Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Verrebroek

Meteen energie vergelijken in Verrebroek? Door gebruik te maken van energiehunter.be tref je supersnel alle bekende energieleveranciers. Voorbeelden zijn Engie & Poweo. Specificeer jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Verrebroek de laagste prijs hanteert. Tevens vind je op energiehunter.be uitgebreide info over thema’s als gastarieven en handige bespaartips. Voorts komen we met bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Beveren-Waas
Netbeheerder Elektra:Imewo
Netbeheerder AardgasImewo
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,399
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,262
Gemiddeld verbruik: 1415 m3 en 3425 kwh
Populaire aanbiederEssent

Makkelijk vergelijken

 • Alle erkende leveranciersbij elkaar
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Besparingen mogelijk tot wel € 455,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Verrebroek?

We zien flink wat energieleveranciers voorhanden in Verrebroek. Dit varieert van Lampirus tot een speler als Ecopower, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Op dit moment zijn het zo’n 25 leveranciers. Deze leveranciers maken allemaal gebruik van het elektra- en gasnetwerk van Imewo. Het is niet mogelijk om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Daarvoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Weten welke energieleveranciers in deze regio actief zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Verrebroek is op dit moment? Voer hieronderje persoonlijke gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en stap meteen over. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er is altijd stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Echter, gas & stroom bedrijven handelen allemaal op hun eigen manier. In het geval van gas- en stroomstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Oftewel: kijk verder dan de tarieven. Alles bij elkaar genomen wil iedereen met een eigen huis een goedkoop energiecontract. Dit geldt uiteraard altijd. Dankzij de vergelijkingstool vind je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Verrebroek, die aansluit bij jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dit is zelfstandig in te regelen. Door middel van jouw input in de energievergelijker zoek je verrassend eenvoudig een contract dat in lijn is met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Verrebroek

 • Engie: Blog met handige bespaartips
 • OCTA+: Met aantrekkelijke spaarmodule
 • Lampiris: Jouw trouw wordt beloond
 • MEGA: Alles beheren in de klantenzone
 • Essent: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Eneco: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Luminus: Breed aanbod van diensten
 • Elegant: Online facturen bekijken
 • Watz: 100% Belgische onderneming
 • Wase Wind: Samen Wase Wind Oogsten
 • Comfort Energy: Transparante prijzen
 • Poweo: Ook met zonnepanelen

Wat zijn de energiekosten in onze buurt? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van energieleveranciers en de kosten zijn in elke plaats weer anders. Dat wordt veroorzaakt doordat er allerlei netbeheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas verwerkt weer andere onkosten voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Verrebroek is Imewo. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn per woonplaats weer anders. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Beveren-Waas wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Imewo. Als er sprake is van een storing dienen zij dit op te lossen.

Facts and figures Verrebroek

 • Provincie: Oost Vlaanderen
 • Gemeente: Beveren-Waas
 • Populaire CV: Itho Daalderop
 • Aandeel duurzaam: 38,30%
 • Centrale postcode: 9130
 • Mazout consumptie: 1580 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Imewo
 • Gasregio: Imewo
 • Gastarief M3: €0,399
 • Stroomtarief kwh: €0,262
 • Gem. gasverbruik: 1415 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3425 kWh
energie-vergelijken-verrebroek

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Begin met je huis en woningdetails. Dat betreft aantal gezinsleden, en je adresgegevens.

 2. Voer energieverbruik in

  Geef je gas en stroomverbruik op. Rondom Verrebroek bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1415 m3 en 3425 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Beschik jij over zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat je genereert. Alle ingevoerde gegevens zie je weer terug in de kosten van gas en elektra.

 3. Kies soort energie en contracttermijn.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Omtrent prijszekerheid heb je de keuze uit o.a. 1 jarig tot 5 jarig of specifieke model (variabele) prijzen. Door de bank genomen is het slim om ieder jaar over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. Tarieven vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de resultaatpagina met alle grote energie aanbieders. Bij ieder contract achterhaal jij informatie als soort stroom/gas, contractsduur, de kostprijs van gas en elektra in Verrebroek, en nieuwe contracten bonus. Kies de maatschappij die in lijn is met jouw wensenpakket.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een populaire leverancier gespot? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van het energiebedrijf. O.a. www.lampiris.be of www.zeno.be. De door jou gekozen energie-aanbieder regelt alles voor jou. Zo ben je zeker van gas en stroom in Verrebroek


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €285 korting realiseren. Toch, wat kan je nog meer doen voor een lagere energierekening? Via onze hunters bekijk jij 5 energiebespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Praktisch advies 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Tip 2: zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.
 • Bezuinigadvies 3: kies een wasmachine met een waterbesparende knop
 • Praktisch advies 4: de helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.
 • Praktisch advies 5: kies voor een buitenlamp met bewegingsmelder

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om het overstappen in gang te zetten?

Mensen vragen regelmatig: wanneer kan ik het beste overstappen? De energiehunters raden aan: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Verrebroek. Zodoende bespaar je het meeste geld. Desalniettemin, dit is niet op elk moment mogelijk. Loopt jouw contract bijna af? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst kan je al overstappen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Je kunt eerder overstappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat geval kun je switchen, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Niet eerder van leverancier gewisseld? Waarschijnlijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Een meerjarige contract of kiezen voor variabele tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten heb je 2 opties: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft niet bij te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelcontracten. Normaliter wijzigen leveranciers hun variabele tarieven op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij variabele prijzen kan positief uitvallen wanneer de kosten van gas en stroom dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Op het eerste gezicht leuk: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat het tarief voor gas en stroom is. En vaak krijg je ook nog eens een aantrekkelijke bonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. Voor de energie industrie geldt in beginsel: een contract voor meerdere jaren zijn vrijwel altijd duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Verrebroek. In het geval van een lang contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Desalniettemin, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij elk jaar deze zeer interessante welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, standaard regelt de betreffende organisatie het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de beste energiemaatschappij. Populaire bedrijven zijn Luminus, Lampiris en Aspiravi. Bij de volgende stap bespreek je wanneer het contract in moet gaan. De geselecteerde energieleverancier zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je altijd de allerlaagste tarieven. Zodra je een website opent zoals www.eni.com, dan valt als eerste op dat de energie hier fors duurder is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Dat gebeurd overal: energiebedrijven speuren constant naar nieuwe consumenten. Via lagere onkosten en grote welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. En zo zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Verrebroek vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Verrebroek en sluit een goed abonnement af voor je huishouden

Duurzame energie in Verrebroek

Tal van maatschappijen leveren inmiddels groene stroom in Verrebroek. Op dit gebied zijn er veel verschillen. De herkomst van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet elk “groene energie” label draagt terecht die naam. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt ten onrechte geprofileerd als groen of duurzaam. De zekerheid hebben dat bedrijven duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer in dit geval zeker voor “Groen gas/elektra uit België”. In de volgende stap kan jij authentieke groene energieleveranciers in Verrebroek vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de omgeving van de gemeente Beveren-Waas zien we allerlei activiteiten met doelstellingen voor duurzame energie. Zaken zoals windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 9130. In deze buurt kan je vaak zeer betaalbaar meedoen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Het is natuurlijk ook goed om het eigen energieverbruik gaan beperken. In een korte tijd moet Oost Vlaanderen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Integreren van zonnepanelen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En het ligt voor de hand: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Zie ook de Vijf praktische bespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be. Doorzoek informatie over OCTA+ diensten.