Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Büllingen

Snel online energie vergelijken in Büllingen? Aan de hand van www.energiehunter.be ontdek je moeiteloos alle verkrijgbare aanbieders als bijvoorbeeld Eneco en Lampirus. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Büllingen de laagste prijs hanteert. Daarbij check je op onze website waardevolle info over zaken als de overstapservice en alternatieven voor de CV-ketel. Voorts geven we 5 handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Büllingen
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,388
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,268
Gemiddeld verbruik: 1575 m3 en 3395 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke leveranciersgemakkelijk vergelijken
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Eenvoudig besparen tot wel € 335,00.

Probleemloos overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Büllingen?

Er zijn meer en meer energieleveranciers in Büllingen. Dit varieert van Antargaz tot een speler als Ecopower, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. Tegenwoordig kan je kiezen uit om en nabij 35 providers. Deze leveranciers zijn allemaal aangesloten op het netwerk van Tecteo. Het is onuitvoerbaar om alle aanbieders zelf te vergelijken. Voor dat geval is de energiesimulator toe te passen. Achterhalen welke aanbieders mogelijk zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Büllingen is voor jouw verbruik? Geef hieronderde eigen gegevens in, vind de laagste prijs, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Zie ook onze 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en gas is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, er is altijd stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Daartegenover, gas en stroom leveranciers focussen toch allemaal op andere dingen. Bij voorvallen als gasstoringen of stroomproblemen, dan is het noodzakelijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Met andere woorden: kijk ook naar service. Ten slotte zoekt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! En dit is heel snel te regelen. Door middel van onze prijzencheck tref je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Büllingen, die aansluit bij jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dat is geen probleem! Door middel van filteren in onze vergelijker check jij gemakkelijk een energieproduct dat naadloos aansluit op jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Büllingen

 • Engie: Verstand van (duurzame) energie
 • OCTA+: Met handige energiesimulator
 • Lampiris: Producten en diensten voor een beter energiebeheer
 • MEGA: de duurzaam goedkopere energieleverancier
 • Essent: Verschillende termijnen
 • Eneco: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Luminus: Online energiesimulator
 • Elegant: Online account
 • Watz: Directe en persoonlijke service
 • Wase Wind: Grip op verbruik en de kosten
 • Comfort Energy: Denkt met jou mee over besparen
 • Poweo: Altijd scherpe acties

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen maart 2024)

De pakketten van gas & stroom organisaties en de kosten zijn in elke plaats weer anders. Dat wordt veroorzaakt doordat er veel netbeheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder wordt gekenmerkt door weer zijn eigen prijzen voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder (elektra) in Büllingen betreft Tecteo. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Büllingen valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Tecteo. Als er sprake is van een storing wordt dit door hen verholpen.

Informatie over Büllingen

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Büllingen
 • Populaire CV: AWB
 • Groene energie: 0,24%
 • Postcodegebied: 4760
 • Mazout consumptie: 2800 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,388
 • Stroomtarief kwh: €0,268
 • Gem. gasverbruik: 1575 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3395 kWh
energie-vergelijken-bullingen

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Als eerste de basisinformatie. Dit zijn grootte van het gezin, de postcode en het huisnummer.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In de omgeving Büllingen gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1575 m3 en 3395 kWh. Heb jij een gasloze woning? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Beschik jij over zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat de zonnecellen renderen. Deze details beïnvloeden de energiekosten.

 3. Specificeer type energie een duur van het abonnement.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Geen voorkeur? Laat deze optie achterwege. Betreffende looptijd kan men gaan voor producten van 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of specifieke model (variabele) prijzen. Veelal is het slim om jaarlijks een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Er volgt nu de totaallijst met alle erkende energieleveranciers. Bij elk abonnement zoek je gegevens als type stroom/gas, contracttermijn, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Büllingen, en de eventuele korting. Selecteer de partij die matcht met de opgegeven wensen.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een passende actie gevonden? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de afsluitpagina van de energiemaatschappij. Onder andere www.octaplus.be en ook www.ecopower.be. De gekozen maatschappij regelt alles voor jou. Je komt nooit zonder gas en stroom in Büllingen


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan ruim €385 korting realiseren. Desondanks, wat kan je nog meer doen om besparingen te realiseren op de energierekening? Hierna profiteer je van 5 bruikbare tips & tricks waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Advies 1: doe de kraan dicht als je ‘m niet gebruikt
 • Praktisch advies 2: zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.
 • Praktische tip 3: de kachel `s nachts uit zetten.
 • Advies 4: je gaskachel goed onderhouden en ventileren.
 • Praktische tip 5: maak zoveel mogelijk gebruik van het daglicht

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze energiespecialisten adviseren: maak een sport van het overstappen in Büllingen. Daarna maak je gebruik van lagere tarieven. Maar, let wel even op wanneer je dit doet. Loopt jouw contract bijna af? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Is je contract nog niet afgelopen? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Contract voor onbepaalde duur? Je mag op ieder moment, wisselen van maatschappij, zonder boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In dat geval heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energieprijzen of meer vrijheid met modelcontracten?

Zodra je een nieuw contract neemt kan je diverse opties kiezen: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bij te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt binnen de looptijd van het contract. Meestal vinden deze wijzigingen plaats op 1 januari en op 1 juli. Bij een variabel contract werkt in jouw voordeel als de energieprijzen dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het kan handig zijn: het meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je gaat betalen. En tevens wordt je ook tegemoet gekomen met een aantrekkelijke bonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In de energiewereld hanteren we: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Büllingen. Ga je voor een meerjarig contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Maar, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je alle jaren deze aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, in de regel regelt de geselecteerde maatschappij dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de prijzen en selecteer een beschikbare leverancier. Onder andere Eneco, Lampiris of natuurlijk ZENO. Ook kies je de ingangsdatum (start levering). De gekozen gas en stroom leverancier zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Middels www.energiehunter.be bekijk je altijd de laagste prijzen. Zodra je een website opent zoals www.eneco.be, dan kom je tot de ontdekking dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe kan zoiets? Super simpel: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Middels voordelige prijzen en hoge welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Zo zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Büllingen vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Büllingen en stap over naar de beste aanbieder die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Büllingen

Een aanzienlijk deel van de maatschappijen bieden momenteel groene stroom in Büllingen. Rondom dit thema zijn er diverse keuzes te maken. Hoe ze de groene stroom inkopen verschilt nogal. Niet alle groene stroom draagt terecht die naam. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte 100% duurzaam genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat energieleveranciers een groen beleid hanteren? Neem dan de selectie “Groene Energie uit België”. Hier kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Büllingen vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Rondom de gemeente Büllingen bestaan er tegenwoordig steeds meer opdrachten met een focus op duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4760. In deze buurt kan je soms met financiële bonussen meedelen in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook wil de gemeente dat wij ons eigen huis te verduurzamen. Binnen 30 jaar moet Luik helemaal energieneutraal zijn. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Isoleren (denk aan isolatie van vloer, dak en spouw)
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • En de gouden stelregel: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Check ook onze Praktische energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bezoek ook Mega duurzame energie.


Alle plaatsen in deze gemeente