Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Godveerdegem

Direct energie vergelijken in Godveerdegem? Dankzij onze website achterhaal je snel en simpel alle beschikbare bedrijven als bijvoorbeeld Engie en Aspiravi. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en bekijk welke energieleverancier in Godveerdegem voor jou de beste prijs heeft. Bovendien bekijk je op onze website belangrijke info over zaken zoals verschillende aanbieders en info over de enkele of dubbele meter. Verder vind je hier tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Zottegem
Netbeheerder Elektra:Intergem
Netbeheerder AardgasIntergem
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,398
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,281
Gemiddeld verbruik: 1500 m3 en 3490 kwh
Populaire aanbiederEneco

Supersnel vergelijken

 • Alle grote aanbieders onder elkaar
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Bespaar tot wel € 380,00.

Zonder problemen overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Godveerdegem?

Er zijn enorm veel energieleveranciers voorhanden in Godveerdegem. Van Poweo tot bijvoorbeeld Luminus, de keuze is enorm. Hedendaags kun je kiezen uit circa 35 organisaties. Deze leveranciers nuttigen stuk voor stuk het gas- en elektra netwerk van Intergem. Het is onmogelijk om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor die situatie kan jij onze energiesimulator gebruiken. Weten welke gas & stroom maatschappijen er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Godveerdegem is? Geef hieronderjouw eigen gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Ongeacht bij wie je klant bent, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Desalniettemin, gas en stroom leveranciers kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er gas- en stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat dit adequaat wordt opgelost. Anders gezegd: kijk ook naar service. Onderaan de streep zoekt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! Dit geldt uiteraard altijd. Geholpen door onze tarievencheck bekijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Godveerdegem, die aansluit bij jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dat kun je zelf bepalen. Via selecties maken in onze vergelijker zoek je eenvoudig een product dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Godveerdegem

 • Engie: Betaalbare energie
 • OCTA+: Energiepunten sparen
 • Lampiris: Altijd inzicht in het verbruik
 • MEGA: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Essent: Online meterstanden doorgeven
 • Eneco: Ook modelcontracten
 • Luminus: Verstand van zaken!
 • Elegant: Eigen account
 • Watz: Uitstekende klantenservice
 • Wase Wind: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Comfort Energy: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Poweo: Online inzicht in verbruik

Hoe hoog bedragen de energiekosten in de regio? (Prijzen maart 2024)

De producten van energieleveranciers en de energietarieven zijn weer anders per regio. De achterliggende reden is dat er nogal wat beheerders van het net op deze markt werken. Iedere gas en stroom beheerder heeft eigen prijsstellingen voor de transport van elektra en gas. De netbeheerder van stroom in Godveerdegem heet Intergem. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Zottegem wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Intergem. In het geval van een storing wordt dit door hen geregeld.

Facts and figures Godveerdegem

 • Provincie: Oost Vlaanderen
 • Gemeente: Zottegem
 • Populaire CV: ACV
 • Aandeel groen: 26,10%
 • Hoofdpostcode: 9620
 • Gem. mazout: 2570 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Intergem
 • Gasregio: Intergem
 • Gastarief M3: €0,398
 • Stroomtarief kwh: €0,281
 • Gem. gasverbruik: 1500 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3490 kWh
energie-vergelijken-godveerdegem

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Start met de basisinfo. Bijvoorbeeld de grootte van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. Rondom Godveerdegem is dat gemiddeld 1500 m3 & 3490 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Heb je zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je opwekt. Deze aspecten hebben invloed op het energietarief.

 3. Selecteer herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Ben jij neutraal? Laat dit dan open. Rondom prijszekerheid kan men gaan voor producten van 1, 3, of 5 jaar, en modelcontracten. In de regel is het verstandig om ieder jaar een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Wat daarna komt is een lijst met alle interessante maatschappijen en contracten. Bij ieder pakket zoek je info m.b.t. oorsprong energie (groen of grijs), type contract, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Godveerdegem, en de welkomstbonus. Selecteer de leverancier die past bij jouw wensen.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een relevante leverancier gevonden? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de pagina van de energieleverancier. Bijv. www.energie2030.be of natuurlijk www.poweo.be. De gekozen energieleverancier regelt de overstap. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Godveerdegem


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan wel €315 besparen. Desondanks, wat kan je nog meer doen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op energiehunter.be bekijk jij 5 bruikbare tips & tricks die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Praktische tip 1: deksel op de pan houden wanneer je kookt
 • Tip 2: de vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.
 • Bespaaradvies 3: sloffen dragen in huis.
 • Praktische tip 4: het beeldscherm uitzetten als je iets download.
 • Bespaaradvies 5: een waterbesparende douchekop gebruiken.

FAQ gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze experts zeggen altijd: wacht niet langer en ga overstappen in Godveerdegem. Daarna is de besparing het grootst. Desondanks, let wel even op wanneer je dit doet. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor einddatum contract is het al mogelijk te switchen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Ben je contractvrij? Je mag te allen tijde wisselen van aanbieder, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Heb jij geen ervaring met overstappen? Zeer waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of overeenkomst met flex-tarieven?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt binnen het modelcontract. Normaal vinden deze wijzigingen plaats op 1 januari en op 1 juli. Bij een variabel contract kan positief uitvallen wanneer de kosten van gas en stroom dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het kan handig zijn: zo’n meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij je precies weet hoeveel je gaat betalen. En tevens wordt je ook tegemoet gekomen met een overstapbonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt geldt in beginsel: een contract voor meerdere jaren zijn duurder dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Godveerdegem. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Daartegenover, bij 12 maandelijkse contracten krijg jij elk jaar zo’n persoonlijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, standaard verwerkt jouw aanstaande gas en stroom aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst middels de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle contracten en kies een beschikbare maatschappij. Bijv. OCTA+, Essent of natuurlijk Watz. Daarnaast selecteer je het moment waarop het contract ingaat. Je betreffende energie-aanbieder levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Geholpen door de energievergelijker vind je altijd de meest interessante aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.wasewind.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat het hier lang niet zo goedkoop is. Wat is de achterliggende reden? Heel eenvoudig: energieleveranciers willen nieuwe aansluitingen scoren. Door gebruik te maken van voordelige tarieven en intense welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En zo trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Godveerdegem vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Godveerdegem en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jullie woning

Duurzame energie in Godveerdegem

Een aanzienlijk deel van de aanbieders ondersteunen inmiddels groene stroom in Godveerdegem. Toch kunnen grote verschillen optreden. De oorsprong van deze groene stroom wisselt behoorlijk. Niet alle groene energie kent ook echt een groene bron. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt oneerlijk “groen” genoemd. De zekerheid hebben dat energiemaatschappijen een groene strategie voeren? Selecteer in dit geval zeker voor “Groen gas/elektra uit België”. Dan kan je onvervalste groene energieleveranciers in Godveerdegem vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Voor inwoners van de gemeente Zottegem bestaan er tegenwoordig nogal wat projectenvolledige gericht op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 9620. In deze regio kan je steeds vaker tegen een gunstig tarief meewerken met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Uiteraard is het aan te raden om jouw eigen energieverbruik te minderen. Binnen 30 jaar moet Oost Vlaanderen de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Integreren van zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Warm water via de zonneboiler
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En ook belangrijk: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk info over Belangrijke energiebespaartips of bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Lees verder alles over Watz abonnement.