Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Juseret

Zonder problemen energie vergelijken in Juseret? Door gebruik te maken van onze website tref je snel en simpel alle interessante maatschappijen zoals Luminus en Antargaz. Vul de postcode en het huisnummer in, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en zie direct welke energieleverancier in Juseret de scherpste prijs kan bieden. Ook vergaar je via de energievergelijker bruikbare informatie over thema’s als maatschappijen en handige bespaartips. Tevens vind je hier een lijstje met 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Vaux-Sur-Sûre
Netbeheerder Elektra:Sedilec
Netbeheerder AardgasSedilec
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,399
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,262
Gemiddeld verbruik: 1465 m3 en 3360 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle landelijke organisaties in een overzicht
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Eenvoudig besparen tot wel € 260,00.

Snel overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Juseret?

We zien nogal wat energieleveranciers actief in de regio Juseret. Van Antargaz tot Luminus, er zijn opties bij de vleet. Op dit ogenblik kan je kiezen uit om en nabij 30 bedrijven. Zij lopen allemaal via het gas- en stroom netwerk van Sedilec. Voor internetgebruikers is het lastig om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. In dit geval moet je zeker de energiesimulator proberen. Achterhalen welke gas en stroom leveranciers tot de mogelijkheden behoren? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Juseret is? Vul gelijk de eigen gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en stap direct moeiteloos over. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en in de winter is het lekker warm in huis. Desalniettemin, gas en stroom bedrijven focussen toch allemaal op andere dingen. Is er gas- en stroomstoring, dan is het wenselijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Conclusie: kijk verder dan de tarieven. Uiteindelijk wil iedereen met een eigen huis een goede én goedkope maatschappij. Dat is nooit anders geweest. Middels onze tarievencheck vind je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Juseret, die aansluit op jouw wensen. Specifieke wensen? Dit is natuurlijk een optie. Via jouw input in de tool zoek jij zonder problemen een contract dat rijmt met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Juseret

 • Engie: Een passend contract voor elk huishouden
 • OCTA+: Een passend contract voor elk huishouden
 • Lampiris: Reken jouw energiekoste online uit
 • MEGA: Vaste energieprijzen
 • Essent: Ook met zonnepanelen
 • Eneco: Verschillende termijnen
 • Luminus: Ook met zonnepanelen
 • Elegant: Simpel en eenvoudig
 • Watz: Met handige energiesimulator
 • Wase Wind: Online inzicht in verbruik
 • Comfort Energy: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Poweo: Prima klantendienst

Hoe hoog bedragen de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten aanbieders en de prijzen zijn anders per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er verscheidene beheerders van het net service verlenen. Iedere beheerder van het net gebruikt weer andere onkosten voor de transport van elektra en gas. De huidige elektriciteit netbeheerder in Juseret heet Sedilec. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn weer anders per regio. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Vaux-Sur-Sûre is de huidige netbeheerder van het aardgas Sedilec. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dit afhandelen.

Facts and figures Juseret

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Vaux-Sur-Sûre
 • Populaire CV: AWB
 • Groene stroom: 20,40%
 • Centrale postcode: 6642
 • Mazout consumptie: 2110 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Sedilec
 • Gasregio: Sedilec
 • Gastarief M3: €0,399
 • Stroomtarief kwh: €0,262
 • Gem. gasverbruik: 1465 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3360 kWh
energie-vergelijken-juseret

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Geef woningdetails in

  Allereerste de basisinformatie. Hiermee bedoelen we samenstelling huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Juseret ligt dat gemiddeld op circa 1465 m3 + 3360 kWh. Verbruik je geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je genereert. Al deze zaken zie je weer terug in de energiekosten.

 3. Kies soort energie een duur van het abonnement.

  Je hebt de keuze uit groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Ten opzichte van abonnementen heb je de keuze uit o.a. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of een modelcontract. Dikwijls is het een goed idee om eens in de 12 maanden weer een 1-jarig contract te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Er volgt nu een overzicht met alle mogelijke energieleveranciers. Van ieder abonnement tref jij specificaties als herkomst energie, contracttermijn, de prijzen van gas en elektra in Juseret, en nieuwe contracten bonus. Kies de leverancier die matcht met jouw persoonlijke wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een relevante leverancier gespot? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Wij sturen je meteen door naar de relevante pagina op de website van de energieleverancier. Zoals www.engie.be en www.eneco.be. Jouw toekomstige leverancier zet alles netjes voor jou om. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Juseret


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €390 opleveren. Daartegenover, wat zijn de andere opties voor lagere maandlasten? Hierna bieden wij vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Advies 1: ventileer kort en bewust
 • Bezuinigadvies 2: overweeg een “slim” strijkijzer die zichzelf uitzet
 • Advies 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Bespaaradvies 4: de verwarmingsbuizen isoleren.
 • Bespaartip 5: check regelmatig de radiatoren

FAQ gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is het moment om over te stappen? Onze energie-experts raden aan: maak een sport van het overstappen in Juseret. In dat geval ben je het voordeligst uit. Let op, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je huidige abonnement afgelopen? 2 maanden voor het verlopen van het contract kan je al overstappen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Overstappen zou eerder kunnen, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen overstappen van leverancier, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Ben je nog nooit geswitcht? Dan heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energietarieven nemen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Indien je een nieuw energiecontract neemt moet je een belangrijke keuze maken: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft nooit extra te betalen op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen tijdens de contracttermijn. In de regel worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd begin januari en rond juli. Binnen deze flex-overeenkomst kan dus uit op het moment dat de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het klinkt interessant: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel exact weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En soms ontvang je ook wel een nieuwe klanten bonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In het energielandschap is de stelregel: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar kunnen qua prijs niet concurreren met verscheidene kortlopende energiecontracten voor Juseret. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Daarentegen, bij 12 maandelijkse contracten ontvang je alle jaren een aantrekkelijke welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, gewoonlijk verwerkt de toekomstige leverancier dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle contracten en ga voor een beschikbare energieleverancier. Bedrijven als Eneco, Lampiris + Belpower. Daarna kies je de ingangsdatum (start levering). De geselecteerde leverancier zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Via onze website check je altijd de scherpste aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.watz.be, dan ontdek je dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe kan zoiets? Heel eenvoudig: energiemaatschappijen speuren constant naar nieuwe consumenten. Door gebruik te maken van lage prijzen en flinke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Door het resultaat daarvan kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Juseret vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Juseret en vind de beste deal voor jouw verbruik

Duurzame energie in Juseret

Een groot deel van de leveranciers bieden vandaag de dag groene stroom in Juseret. Binnen dit domein kunnen grote verschillen optreden. De oorsprong van deze groene stroom is zeer divers. Niet alle “groene stroom” is ook echt groen. Veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt ongeoorloofd neergezet als “groen”. 100% zeker weten dat energie aanbieders een groen beleid hanteren? Selecteer dan uiteraard voor “Groene energie uit NL”. Hier kan jij alle groene energieleveranciers in Juseret vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Draag bij aan een duurzame regio
In de streek van de gemeente Vaux-Sur-Sûre kennen we meerdere plannen met doelstellingen voor duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 6642. In deze buurt kan je vaak vrij voordelig meedelen in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. De overheid wil ook ons verplichten om minder energie in huis te gebruiken. Rond 2050 moet Luxemburg eveneveel energie opwekken als het gebruikt. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Het huis isoleren
 • Installeren van zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk info over 5 nuttige energiebespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, pricewise.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Lees verder alles over Antargaz.