Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Malle

Gemakkelijk energie vergelijken in Malle? Middels onze vergelijker check je moeiteloos alle bekende maatschappijen zoals Engie en Antargaz. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Malle de scherpste prijs kan bieden. Bovendien vind je via de energievergelijker bruikbare informatie over onderwerpen als bijv. energiebesparing in huis en vaste en variabele tarieven. Tevens komen we met tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Malle
Netbeheerder Elektra:Iverlek
Netbeheerder AardgasIverlek
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,444
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,284
Gemiddeld verbruik: 1470 m3 en 3320 kwh
Populaire aanbiederEssent

Moeiteloos vergelijken

 • Alle populaire maatschappijengemakkelijk vergelijken
 • Je ziet direct wat het kost
 • Eenvoudig besparen tot wel € 290,00.

Probleemloos overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Malle?

Wij zien flink wat energieleveranciers actief in Malle. Dit varieert van Lampirus tot bijvoorbeeld Luminus, de keuze is enorm. Tegenwoordig kan je kiezen uit om en nabij 30 maatschappijen. Deze maatschappijen nuttigen stuk voor stuk het gas- en stroom netwerk van Iverlek. Het is onuitvoerbaar om zelf alle tarieven te vergelijken. In dit geval bieden wij de energiesimulator. Bekijken welke gas en stroom aanbieders er allemaal zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Malle is? Voer vlug de benodigde gegevens in, sorteer de resultaten op prijs, en regel het overstappen direct. Ga door naar de 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Desalniettemin, energie-organisaties kennen toch grote onderlinge verschillen. Bij voorvallen als een storing, dan is het wenselijk dat er gauw een oplossing volgt. Kortom: kijk ook naar service. Uiteindelijk wenst elke consument een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dit is heel snel te regelen. Met behulp van onze energie bekijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Malle, altijd op basis van jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is zelfstandig in te regelen. Geholpen door keuzes in de vergelijkingstool ontdek jij simpel en snel een overeenkomst dat klopt met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Malle

 • Engie: Prettige klantendienst
 • OCTA+: Grip op verbruik en de kosten
 • Lampiris: Inzicht in energiegebruik
 • MEGA: Prettige klantendienst
 • Essent: Grip op verbruik en de kosten
 • Eneco: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Luminus: Nr. 1 in water en wind op Belgische bodem
 • Elegant: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Watz: Transparante overeenkomsten
 • Wase Wind: Online meterstanden doorgeven
 • Comfort Energy: Reken jouw energiekoste online uit
 • Poweo: Verschillende termijnen

Hoe duur is energie in mijn regio? (Prijzen maart 2024)

Het aanbod van gas & stroom organisaties en de tarieven verschillen per regio. Dat wordt veroorzaakt doordat er nogal wat netbeheerders op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder past eigen voorwaarden toe en eigen prijsstellingen voor logistiek. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Malle is Iverlek. De prijzen voor het beheer van het netwerk zijn per woonplaats weer anders. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Malle wordt transport van het aardgas beheerd door Iverlek. Bij problemen met het gas kan je bij hen terecht voor vragen.

Informatie over Malle

 • Provincie: Antwerpen
 • Gemeente: Malle
 • CV Merk: Faber
 • Groene energie: 0,317%
 • Postcode: 2390
 • Verbruik stookolie: 2870 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Iverlek
 • Gasregio: Iverlek
 • Gastarief M3: €0,444
 • Stroomtarief kwh: €0,284
 • Gem. gasverbruik: 1470 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3320 kWh
energie-vergelijken-malle

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Start met je woning en gezinssituatie. Bijvoorbeeld het aantal bewoners, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de regio Malle gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1470 m3 & 3320 kWh. Heb jij een gasloze woning? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Liggen er zonnepanelen op je pad? Vul het aantal kWh in dat je realiseert. De genoemde zaken zie je weer terug in het energietarief.

 3. Kies soort energie en de contractlooptijd.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Ben jij neutraal? Laat dit dan open. Aangaande prijszekerheid kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of variabele tarieven / abonnementen. In de regel is het voordeliger om eens per jaar een nieuw contract te nemen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  In de volgende stap vind je een handig overzicht met alle grote maatschappijen en contracten. Van elk pakket tref jij informatie zoals soort energie, looptijd abonnement, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Malle, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de partij die aansluit op jouw wensenpakket.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een mooie actie gecheckt? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Wij sturen je meteen door naar de website van de leverancier. Bijvoorbeeld www.energie2030.be en ook www.belpower.be. De door jou gekozen energie-partij regelt de overstap. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Malle


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan ruim €300 voordeel geven. Toch, wat zijn de andere opties voor lagere maandlasten? Via de energiehunter check jij 5 concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bespaaradvies 1: gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas
 • Bezuinigtip 2: ontdooi regelmatig de vriezer
 • Praktische tip 3: was met waterbesparing
 • Bespaartip 4: een hr-ketel gebruiken.
 • Praktisch advies 5: bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om het overstappen in gang te zetten?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze overstap-medewerkers adviseren: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Malle. In dat geval is de besparing het grootst. Desondanks, dit is niet op elk moment mogelijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Is je contract nog niet afgelopen? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Je kunt eerder overstappen, doorgaans levert dat wel een boete op. Contract voor onbepaalde duur? Je mag te allen tijde wisselen van maatschappij, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Zeer waarschijnlijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een meerjarige contract of een modelovereenkomst?

Zodra je een nieuw contract neemt zijn er 2 smaken: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft niet bij te betalen op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid bij de modelovereenkomst. Doorgaans worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst is dus met name interessant als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Op het eerste gezicht leuk: dit meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij het direct duidelijk is wat de kosten gaan zijn. En eventueel krijg je ook nog eens een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In energieland hanteren we: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn eigenlijk altijd prijziger dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Malle. In het geval van een lang contract is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Echter, bij een abonnement van 1 jaar krijg je elke 12 maanden zo’n hoge welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, meestal regelt je toekomstige leverancier dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de goedkoopste of meest populaire energieleverancier. Denk aan OCTA+, Essent + Elegant. Ook bespreek je het moment waarop het contract ingaat. De gekozen energie-aanbieder levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Geholpen door de energievergelijker tref je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.luminus.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat de energie hier fors duurder is. Hoe komt dat? Eigenlijk zit het zo: energiebedrijven willen graag meer klanten verwelkomen. Aan de hand van goedkope tarieven en fikse welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Op basis daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Malle vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Malle en vind de beste deal die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Malle

Een aanzienlijk deel van de organisaties faciliteren inmiddels groene stroom in Malle. Als het gaat om groene energie is hier veel variatie in mogelijk. De manier van produceren van groene stroom is zeer divers. Niet ieder groene stroom contract heeft ook echt een groene oorsprong. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt ongeoorloofd als “duurzaam” gekenmerkt. Er vanuit kunnen gaan dat maatschappijen 100% transparant zijn? Gebruik dan het filter “Groene Energie uit België”. Daarna kan je authentieke groene energieleveranciers in Malle vergelijken, tegen de laagste prijs.

Maak jouw regio groener
In de gemeente Malle bestaan er diverse activiteiten binnen het domein duurzame energie. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 2390. In deze regio kan je soms relatief goedkoop deelnemen met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Het is natuurlijk ook goed om zelf maatregelen te treffen. Op termijn moet Antwerpen volledig energieneutraal zijn. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • De woning op cruciale punten isoleren
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check ook onze 5 handige bespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Bekijk details over Mega prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente