Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Beyne-Heusay

Snel online energie vergelijken in Beyne-Heusay? Middels de Energiehunter doorzoek je gemakkelijk alle verkrijgbare leveranciers. Je kunt denken aan Eneco & Poweo. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Beyne-Heusay het goedkoopste contract aanbiedt. Tevens bekijk je op deze pagina belangrijke info over zaken als verschillende gasregio’s en uitleg over jouw energierekening. Voorts vind je hier een lijstje met 5 bruikbare bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Beyne-Heusay
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,376
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,256
Gemiddeld verbruik: 1515 m3 en 3335 kwh
Populaire aanbiederEssent

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle bekende organisaties eenvoudig vergelijken
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 480,00.

Moeiteloos overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Je zit geen dag zonder stroom en gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Beyne-Heusay?

Er zijn best veel energieleveranciers actief in Beyne-Heusay. Dat gaat van Eneco tot en met Watz, je ziet door de bomen het bos niet meer. Vandaag moet je een keuze maken uit ruim 25 aanbieders. Deze bedrijven lopen allemaal via de leidingen van Tecteo. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. In deze context is de energiesimulator toe te passen. Achterhalen welke aanbieders er allemaal zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Beyne-Heusay is in maart 2024? Geef moeiteloos jouw gegevens in, check het goedkoopste contract, en stap direct moeiteloos over. Overtuigd? Lees de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er is altijd stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Echter, energie-aanbieders zijn niet allemaal hetzelfde. Is er sprake van gasstoringen of stroomproblemen, dan is het wenselijk dat dit snel opgelost wordt. Kortom: kijk ook naar service. Als het puntje bij paaltje komt wenst elke consument een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is nooit anders geweest. Door middel van onze prijzencheck ontdek je snel de goedkoopste energieleverancier van Beyne-Heusay, die matcht met jouw verbruik. Unieke behoeften? Dit is natuurlijk een optie. Geholpen door de keuzevakjes in de vergelijkingstool achterhalen jullie moeiteloos een product dat naadloos aansluit op jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Beyne-Heusay

 • Engie: Alles beheren via de klantzone
 • OCTA+: OCTA + BeOnline
 • Lampiris: Verschillende termijnen
 • MEGA: Gemakkelijk online inschrijven
 • Essent: Ook met zonnepanelen
 • Eneco: Ook met zonnepanelen
 • Luminus: Verschillende termijnen
 • Elegant: Blog met handige bespaartips
 • Watz: Online grip op je kosten
 • Wase Wind: Biedt financiële steun aan windparken
 • Comfort Energy: Verstand van (duurzame) energie
 • Poweo: Ook flexibele prijzen

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in mijn regio? (Prijzen maart 2024)

De aansluitingen van energiemaatschappijen en de energietarieven verschillen per regio. Dit komt doordat er veel beheerders van het net service verlenen. Iedere gas en stroom beheerder rekent weer andere tarieven voor transport van gas en elektra. De huidige netbeheerder van elektra in Beyne-Heusay heet Tecteo. De prijzen van het netbeheerder wisselen per postcodegebied. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Beyne-Heusay wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Niet Beschikbaar. Bij problemen met het gas wordt dit door hen geregeld.

Stats & Facts Beyne-Heusay

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Beyne-Heusay
 • Populair merk: Weishaupt
 • Groene stroom: 0,228%
 • Postcodegebied: 4610
 • Verbruik Mazout: 2680 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,376
 • Stroomtarief kwh: €0,256
 • Gem. gasverbruik: 1515 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3335 kWh
energie-vergelijken-beyne-heusay

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Als eerste jouw basisgegevens. Daarmee wordt bedoeld; de grootte van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In Beyne-Heusay ligt dat gemiddeld op circa 1515 m3 en nog eens 3335 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat je panelen opleveren. Al deze zaken bepalen het gas- en stroom tarief.

