Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Tintange

Direct energie vergelijken in Tintange? Door gebruik te maken van onze website achterhaal je moeiteloos alle grote leveranciers. Je kunt denken aan Engie en Antargaz. Kies samenstelling van jouw gezin, begroot het stroom- en gasverbruik, en check welke energieleverancier in Tintange de laagste prijs hanteert. Tevens check je op deze pagina belangrijke info over thema’s zoals wat een geschikt overstapmoment is en concrete energiebespaartips. Verder geven wij nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Fauvillers
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,393
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,256
Gemiddeld verbruik: 1435 m3 en 3330 kwh
Populaire aanbiederEssent

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle maatschappijenin een overzicht
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Bespaar tot wel € 320,00.

Moeiteloos overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Tintange?

We zien best veel energieleveranciers voorhanden in Tintange. Dat gaat van Lampirus tot Ecopower, de keuze is enorm. Op dit moment heb je de keuze uit zo’n 20 aanbieders. Deze aanbieders werken allemaal op basis van het elektra- en gasnetwerk van Ieh. Het is niet mogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In deze context kun jij terecht bij de energiesimulator. Achterhalen welke gas & stroom organisaties actief zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Tintange is voor jouw situatie? Vul gemakkelijk je persoonlijke gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en regel het overstappen direct. Lees verder over 5 nuttige bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Maar, gas en stroom bedrijven zijn niet allemaal hetzelfde. Is er sprake van gasstoringen of stroomproblemen, dan willen jullie natuurlijk dat er gauw een oplossing volgt. Conclusie: kijk niet alléén naar prijs. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dat snappen wij best! Door middel van onze energie bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Tintange, die aansluit op jouw wensen. Speur je naar iets unieks? Ook dat bieden wij. Met behulp van selecties in de tarievenvergelijker achterhalen jullie moeiteloos een contract dat past bij het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Tintange

 • Engie: Meer dan alleen een energiecontract
 • OCTA+: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Lampiris: Ook voor isolatie en zonnepanelen
 • MEGA: Een passend contract voor elk huishouden
 • Essent: Online energiesimulator
 • Eneco: Verstand van zaken!
 • Luminus: Vaste energieprijzen
 • Elegant: Ook met zonnepanelen
 • Watz: Reken jouw energiekoste online uit
 • Wase Wind: Online energiesimulator
 • Comfort Energy: Gemakkelijke verhuisservice
 • Poweo: Vrijblijvend, geen verbrekingskosten

Hoe duur is energie in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van gas & stroom aanbieders en de energietarieven variëren per postcodegebied. Dat heeft te maken met het feit dat er meerdere beheerders dienstverleningen bieden. Iedere afzonderlijke beheerder past eigen voorwaarden toe en eigen prijsstellingen voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder (elektra) in Tintange is Ieh. De prijzen voor zo’n netbeheerder zijn per regio weer anders. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Fauvillers wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Igh. Als er sprake is van een storing zullen zij dit afhandelen.

Feiten en cijfers Tintange

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Fauvillers
 • CV Merk: Junkers
 • Aandeel duurzaam: 19,80%
 • Hoofdpostcode: 6637
 • Mazout: 2050 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,393
 • Stroomtarief kwh: €0,256
 • Gem. gasverbruik: 1435 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3330 kWh
energie-vergelijken-tintange

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Bijvoorbeeld samenstelling huishouden, en adres (postcode).

 2. Voer energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de omgeving Tintange ligt dit gemiddeld op 1435 m3 + 3330 kWh. Verbruik je geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Heb je zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh je realiseert. Dit alles hebben invloed op het gas- en stroom tarief.

 3. Specificeer type energie en contracttermijn.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Ben jij neutraal? Kies dan ‘geen voorkeur’. Met betrekking tot prijs zekerheden kan men gaan voor producten van 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist wisselende korte termijn modelcontracten. Gewoonlijk kan het uit om eens in de 12 maanden weer een 1-jarig contract te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Je ziet nu een tabel met alle grote leveranciers en contracten. Bij ieder contract achterhaal je voorwaarden m.b.t. type stroom/gas, contractsduur, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Tintange, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de partij die aansluit op jouw wensen.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een interessante aanbieding tegengekomen? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de relevante pagina op de website van de energiemaatschappij. O.a. www.essent.be of natuurlijk www.antargaz.be. Jouw aanstaande energiemaatschappij neemt het papierwerk uit handen. Altijd zekerheid van gas en stroom in Tintange


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €325 besparen. Echter, zijn er meerdere mogelijkheden om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Hieronder lees je 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Tip 1: kijk waar jouw woning extra isolatie kan gebruiken
 • Tip 2: probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.
 • Advies 3: niet een te grote pan gebruiken.
 • Bespaaradvies 4: zet het beeldscherm van je computer uit
 • Tip 5: laat lichten niet onnodig branden

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? De energiehunters adviseren: maak een sport van het overstappen in Tintange. Zodanig realiseer je de hoogste besparing. Alleen, doe dit wel op het juiste moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor het einde van het contract kan je al overstappen. Zit je nog vast aan een contract? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je wisselen van maatschappij, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Niet eerder overgestapt? In dat geval is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een contract voor meerdere jaren of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit heb je 2 opties: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je komt niet voor verrassingen te staan zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast gedurende de contractperiode. Vaak kom je deze tariefupdate tegen in het begin en in midden van het jaar. Bij een variabel contract is dus ook erg interessant wanneer gas en elektra prijsgunstiger worden.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet hoeveel je gaat betalen. En wellicht wordt je wel beloond met een hoge overstapkorting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. Voor energiecontracten geldt in de basis: langlopende contracten zijn vrijwel altijd duurder dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Tintange. Ga je voor een meerjarig contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Maar, bij een jaarcontract krijg je alle jaren zo’n aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, standaard regelt de toekomstige maatschappij dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle contracten en selecteer een nieuwe leverancier. Bijvoorbeeld OCTA+, ENGIE en Comfort Energy. Daarnaast kies je wanneer het contract in moet gaan. Je aanstaande energie-organisatie zal precies op die dag starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan via de site van de maatschappij?

Dankzij deze website tref je altijd de beste deals. Zodra je een website opent zoals www.energie2030.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat het hier lang niet zo goedkoop is. Wat is de achterliggende reden? Kinderspel: energiemaatschappijen zijn op zoek naar nieuwe klanten. Via goedkope prijzen en fikse welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En op die manier zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Tintange vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Tintange en achterhaal de voordeligste leverancier voor jouw verbruik

Duurzame energie in Tintange

Een aanzienlijk deel van de bedrijven verschaffen onderhand groene stroom in Tintange. Rondom dit thema zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd wisselt behoorlijk. Niet elk groene stroom label is ook echt groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte gelabeld als “groen”. De zekerheid hebben dat energie aanbieders duurzaam en eerlijk zijn? Kies in dat geval uiteraard voor “Groen uit NL”. Jij kan dan echte groene energieleveranciers in Tintange vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Rondom de gemeente Fauvillers bestaan er tegenwoordig vele stappen binnen het domein duurzame energie. Aspecten als windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 6637. In deze woonplaats kan je steeds vaker financieel aantrekkelijk meedoen met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook ziet de gemeente graag dat we zelf maatregelen te treffen. Binnen 30 jaar moet Luxemburg eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Integreren van zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Plaatsen van de biomassaketel bij de CV
 • En zeker onmisbaar: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Check ook onze 5 handige bespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, pricewise.be of tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Check ook Mega.