Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Pollare

Eenvoudig energie vergelijken in Pollare? Aan de hand van www.energiehunter.be check je supersnel alle relevante energieleveranciers als bijv. Engie en Belpower. Omschrijf jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Pollare voor jou de beste prijs heeft. Ook vergaar je op energiehunter.be praktische informatie over onderwerpen zoals energiebesparing in huis en info over het gasvrij maken van jouw woning. Tevens komen we met handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Ninove
Netbeheerder Elektra:Intergem
Netbeheerder AardgasIntergem
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,447
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,270
Gemiddeld verbruik: 1450 m3 en 3450 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Makkelijk vergelijken

 • Alle grote leveranciersbij elkaar
 • De beste energie aanbiedingen
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 380,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Pollare?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers actief in Pollare. Dit varieert van Engie tot en met OCTA+, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Vandaag zijn het zo’n 25 energie aanbieders. Deze gebruiken allen het netwerk van Intergem. Het is niet mogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie kan jij onze energiesimulator gebruiken. Weten welke gas & stroom leveranciers er beschikbaar zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Pollare is in februari 2024? Geef moeiteloos de eigen gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap binnen 5 minuten over. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je kunt altijd koken, en er is warm water in het hele huis. Desalniettemin, leveranciers focussen toch allemaal op andere dingen. Tijdens stroom en gas storingen, dan wil je dat dit adequaat wordt opgelost. Het punt is: kijk ook naar service. Onderaan de streep geeft iedereen prioriteit aan een betaalbaar energiecontract. En wij begrijpen dat! Geholpen door onze handige vergelijker check je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Pollare, specifiek voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Ook dit kun je hier vinden. Aan de hand van filteren in de vergelijkingstool achterhaalt men simpel en snel een energieproduct dat klopt met jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Pollare

 • Engie: Met praktische energie-bespaartips
 • OCTA+: Denkt met jou mee over besparen
 • Lampiris: Je steunt de Belgische economie
 • MEGA: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Essent: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Eneco: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Luminus: Reken jouw energiekoste online uit
 • Elegant: Inzicht in energiegebruik
 • Watz: Inzicht in energiegebruik
 • Wase Wind: Reken jouw energiekoste online uit
 • Comfort Energy: Ook met zonnepanelen
 • Poweo: Online account

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze buurt? (Prijzen februari 2024)

De condities van bedrijven en de onkosten variëren per postcodegebied. Dat zit’m in het feit dat er meerdere netbeheerders diensten leveren. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert eigen prijsstrategieën voor transport van gas en stroom. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Pollare is Intergem. De tarieven voor zo’n netbeheerder wisselen per postcodegebied. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Ninove valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Intergem. Bij problemen met het gas zullen zij dit afhandelen.

Feiten en cijfers Pollare

 • Provincie: Oost Vlaanderen
 • Gemeente: Ninove
 • Populair merk: Bosch
 • Aandeel duurzaam: 21,00%
 • Centrale postcode: 9401
 • Aantal mazout liters: 2060 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Intergem
 • Gasregio: Intergem
 • Gastarief M3: €0,447
 • Stroomtarief kwh: €0,270
 • Gem. gasverbruik: 1450 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3450 kWh
energie-vergelijken-pollare

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Je begint altijd met de standaard informatie. Dit gaat over omvang van het huishouden, en adres (postcode).

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Pollare ligt dit gemiddeld op 1450 m3 en 3450 kWh. Woon jij volledig gasloos? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Sprake van zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je panelen opleveren. Dit alles beïnvloeden de jaarlijkse energiekosten.

 3. Specificeer type energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Voorbeelden zijn groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Kies dan ‘geen voorkeur’. Met betrekking tot contracttermijn zijn er mogelijkheden voor 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. Meestal is het voordeliger om eens per jaar een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Je ziet nu een handig overzicht met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Van ieder contract check je specificaties over soort energie, looptijd abonnement, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Pollare, en de welkomstbonus. Selecteer de partij die overeenkomst met jouw budget.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een populaire prijsaanbieding beschikbaar? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Je browser gaat dan direct naar de webpagina van de aanbieder. Onder andere www.energie2030.be en www.comfortenergy.be. De door jou gekozen energie-aanbieder regelt de overstap. Zo ben je zeker van gas en stroom in Pollare


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in februari 2024 kan ruim €270 rendement bieden. Desalniettemin, kan ik nog meer doen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op deze pagina lees je 5 concrete tips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: isoleer CV-leidingen
 • Bespaaradvies 2: zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.
 • Bezuinigtip 3: plaats een doorstroombegrenzer
 • Advies 4: geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.
 • Bespaartip 5: bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om de overstap te regelen?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer is een handig moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be zeggen: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Pollare. Zodanig kun je profiteren van lage prijzen. Belangrijk, let wel even op wanneer je dit doet. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor einddatum contract kan je al overstappen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Wacht tot het contract afloopt. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt altijd, wisselen van leverancier, zonder boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In zo’n geval is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een meerjarige contract of wil jij een model contract?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en je hoeft nooit extra te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen bij de modelovereenkomst. Meestal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij dit type contract is dus met name interessant als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: dit meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij je exact weet wat het tarief voor gas en stroom is. En wellicht beloont de maatschappij jou met een aantrekkelijke bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt hanteren we: langlopende contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Pollare. Bij een langdurig contract betaal je per kWh en M3 iets minder. Desondanks, bij 1 jarige contracten ontvang je jaarlijks een dergelijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, standaard regelt jouw betreffende energiemaatschappij het volledige overstaptraject aan de hand van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle actuele prijzen en selecteer een beschikbare energiemaatschappij. Bedrijven als OCTA+, Lampiris en Energy People. Hierna selecteer je de aansluitdatum (moment van leveren). Jullie betreffende gas en stroom maatschappij houdt zich altijd aan de afspraak. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan bij de aanbieder zelf?

Via onze website ontdek je altijd de beste deals. Op het moment dat je navigeert naar www.energie2030.be, dan valt al gauw op dat de prijzen daar hoger zijn. Hoe komt dat? Dat gebeurd overal: energieleveranciers willen nieuwe klanten. Met behulp van lagere tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Op basis daarvan kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Pollare vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Pollare en stap over naar de beste aanbieder die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Pollare

De meeste aanbieders faciliteren inmiddels groene stroom in Pollare. Op dit gebied zijn er diverse keuzes te maken. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd wisselt behoorlijk. Niet ieder “groene stroom” contract is daadwerkelijk groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte 100% duurzaam genoemd. Wil je er op gerust zijn dat energiemaatschappijen echt helemaal groen zijn? Ga dan voor zeker voor “100% groene stroom uit BE”. Daarna kan je alle groene energieleveranciers in Pollare vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In en rondom de gemeente Ninove zien we meerdere projectenmet doelstellingen voor duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 9401. In deze buurt kan je soms extra voordelig bijdragen aan dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook ziet de gemeente graag dat we ons eigen huis te verduurzamen. In 2050 moet Oost Vlaanderen de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Zonneboiler installeren
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • En zeker onmisbaar: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Ga verder naar de Praktische energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, pricewise.be en tariefchecker.be, callmepower.be, killmybill.be, energieleveranciers.be. Bekijk ook OCTA+ prijzen februari 2024.