Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Kieldrecht

Eenvoudig energie vergelijken in Kieldrecht? Dankzij onze vergelijker vind je moeiteloos alle beschikbare bedrijven als Mega & Antargaz. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Kieldrecht de scherpste prijs kan bieden. Daarbij vergaar je via onze vergelijker praktische info over topics als stroomtarieven en tips om jouw huis te verduurzamen. Ook vind je hier een lijstje met 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Beveren-Waas
Netbeheerder Elektra:Imewo
Netbeheerder AardgasImewo
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,398
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,261
Gemiddeld verbruik: 1410 m3 en 3420 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Supersnel vergelijken

 • Alle populaire bedrijven bij elkaar
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 480,00.

Zonder problemen overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Kieldrecht?

Wij zien flink wat energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Kieldrecht. Dit varieert van Poweo tot aan Ecopower, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Momenteel tellen we ruim 40 leveranciers. Deze gebruiken allen het gas- en elektra netwerk van Imewo. Het is niet te doen om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Hiervoor is de energiesimulator toe te passen. Weten welke gas en stroom maatschappijen er allemaal zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Kieldrecht is voor jouw situatie? Geef moeiteloos de privé gegevens in, check het goedkoopste contract, en stap binnen 5 minuten over. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je hebt aan aangenaam warm huis. Toch, gas & stroom organisaties zijn niet allemaal hetzelfde. Tijdens een stroomstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Kortom: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Het is heel simpel, uiteindelijk verlangt iedereen niet teveel betalen voor energie. En wij begrijpen dat! Middels onze prijzencheck vergelijk je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Kieldrecht, voor jouw situatie. Speur je naar iets unieks? Dat is mogelijk. Geholpen door selecties in de vergelijkingstool detecteren jullie simpel en snel een abonnement dat rijmt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Kieldrecht

 • Engie: Handige website
 • OCTA+: Waar loyale klanten worden beloond
 • Lampiris: Met handige energiesimulator
 • MEGA: Altijd bereikbaar
 • Essent: Transparant en eerlijk
 • Eneco: Altijd inzicht in het verbruik
 • Luminus: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Elegant: Ook flexibele prijzen
 • Watz: Gemakkelijke verhuisservice
 • Wase Wind: Online prijs berekenen
 • Comfort Energy: Grip op verbruik en de kosten
 • Poweo: Ook flexibele prijzen

Hoe hoog bedragen de energiekosten in de regio? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten leveranciers en de prijzen zijn in elke plaats weer anders. Dat heeft te maken met het feit dat er allerlei beheerders van het net diensten leveren. Iedere beheerder van het net wordt gekenmerkt door weer aparte prijzen voor transport. De netbeheerder van stroom in Kieldrecht betreft Imewo. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn per regio weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Beveren-Waas wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Imewo. Als er sprake is van een storing wordt dit door hen verholpen.

Facts and figures Kieldrecht

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Imewo
 • Gasregio: Imewo
 • Gastarief M3: €0,398
 • Stroomtarief kwh: €0,261
 • Gem. gasverbruik: 1410 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3420 kWh
energie-vergelijken-kieldrecht

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Natuurlijk je huis en woningdetails. Dit gaat over omvang van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Schat jouw verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de buurt van Kieldrecht bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1410 m3 & 3420 kWh. Verbruik je geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Selecteer het aantal kWh dat je panelen opleveren. Dit alles hebben effect op de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies type energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Ten aanzien van contracten kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 3, of 5 jaar, en flexibele model-abonnementen. In de regel is het gunstiger om eens per jaar een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Je ziet nu de resultaatpagina met alle populaire energiebedrijven. Van alle abonnementen zoek jij gegevens als soort energie, looptijd contract, de kostprijs van gas en elektra in Kieldrecht, en nieuwe klanten korting. Kies de maatschappij die overeenkomst met de opgegeven wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een interessante prijsaanbieding in het lijstje? Klik op ‘Bekijk’. Wij sturen je meteen door naar de bestelpagina van de energieleverancier. Onder andere www.engie.be + www.poweo.be. Jouw toekomstige energieonderneming zet alles netjes voor jou om. Altijd zekerheid van gas en stroom in Kieldrecht


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €355 rendement bieden. Daarentegen, wil jij nog meer adviezen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Onderstaand check je 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigadvies 1: brengt tochtweringen aan bij deuren en ramen
 • Bezuinigtip 2: maak van je koelkast geen iglo.
 • Praktisch advies 3: niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.
 • Bespaartip 4: Neem een stekkerblok met schakelaar
 • Bezuinigtip 5: plaats zoveel mogelijk spaar- en ledlampen

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is het moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be raden aan: ga elke jaar opnieuw overstappen in Kieldrecht. Daarna is de besparing het grootst. Desalniettemin, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen overstappen van maatschappij, en er is geen opzegvergoeding. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Mogelijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of wil jij een model contract?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er 2 smaken: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dat creëert financiële transparantie, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij de modelovereenkomst. In de regel vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in januari en in juli. Bij variabele prijzen kan positief uitvallen wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het kan handig zijn: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het energietarief is. En misschien wordt je ook tegemoet gekomen met een overstapbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In het energielandschap is het principe: langlopende contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Kieldrecht. In het geval van een lang contract is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Toch, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij elke 12 maanden zo’n scherpe welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, normaal gesproken verzorgt de toekomstige organisatie de opzegging van de actuele contracten middels de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de beste leverancier. Zoals Luminus, Essent en Wase Wind. Hierna neem je een besluit over de startdatum van het abonnement. Jullie aanstaande maatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan wanneer ik het direct afsluit?

Dankzij de energievergelijker vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.energypeople.be, dan valt als eerste op dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe bestaat dat? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Geholpen door lagere tarieven en scherpe welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Door deze strategie kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Kieldrecht vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Kieldrecht en ontdek de beste deal voor jouw situatie

Duurzame energie in Kieldrecht

Het merendeel van de bedrijven verschaffen op dit moment groene stroom in Kieldrecht. Rondom dit thema zijn er diverse keuzes te maken. De afkomst van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet ieder “groene stroom” contract is ook echt groen. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit Europa wordt foutief geprofileerd als groen of duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat bedrijven daadwerkelijk groen zijn? Neem dan een filter voor “Groene energie uit NL”. Hier kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Kieldrecht vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Rondom de gemeente Beveren-Waas onderscheiden we vele initiatievenmet doelstellingen voor duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 9130. In deze omgeving kan je soms met financiële bonussen meewerken met duurzaamheidsprojecten in de regio. De overheid wil ook ons verplichten om thuis minder energie te verbruiken. Op termijn moet Oost Vlaanderen helemaal energieneutraal zijn. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Huis met zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Een biomassaketel laten installeren
 • En ook belangrijk: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be of tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Bekijk ook Eneco diensten.