 • Lampiris: Goede klantenservice
 • MEGA: Persoonlijke klantendienst
 • Essent: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Eneco: Eigen account
 • Luminus: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Elegant: Inzicht in energiegebruik
 • Watz: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Wase Wind: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Comfort Energy: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Poweo: Transparante prijzen

Wat betaal ik voor energie in onze buurt? (Prijzen februari 2024)

De condities van gas en stroom maatschappijen en de energiekosten wijken vaak af per plaats. Dit komt doordat er veel netbeheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas rekent weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en stroom. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Manage is Interlux. De tarieven van het netbeheerder zijn per gebied weer anders bepaald. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Manage is de aardgas netbeheerder Interlux. Als er sprake is van een storing dienen zij dit op te lossen.

Cijfers en feiten Manage

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Manage
 • Populair merk: Fasto
 • Groene stroom: 0,337%
 • Centrale postcode: 7170
 • Aantal mazout liters: 2260 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,385
 • Stroomtarief kwh: €0,285
 • Gem. gasverbruik: 1445 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3450 kWh
energie-vergelijken-manage

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Stap 1 is het invoeren van je huis en woningdetails. Hiermee bedoelen we omvang van het huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Type meter + verbruik invullen

  Hoeveel energie verbruik jij? In Manage is dit gemiddeld zo’n 1445 m3 en nog eens 3450 kWh. Woon jij volledig gasloos? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Al deze zaken hebben effect op het energietarief.

 3. Kies type energie en contracttermijn.

  Denk dan onder andere aan groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat deze optie achterwege. Met betrekking tot contractduur kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of modelcontracten. In algemene zin is het een goed idee om elke 12 maanden over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Er volgt nu een tabel met alle verkrijgbare aanbieders van energie. Bij elk contract lees jij voorwaarden met betrekking tot type stroom/gas, contracttermijn, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Manage, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de leverancier die aansluit op de opgegeven wensen.

 5. Stap online over

  Een passende korting tussen de resultaten? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Je browser gaat dan direct naar de website van de leverancier. Bijv. www.energie2030.be en ook www.eni.com. Jouw toekomstige energie-aanbieder regelt alles voor jou. Zo ben je zeker van gas en stroom in Manage


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in februari 2024 kan in sommige gevallen wel €260 bonus betekenen. Evenwel, zijn er andere tips voor lagere maandlasten? Op deze pagina vind jij 5 handige bespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Advies 1: deksel op de pan houden wanneer je kookt
 • Tip 2: zorg dat je koelkast goed sluit.
 • Praktische tip 3: je vriezer waterpas zetten.
 • Advies 4: tochtstrips gebruiken.
 • Praktisch advies 5: minder vaak een warm bad nemen.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen van leverancier?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze experts zeggen altijd: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Manage. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Alleen, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Einde contract in zicht? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Contract met vaste looptijd? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Het is een optie om vervroegd over te stappen, doorgaans levert dat wel een boete op. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je overstappen van leverancier, en je zult ook geen boete ontvangen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Mogelijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Een contract voor meerdere jaren of een flexibel modelcontract?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je meerdere keuzes: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je betaalt niets extra’s wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid tijdens halfjaarlijkse indexaties. Door de bank genomen worden de prijzen aangepast in januari en in juli. Bij dit type contract profiteer je dus ook als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En wellicht wordt je wel beloond met een scherpe welkomstbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In energieland is het principe: contracten voor een langere periode zijn eigenlijk altijd prijziger dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Manage. In het geval van een lang contract zijn de tarieven wel iets lager. Daarentegen, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je jaarlijks deze hoge welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, vaak verwerkt je toekomstige energiemaatschappij het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de goedkoopste of meest populaire aanbieder. Bedrijven als Luminus, Lampiris en ook Comfort Energy. Daarnaast bespreek je de startdatum van het abonnement. Jullie geselecteerde energieleverancier houdt zich altijd aan de afspraak. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan op de website van de leverancier?

Aan de hand van de Energiehunter achterhaal je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.ebem.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat dit vaak fors duurder is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Fluitje van een cent: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Dankzij lage kosten en hoge welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Op basis daarvan stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Manage vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Manage en zoek het juiste contract voor jouw verbruik

Duurzame energie in Manage

Een aanzienlijk deel van de energiemaatschappijen faciliteren inmiddels groene stroom in Manage. Echter zijn er diverse keuzes te maken. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt is zeer divers. Niet elk “groene energie” label kent ook echt een groene bron. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem 100% duurzaam genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat aanbieders eerlijk en duurzaam zijn? Kies dan het filter “Groen uit NL”. Daarna kan je erkende groene energieleveranciers in Manage vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de streek van de gemeente Manage bestaan er meerdere opdrachten rondom duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 7170. In de regio kan je in toenemende mate extra voordelig deelnemen met collectieve duurzaamheidsprojecten. De overheid wil ook ons verplichten om thuis minder energie te verbruiken. Binnen afzienbare tijd moet Henegouwen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Zonnepanelen installeren
 • Een warmtepomp i.p.v. CV-Ketel
 • Zonneboiler integreren
 • Gasloos wonen met de biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Lees de Vijf praktische bespaartips en bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be en tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Bezoek ook Watz overstappen.


Alle plaatsen in deze gemeente