Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Pussemange

Eenvoudig energie vergelijken in Pussemange? Aan de hand van onze website doorzoek je gemakkelijk alle grote bedrijven als bijvoorbeeld Mega & Poweo. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw verbruik, en zie direct welke energieleverancier in Pussemange de laagste prijs biedt. Daarnaast check je op deze website handige info over topics zoals de netbeheerder en info over de enkele of dubbele meter. Tevens geven wij handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Vresse-Sur-Semois
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,441
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,264
Gemiddeld verbruik: 1545 m3 en 3365 kwh
Populaire aanbiederEneco

Makkelijk vergelijken

 • Alle grote maatschappijengemakkelijk vergelijken
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 385,00.

Probleemloos overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Pussemange?

Er zijn flink wat energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Pussemange. Van Engie tot Luminus, er zijn meer leveranciers dan ooit. Op dit moment heb je de keuze uit zo’n 25 leveranciers. Zij zijn allemaal aangesloten op de leidingen van Ideg. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf alle tarieven te vergelijken. In dit geval kan jij onze energiesimulator gebruiken. Nieuwsgierig welke bedrijven tot de mogelijkheden behoren? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Pussemange is die past bij jouw verbruik? Geef moeiteloos jouw eigen gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Meer weten? Check onze 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Evenwel, gas en stroom aanbieders handelen allemaal op hun eigen manier. In een situatie als stroom en gas storingen, dan is het noodzakelijk dat er meteen transparantie is. Wat dus belangrijk is: houd ook rekening met kwaliteit service. Uiteindelijk zoekt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! En dat snappen wij best! Door middel van onze energie bekijk je direct de goedkoopste energieleverancier van Pussemange, altijd op basis van jouw verbruik. Heb jij bepaalde wensen? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij jouw input in de tool detecteer jij moeiteloos een contract dat past bij jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Pussemange

 • Engie: Grip op verbruik en de kosten
 • OCTA+: Alles beheren via de klantzone
 • Lampiris: Diverse looptijden
 • MEGA: Transparant en eerlijk
 • Essent: Exclusieve kortingen
 • Eneco: Met 95 eigen windmolens
 • Luminus: Transparant en eerlijk
 • Elegant: Inzicht in energiegebruik
 • Watz: Online facturen bekijken
 • Wase Wind: Online account
 • Comfort Energy: Altijd scherpe acties
 • Poweo: Eigen termijnbedrag kiezen

Wat betaal ik voor energie in onze buurt? (Prijzen mei 2024)

De voorwaarden van gas & stroom aanbieders en de prijzen kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er verschillende beheerders van het net op deze markt werken. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas gebruikt weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en elektra. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Pussemange betreft Ideg. De prijzen die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder wisselen per postcodegebied. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Vresse-Sur-Semois is de aardgas netbeheerder Ideg. In het geval van een storing zullen zij dat oplossen.

Kerngegevens Pussemange

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Vresse-Sur-Semois
 • Populaire CV: Oertli
 • Groene stroom: 30,90%
 • Hoofdpostcode: 5550
 • Mazout consumptie: 2570 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,441
 • Stroomtarief kwh: €0,264
 • Gem. gasverbruik: 1545 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3365 kWh
energie-vergelijken-pussemange

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Allereerste jouw basisgegevens. Daarmee wordt bedoeld; aantal gezinsleden, en straatnaam + huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Hoeveel energie verbruik jij? In de omgeving Pussemange bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1545 m3 en 3365 kWh. Heb jij een gasloze woning? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Beschik jij over zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat je genereert. Al deze zaken zie je weer terug in het energietarief.

 3. Kies soort energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Maakt het voor jou niet uit? Sla dit dan over. Inzake prijs zekerheden kun jij opties nemen van 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of flexibele model-abonnementen. Meestal loont het om elke 12 maanden een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  Wat daarna komt is een opsomming met alle mogelijke energiebedrijven. Bij alle pakketten check je details zoals soort stroom/gas, contracttermijn, de kostprijs van gas en elektra in Pussemange, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de leverancier die rijmt met de opgegeven wensen.

 5. Ga overstappen via internet

  Een geschikte prijsaanbieding in het lijstje? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de afsluitpagina van de aanbieder. O.a. www.luminus.be + www.zeno.be. Jouw aanstaande energieonderneming neemt het papierwerk uit handen. Zo ben je zeker van gas en stroom in Pussemange


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in mei 2024 kan tot wel €365 rendement bieden. Daarentegen, kan ik nog meer doen om besparingen te realiseren op de energierekening? Hierna tref jij vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaartip 1: apparaten uitschakelen
 • Bezuinigadvies 2: let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.
 • Bespaaradvies 3: bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.
 • Bespaartip 4: neem een laptop i.p.v. een vaste computer
 • Advies 5: overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van energiemaatschappij?

Een vaak gestelde vraag is: wat is het moment om over te stappen? Onze klantenservice specialisten adviseren: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Pussemange. Zodanig kun je profiteren van lage prijzen. Alleen, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Contract met vaste looptijd? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Overstappen zou eerder kunnen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract met onbepaalde looptijd? In dat geval kun je overstappen, en hoef je nooit een boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Mogelijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Vaste energietarieven nemen of een flexibel modelcontract?

Zodra je een nieuw contract neemt kan je diverse opties kiezen: variabele of vaste kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dat creëert financiële transparantie, en je betaalt niets extra’s wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij modelovereenkomsten. Dikwijls wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in de eerste en zevende maand. Bij dit soort contracten is dus met name interessant als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Op het eerste gezicht leuk: een meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij je heel exact weet wat het energietarief is. En soms krijg jij daarnaast ook een scherpe welkomstbonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor energiecontracten is de stelregel: langlopende contracten zijn op lange termijn duurder dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Pussemange. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Desalniettemin, bij 12 maandelijkse contracten krijg jij jaarlijks zo’n scherpe welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, normaal gesproken verzorgt de aanstaande organisatie dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle aanbieders en neem de goedkoopste energiemaatschappij. Zoals Luminus, ENGIE en Wase Wind. Bij de volgende stap kies je het moment waarop het contract ingaat. Jouw aanstaande gas en stroom leverancier zal precies op die dag starten met leveren. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan de energie-onderneming zelf?

Met behulp van onze website bekijk je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.poweo.be, dan ontdek je dat dit vaak fors duurder is. Hoe komt dat? Super simpel: energieleveranciers zijn op zoek naar nieuwe klanten. Geholpen door voordelige tarieven en intense welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. En op die manier zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Pussemange vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Pussemange en ontdek de beste deal voor jouw situatie

Duurzame energie in Pussemange

Het merendeel van de organisaties ondersteunen onderhand groene stroom in Pussemange. Op dit gebied kunnen grote verschillen optreden. Hoe ze de groene stroom inkopen is bij veel aanbieders weer anders. Niet ieder groene stroom contract komt 100% groen tot stand. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte neergezet als “groen”. Wil je er op gerust zijn dat organisaties echt helemaal groen zijn? Kies in dat geval de selectie “100% groene stroom uit BE”. Jij kan dan betrouwbare groene energieleveranciers in Pussemange vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de buurt van de gemeente Vresse-Sur-Semois zijn er verscheidene stappen met een focus op duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 5550. In deze plaats kan je in toenemende mate tegen een aantrekkelijke prijs meedraaien in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook wil de gemeente dat wij minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In een korte tijd moet Namen volledig energieneutraal zijn. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Het huis isoleren
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • Gasloos wonen met de biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Ga verder naar de Vijf praktische bespaartips en bezoek mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, test-aankoop.be. Bezoek ook Mega mei 2024.