Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Fayt-Lez-Manage

Meteen energie vergelijken in Fayt-Lez-Manage? Door gebruik te maken van energiehunter.be ontdek je eenvoudig alle interessante energiebedrijven als bijv. OCTA+ & Antargaz. Geef de grootte van het huishouden door, schat in wat je ongeveer verbruikt, en ontdek welke energieleverancier in Fayt-Lez-Manage de laagste prijs biedt. Daarnaast verzamel je op energiehunter.be nuttige informatie informatie over thema’s zoals leveranciers en uitleg over jouw energierekening. Daarbij bieden wij een aantal nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Manage
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,381
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,284
Gemiddeld verbruik: 1400 m3 en 3345 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Moeiteloos vergelijken

 • Alle bekende maatschappijenin een overzicht
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Bespaar tot wel € 220,00.

Eenvoudig overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Fayt-Lez-Manage?

Wij zien nogal wat energieleveranciers beschikbaar in Fayt-Lez-Manage. Van Engie tot een speler als OCTA+, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Vandaag is het aanbod ongeveer 25 providers. Zij werken uitsluitend met het stroom- en gas netwerk van Interlux. Het is vrijwel uitgesloten om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Hiervoor biedt onze energiesimulator de oplossing. Nieuwsgierig welke gas en stroom aanbieders in deze regio actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Fayt-Lez-Manage is voor jouw situatie? Vul eenvoudig jouw eigen gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Meer weten? Check onze 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, er is altijd stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Evenwel, energieleveranciers handelen allemaal op hun eigen manier. Bij voorvallen als een stroomstoring, dan is het wenselijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Wat dus belangrijk is: kijk verder dan de tarieven. Onderaan de streep wil iedereen met een eigen huis een energieleverancier die niet te duur is! Dit geldt uiteraard altijd. Door middel van onze prijzencheck achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Fayt-Lez-Manage, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Ook dat bieden wij. Geholpen door filters in de prijzenvergelijker achterhaal je simpel en snel een energieproduct dat in lijn is met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Fayt-Lez-Manage

 • Engie: Transparant en eerlijk
 • OCTA+: Blog met handige bespaartips
 • Lampiris: Verstand van (duurzame) energie
 • MEGA: Een passend contract voor elk huishouden
 • Essent: Meerdere contracten
 • Eneco: Comfrot Bonus, gratis bijstandpakket voor trouwe klantn
 • Luminus: Alle producten brengen een ecologische oplossing
 • Elegant: Meer dan 112.000 klanten
 • Watz: Online prijs berekenen
 • Wase Wind: Online account
 • Comfort Energy: Duidelijke website
 • Poweo: Termijnbedrag zelf aanpassen

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De aansluitingen van bedrijven en de vergoedingen verschillen per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er allerlei beheerders van het net dienstverleningen bieden. Iedere netbeheerder verwerkt eigen prijsstellingen voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder (elektra) in Fayt-Lez-Manage betreft Interlux. De kosten die jouw energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Manage valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Interlux. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dit afhandelen.

Kerngegevens Fayt-Lez-Manage

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Manage
 • Populaire CV: De Dietrich
 • Aandeel groen: 20,70%
 • Centrale postcode: 7170
 • Aantal mazout liters: 2950 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,381
 • Stroomtarief kwh: €0,284
 • Gem. gasverbruik: 1400 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3345 kWh
energie-vergelijken-fayt-lez-manage

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Allereerste de basisinfo. Dit zijn omvang van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In de omgeving Fayt-Lez-Manage ligt dit gemiddeld op 1400 m3 en 3345 kWh. Heb jij een gasloze woning? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Liggen er zonnepanelen op je pad? Selecteer het aantal kWh dat je realiseert. Alle ingevoerde gegevens bepalen het energietarief.

