Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bettincourt

Snel online energie vergelijken in Bettincourt? Middels onze vergelijker doorzoek je gemakkelijk alle interessante bedrijven als bijvoorbeeld OCTA+ en Antargaz. Omschrijf jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Bettincourt het goedkoopste contract aanbiedt. Voorts bekijk je via onze vergelijker bruikbare info over onderwerpen als bijvoorbeeld energieproblemen en zakelijke energie. Bovendien geven we 5 handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Waremme
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,444
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,267
Gemiddeld verbruik: 1405 m3 en 3315 kwh
Populaire aanbiederEngie

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle grote energiebedrijvennaast elkaar
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Gemiddelde besparing van € 450,00.

Moeiteloos overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Bettincourt?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers voorhanden in Bettincourt. Dat loopt uiteen van Essent tot Luminus, de keuze is enorm. Op dit moment kun je kiezen uit circa 35 maatschappijen. Deze bedrijven nuttigen stuk voor stuk het stroom- en gas netwerk van Tecteo. Het is vrijwel uitgesloten om handmatig alle prijzen te vergelijken. In deze context kan jij onze energiesimulator gebruiken. Ontdekken welke energie-organisaties er allemaal zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bettincourt is? Voer vlug de gevraagde gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Check daarnaast de 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je je hebt altijd licht, en je hebt aan aangenaam warm huis. Daartegenover, gas en stroom organisaties hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. In het geval van een stroomstoring, dan is het wenselijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Het punt is: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk wenst elke consument niet teveel betalen voor energie. En dit is heel snel te regelen. Dankzij de energietarievenvergelijker vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier van Bettincourt, die past bij jouw plaatje. Speur je naar iets unieks? Dat is mogelijk. Door middel van jouw input in onze vergelijker checken jullie verrassend eenvoudig een energie-abonnement dat past bij jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Bettincourt

 • Engie: Duidelijke website
 • OCTA+: Energiepunten sparen
 • Lampiris: Transparante prijzen
 • MEGA: Online facturen bekijken
 • Essent: Contact via telefoon, mail en social media
 • Eneco: Transparant en eerlijk
 • Luminus: Altijd bereikbaar
 • Elegant: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Watz: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Wase Wind: Online account
 • Comfort Energy: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Poweo: Gemakkelijk prijs berekenen

Wat zijn de actuele energieprijzen rondom mijn woonplaats? (Prijzen mei 2024)

De beschikbare producten gas & stroom organisaties en de prijzen verschillen per regio. De reden hiervan is dat er nogal wat netbeheerders verbonden zijn. Iedere gas en stroom beheerder hanteert weer andere onkosten voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder (elektra) in Bettincourt is Tecteo. De prijzen voor het beheer van het netwerk zijn niet overal hetzelfde. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Waremme wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Tecteo. Als er sprake is van een storing zullen zij dit afhandelen.

Stats & Facts Bettincourt

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Waremme
 • CV Merk: Chappee
 • Aandeel duurzaam: 35,40%
 • Hoofdpostcode: 4300
 • Verbruik Mazout: 1620 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,444
 • Stroomtarief kwh: €0,267
 • Gem. gasverbruik: 1405 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3315 kWh
energie-vergelijken-bettincourt

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Stap 1 is het invoeren van je woning en gezinssituatie. Daarmee wordt bedoeld; grootte van het gezin, en je adresgegevens.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer het geschatte verbruik in. In Bettincourt ligt dit gemiddeld op 1405 m3 en 3315 kWh. Woon jij volledig gasloos? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Al deze zaken werken door in het gas- en stroom tarief.

 3. Kies herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je kunt kiezen uit o.a. grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Geen voorkeur? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Rondom contracten kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jarig tot 5 jarig of een variabel contract. Dikwijls is het verstandig om jaarlijks een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  In de volgende stap vind je de resultaatpagina met alle populaire energiebedrijven. Van ieder abonnement check je info aangaande soort energie, looptijd abonnement, de kostprijs van gas en elektra in Bettincourt, en de eventuele korting. Kies de organisatie die matcht met jouw budget.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een geschikte korting gespot? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de webpagina van de maatschappij. Dit kan zijn www.lampiris.be en www.comfortenergy.be. De betreffende aanbieder regelt de overstap. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Bettincourt


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in mei 2024 kan soms wel €385 korting realiseren. Daarentegen, is er nog meer mogelijk voor een lagere energierekening? Op deze pagina lees je 5 concrete tips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Praktische tip 2: zorg voor een goed sluitende koelkastdeur
 • Bespaartip 3: aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.
 • Tip 4: Neem een stekkerblok met schakelaar
 • Bespaartip 5: profiteer van gratis daglicht

Info over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze specialisten adviseren: ga elke jaar opnieuw overstappen in Bettincourt. Zodanig bespaar je het meeste geld. Let op, kies een geschikt moment. Einde contract in zicht? 6 weken voor afloop contracttermijn is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Contract met bepaalde looptijd? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Onbepaalde tijd energiecontract? Je mag op ieder moment, switchen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Heb jij geen ervaring met overstappen? Waarschijnlijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Een meerjarige contract of een flexibel modelcontract?

Indien je een nieuw energiecontract neemt zin dit de twee opties: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Je weet precies waar je aan toe bent, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij modelcontracten. In algemene zin kom je deze tariefupdate tegen in het begin en in midden van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst werkt in jouw voordeel als gas en elektra prijsgunstiger worden.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het kan handig zijn: zo’n meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En eventueel beloont de maatschappij jou met een overstapbonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In het energielandschap geldt in beginsel: contracten voor een langere periode zijn prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Bettincourt. Bij een contract met een langere looptijd zijn de tarieven wel iets lager. Daartegenover, bij 12 maandelijkse contracten krijg je ieder jaar een aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, standaard verwerkt je gekozen organisatie het volledige overstaptraject middels de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en kies de goedkoopste of meest populaire partij. Denk aan OCTA+, Essent en ook ZENO. Bij de volgende stap bespreek je de aansluitdatum (moment van leveren). Jouw aanstaande energie-organisatie zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan via de site van de maatschappij?

Middels onze website tref je altijd de laagste prijzen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.aspiravi.be, dan zul je zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Wat is daarvan de reden? Kinderspel: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Geholpen door lagere tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Door het resultaat daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Bettincourt vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Bettincourt en achterhaal de voordeligste leverancier voor jullie woning

Duurzame energie in Bettincourt

Veel organisaties bieden inmiddels groene stroom in Bettincourt. Op dit gebied zijn er diverse keuzes te maken. De manier waarop groene stroom tot stand komt varieert per leverancier. Niet alle “groene stroom” is daadwerkelijk groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd 100% duurzaam genoemd. 100% zeker weten dat aanbieders een groen beleid hanteren? Kies in dat geval de selectie “Groene stroom uit België”. Hier kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Bettincourt vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Draag bij aan een duurzame regio
In de streek van de gemeente Waremme bestaan er verscheidene activiteiten die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 4300. In deze woonplaats kan je steeds vaker relatief goedkoop bijdragen aan initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook stimuleert de gemeente ons om zelf maatregelen te treffen. In zo’n 25 jaar moet Luik hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Isolatie van de woning
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een biomassaketel
 • En ook belangrijk: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check ook onze Bespaartips die je meteen kunt toepassen of speur op sites zoals mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bekijk info van Luminus prijzen mei 2024.