Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bulskamp

Meteen energie vergelijken in Bulskamp? Dankzij onze vergelijker check je supersnel alle erkende energieleveranciers. Voorbeelden zijn Luminus & Comfort Energy. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Bulskamp prijstechnisch het meest interessant is. Daarbij check je via de Energiehunter uitgebreide informatie over thema’s zoals wat een geschikt overstapmoment is en concrete energiebespaartips. Verder bieden wij een aantal tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Veurne
Netbeheerder Elektra:Infrax West
Netbeheerder AardgasGaselwest Vlaanderen
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,383
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,266
Gemiddeld verbruik: 1450 m3 en 3490 kwh
Populaire aanbiederEngie

Moeiteloos vergelijken

 • Alle populaire bedrijven in een overzicht
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 245,00.

Probleemloos overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Bulskamp?

We zien meer en meer energieleveranciers voorhanden in Bulskamp. Dit varieert van Essent tot en met Mega, er is gewoon veel te kiezen. Op dit ogenblik heb je de keuze uit zo’n 35 bedrijven. Deze leveranciers nuttigen stuk voor stuk het netwerk van Infrax West. Het is niet te doen om handmatig alle prijzen te vergelijken. In dit geval hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Benieuwd welke gas en stroom leveranciers er beschikbaar zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bulskamp voor jou is? Vul hierna je persoonlijke gegevens in, vergelijk actuele tarieven, en regel jouw overstap eenvoudig online. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Ongeacht bij wie je klant bent, je je hebt altijd licht, en er is warm water in het hele huis. Daarentegen, gas en stroom maatschappijen kennen toch grote onderlinge verschillen. Bij voorvallen als gasstoringen of stroomproblemen, dan is het prioriteit dat er gauw een oplossing volgt. Oftewel: kijk niet alléén naar prijs. Als het puntje bij paaltje komt wil iedereen met een eigen huis niet teveel betalen voor energie. En dit is heel snel te regelen. Dankzij onze tarievencheck ontdek je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Bulskamp, die matcht met jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Ook dit kun je hier vinden. Middels selecties maken in de Energiehunter detecteert men moeiteloos een energiecontract dat past bij jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Bulskamp

 • Engie: Ook flexibele prijzen
 • OCTA+: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Lampiris: Diverse looptijden
 • MEGA: Meer dan 150.000 klanten in België
 • Essent: Meerdere contracten
 • Eneco: Online prijs berekenen
 • Luminus: Met praktische energie-bespaartips
 • Elegant: Gemakkelijke verhuisservice
 • Watz: Online grip op je kosten
 • Wase Wind: Eigen windparken door hele land
 • Comfort Energy: Alles beheren via de klantzone
 • Poweo: Inzicht in energiegebruik

Wat zijn de actuele energieprijzen in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van organisaties en de energietarieven zijn anders per regio. De reden hiervan is dat er verschillende beheerders diensten leveren. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas gebruikt eigen prijsstrategieën voor logistiek. De huidige netbeheerder van elektra in Bulskamp is Infrax West. De tarieven voor het beheer van het netwerk zijn per gebied weer anders bepaald. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Veurne is de netbeheerder van het gas Gaselwest Vlaanderen. Mocht er een stroing zijn, dan wordt dit door hen verholpen.

Feiten over Bulskamp

 • Provincie: West Vlaanderen
 • Gemeente: Veurne
 • Populair merk: Pentec
 • Groene stroom: 26,70%
 • Centrale postcode: 8630
 • Mazout: 1930 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Infrax West
 • Gasregio: Gaselwest Vlaanderen
 • Gastarief M3: €0,383
 • Stroomtarief kwh: €0,266
 • Gem. gasverbruik: 1450 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3490 kWh
energie-vergelijken-bulskamp

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Geef woningdetails in

  Begin met je huis en woningdetails. Hiermee bedoelen we de grootte van het huishouden, en adres (postcode).

 2. Type meter + verbruik invullen

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In de buurt van Bulskamp ligt dit gemiddeld op 1450 m3 en 3490 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Zonnepanelen op je dak? Vul het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. Deze factoren hebben effect op jouw energierekening.

 3. Kies herkomst energie en abonnementsduur.

  Voorbeelden zijn grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Geen voorkeur? Sla dit dan over. Rondom contracten kan men gaan voor producten van 1, 3, of 5 jaar, en een variabel contract. Veelal kan het uit om jaarlijks een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Je gaat nu door naar de resultaatpagina met alle erkende aanbieders van energie. Van ieder contract zoek jij details als type stroom/gas, looptijd contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Bulskamp, en de welkomstkorting. Selecteer de maatschappij die aansluit op de opgegeven wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een actuele leverancier gevonden? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de pagina van het bedrijf. O.a. www.lampiris.be en ook www.eneco.be. De betreffende aanbieder zet alles netjes voor jou om. Altijd zekerheid van gas en stroom in Bulskamp


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €385 rendement bieden. Echter, zijn er meerdere mogelijkheden om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op energiehunter.be vind je 5 handige adviezen waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Praktisch advies 1: niet alle radiatoren open zetten
 • Praktische tip 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Bespaaradvies 3: de vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.
 • Advies 4: een ketel kopen die past bij de grote van je huis.
 • Bespaartip 5: laat lichten niet onnodig branden

FAQ gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van energiemaatschappij?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze energie-experts adviseren: maak een sport van het overstappen in Bulskamp. Zodoende kun je profiteren van lage prijzen. Echter, doe dit wel op het juiste moment. Is je contracttermijn al gepasseerd? 2 maanden voor het verlopen van het contract kan je al overstappen. Zit je nog vast aan een contract? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Je kunt eerder overstappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Heb jij een modelcontract? Je mag op ieder moment, wisselen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Heb jij geen ervaring met overstappen? In zo’n geval heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een contract voor meerdere jaren of een flexibel modelcontract?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er 2 smaken: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en je betaalt niets extra’s mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren binnen de looptijd van het contract. In algemene zin vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij een variabel contract kan dus uit op het moment dat de energieprijzen dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het kan handig zijn: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is wat je gaat betalen. En daarnaast wordt je ook tegemoet gekomen met een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In energieland is de stelregel: contracten voor een langere periode zijn eigenlijk altijd prijziger dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Bulskamp. Kies je voor een langlopend contract, dan profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Toch, bij een jaarcontract ontvang jij elke 12 maanden zo’n persoonlijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, gewoonlijk faciliteert jouw toekomstige maatschappij het beëindigen van jouw huidige overeenkomst aan de hand van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle aanbieders en kies de goedkoopste of meest populaire energieaanbieder. Denk aan Luminus, Essent of Belpower. Ook neem je een besluit over de datum waarop het contract van start gaat. De geselecteerde energie-organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan bij de aanbieder zelf?

Door gebruik te maken van www.energiehunter.be ontdek je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.zeno.be, dan ontdek je dat dit vaak fors duurder is. Wat is daarvan de reden? Heel eenvoudig: energieleveranciers willen nieuwe klanten. Geholpen door lage prijzen en fikse welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Door deze strategie zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Bulskamp vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Bulskamp en ontdek de beste deal die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Bulskamp

De meeste energieleveranciers leveren op dit moment groene stroom in Bulskamp. Toch kun je echter wel veel vraagtekens zetten. Hoe ze de groene stroom inkopen loopt zeer uiteen. Niet alle groene energie heeft ook echt een groene oorsprong. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte aangemerkt als duurzaam. Er vanuit kunnen gaan dat energieleveranciers echt helemaal groen zijn? Selecteer in dit geval zeker voor “Groene Energie uit België”. Dan kan je alle groene energieleveranciers in Bulskamp vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In en rondom de gemeente Veurne kennen we allerlei activiteiten die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Je kunt denken aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 8630. In de regio kan je steeds vaker vrij voordelig deelnemen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Het is natuurlijk ook goed om het eigen energieverbruik gaan beperken. Rond 2050 moet West Vlaanderen eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Zonnepanelen integreren
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Warm water via de zonneboiler
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • Maar misschien wel het belangrijkste: minder energie verbruiken! Zie ook de tips om minder gas en stroom te gebruiken en bezoek mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, vreg.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bezoek ook Lampirus prijzen.