 3. Kies soort energie een duur van het abonnement.

  Voorbeelden zijn groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat dit dan open. Ten opzichte van looptijd kan men gaan voor producten van 1 jarig tot 5 jarig of een modelcontract. Vaak loont het om ieder jaar een nieuw contract te nemen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Wat daarna komt is een opsomming met alle grote leveranciers en contracten. Van ieder contract vind jij gegevens als type energie, looptijd abonnement, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Fayt-Lez-Manage, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de maatschappij die aansluit op jouw wensenpakket.

 5. Ga overstappen via internet

  Een goede korting in het lijstje? Druk op de groene button. We versturen jouw aanvraag direct door naar de bestelpagina van de energiemaatschappij. O.a. www.lampiris.be en www.eni.com. Jouw nieuwe energie-partij zegt jouw huidige contract op. Altijd zekerheid van gas en stroom in Fayt-Lez-Manage


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €390 bonus betekenen. Desondanks, is er nog meer mogelijk voor lagere maandlasten? Via de energiehunter check jij 5 concrete tips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bespaaradvies 1: niet alle radiatoren open zetten
 • Bespaartip 2: zorg dat je koelkast goed sluit.
 • Praktische tip 3: niet een te grote pan gebruiken.
 • Tip 4: de waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.
 • Bezuinigtip 5: laat lichten niet onnodig branden

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Mensen vragen regelmatig: wat is het moment om over te stappen? Onze energiespecialisten geven als tip: maak een sport van het overstappen in Fayt-Lez-Manage. In dat geval realiseer je de hoogste besparing. Toch, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn is het al mogelijk te switchen. Zit je nog vast aan een contract? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Een abonnement met flexibele tarieven? Je kunt dan meteen wisselen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of meer vrijheid met modelcontracten?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit kan je diverse opties kiezen: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dat creëert financiële transparantie, en je komt niet voor verrassingen te staan op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast tijdens de contracttermijn. Veelal wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in januari en in juli. Bij dit soort contracten kan positief uitvallen wanneer gas en elektra prijsgunstiger worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet hoeveel je gaat betalen. En mogelijk krijg je ook nog eens een nieuwe klanten bonus (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor de energiewereld werkt het zo: langlopende contracten kunnen qua prijs niet concurreren met verscheidene kortlopende energiecontracten voor Fayt-Lez-Manage. Bij een contract met een langere looptijd betaal je per kWh en M3 iets minder. Evenwel, bij een abonnement van 1 jaar krijg jij alle jaren zo’n concurrerende welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, normaal gesproken regelt de betreffende gas en stroom organisatie het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en selecteer de goedkoopste maatschappij. Zoals Eneco, Essent of Wase Wind. Tevens neem je een besluit over wanneer het contract in moet gaan. Je aanstaande gas en stroom maatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Geholpen door onze vergelijker tref je altijd de scherpste aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.engie.be, dan kom je tot de ontdekking dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe bestaat dat? Super simpel: energiemaatschappijen speuren constant naar nieuwe consumenten. Aan de hand van lage kosten en goede welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door deze strategie komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Fayt-Lez-Manage vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Fayt-Lez-Manage en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Fayt-Lez-Manage

De meeste bedrijven verschaffen inmiddels groene stroom in Fayt-Lez-Manage. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De manier van produceren van groene stroom varieert per leverancier. Niet alle groene stroom is daadwerkelijk groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. Wil je er op gerust zijn dat aanbieders daadwerkelijk groen zijn? Ga dan voor zeker weten “Groen uit NL”. In de volgende stap kan jij geschikte groene energieleveranciers in Fayt-Lez-Manage vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de buurt van de gemeente Manage zien we diverse projectendie het gebruik van duurzame energie stimuleren. Aspecten als windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 7170. Als inwoner van deze plaats kan je vaak tegen een gunstig tarief meewerken met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook stimuleert de gemeente ons om jouw eigen energieverbruik te minderen. In een korte tijd moet Henegouwen helemaal energieneutraal zijn. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Woning met zonnepanelen
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Lees de 5 handige bespaartips of bezoek mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be of tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Doorzoek informatie over Elegant diensten.