 3. Kies type energie en abonnementsduur.

  Voorbeelden zijn grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Maakt het voor jou niet uit? Sla dit dan over. Ten aanzien van contractduur heb je de keuze uit o.a. 1 t/m 5 jaar of wisselende korte termijn modelcontracten. Doorgaans is het verstandig om eens in de 12 maanden een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Er volgt nu de resultaatpagina met alle grote aanbieders van energie. Van alle contracten check jij data zoals type stroom/gas, soort contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Beyne-Heusay, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de aanbieder die overeenkomst met jouw wensen.

 5. Stap online over

  Een actuele aanbieding gecheckt? Klik op ‘Bekijk’. We versturen jouw aanvraag direct door naar de afsluitpagina van de maatschappij. Bijv. www.octaplus.be en www.trevion.be. De door jou gekozen energie-partij neemt het administratieve deel voor zich. Zo ben je zeker van gas en stroom in Beyne-Heusay


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan tot wel €340 bonus betekenen. Desondanks, wat kan je nog meer doen voor een lagere energierekening? Hieronder check je 5 handige adviezen waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Advies 1: neem een waterbespaarder
 • Bespaaradvies 2: je eten in de koelkast laten ontdooien.
 • Bezuinigadvies 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Bespaartip 4: rolluiken gebruiken.
 • Praktische tip 5: korter douchen.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om het overstappen in gang te zetten?

We ontvangen vaak de vraag: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze energiespecialisten zeggen: regel jaarlijks het overstappen in Beyne-Heusay. Zo maak je gebruik van lagere tarieven. Desalniettemin, kies een geschikt moment. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen wisselen van leverancier, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Vermoedelijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Vaste energieprijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je wordt niet extra belast bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast binnen het modelcontract. Vaak kom je deze tariefupdate tegen aan het begin- en halverwege het jaar. Bij een variabel contract kan positief uitvallen wanneer de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt een goed idee: een meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij je precies weet wat het tarief voor gas en stroom is. En eventueel wordt je ook tegemoet gekomen met een scherpe welkomstbonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor energiecontracten geldt in beginsel: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Beyne-Heusay. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Desalniettemin, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang jij alle jaren zo’n zeer interessante welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, gewoonlijk faciliteert je aankomende gas en stroom organisatie de opzegging van het contract door de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle aanbieders en ga voor de beste maatschappij. Bijvoorbeeld Eneco, Essent of Trevion. Hierna kies je de ingangsdatum van het contract. Jouw aankomende gas en stroom leverancier zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Geholpen door onze vergelijker tref je altijd de beste deals. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.belpower.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe bestaat dat? Heel eenvoudig: energiemaatschappijen zijn op zoek naar nieuwe klanten. Dankzij goedkope tarieven en grote welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En op die manier zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Beyne-Heusay vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Beyne-Heusay en achterhaal de voordeligste leverancier voor jouw situatie

Duurzame energie in Beyne-Heusay

Bijna alle organisaties faciliteren op dit moment groene stroom in Beyne-Heusay. Als het gaat om groene energie zijn er veel verschillen. De oorsprong van deze groene stroom wisselt nogal. Niet elk “groene stroom” label is ook echt groen. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt ongeoorloofd gelabeld als “groen”. Wil je er op gerust zijn dat aanbieders duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer dan een filter voor “Groene Energie uit België”. Daarna kan je alle groene energieleveranciers in Beyne-Heusay vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Maak jouw regio groener
In de omgeving van de gemeente Beyne-Heusay zien we meerdere plannen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4610. In deze woonplaats kan je meer en meer relatief goedkoop participeren in dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook moedigt de gemeente ons aan om zelf maatregelen te treffen. Op termijn moet Luik hun woningen gasloos kunnen verwarmen. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • De woning op cruciale punten isoleren
 • Installeren van zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Zonneboiler integreren
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige biomassaketel
 • En de gouden stelregel: minder energie verbruiken! Bekijk ook de Praktische energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Bezoek ook Mega vergelijken.


Alle plaatsen in deze gemeente