Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Villers-La-Bonne-Eau

Direct energie vergelijken in Villers-La-Bonne-Eau? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je overzichtelijk alle interessante energiebedrijven als bijv. Essent en Lampirus. Geef de grootte van het huishouden door, schat in wat je ongeveer verbruikt, en check welke energieleverancier in Villers-La-Bonne-Eau de beste deal heeft! Verder bekijk je op deze pagina handige informatie over thema’s als bijvoorbeeld wat een geschikt overstapmoment is en info over het gasvrij maken van jouw woning. Voorts bieden wij een aantal praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Bastogne
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,39
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,253
Gemiddeld verbruik: 1420 m3 en 3315 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle populaire bedrijven eenvoudig vergelijken
 • De beste energie aanbiedingen
 • Eenvoudig besparen tot wel € 215,00.

Eenvoudig overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Naar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Villers-La-Bonne-Eau?

Wij zien enorm veel energieleveranciers in Villers-La-Bonne-Eau. Dit loopt van Eneco tot bijvoorbeeld Luminus, er zijn meer leveranciers dan ooit. Vandaag zijn het zo’n 35 aanbieders. Deze bedrijven nuttigen stuk voor stuk het stroom- en gas netwerk van Ieh. Het is onmogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Hiervoor bieden wij de energiesimulator. Ontdekken welke energieleveranciers er allemaal zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Villers-La-Bonne-Eau is voor jouw situatie? Vul hieronderde eigen gegevens in, vind de laagste prijs, en stap binnen 5 minuten over. Ga door naar de 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Echter, bedrijven focussen toch allemaal op andere dingen. Bij stroom en gas storingen, dan is het noodzakelijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Anders gezegd: staar je niet blind op tarieven. Als het puntje bij paaltje komt zoekt elke Belg een goedkoop energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Middels de energiehunter tref je rap de goedkoopste energieleverancier van Villers-La-Bonne-Eau, voor jouw situatie. Specifieke wensen? Dat is mogelijk. Door middel van selecties in de energievergelijker zoek je gemakkelijk een energieproduct dat naadloos aansluit op jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Villers-La-Bonne-Eau

 • Engie: Online meterstanden doorgeven
 • OCTA+: Denkt met jou mee over besparen
 • Lampiris: Vijfsterrenservice op maat
 • MEGA: Ook met zonnepanelen
 • Essent: Altijd bereikbaar
 • Eneco: Vaste energieprijzen
 • Luminus: Reken jouw energiekoste online uit
 • Elegant: Een scherp tarief, passned bij jouw verbruik
 • Watz: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Wase Wind: Transparante prijzen
 • Comfort Energy: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Poweo: Klantendienst die voor jou klaar staat

Hoe duur is energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen juli 2024)

De producten van gas & stroom organisaties en de kosten zijn in elke plaats weer anders. De achterliggende reden is dat er verschillende beheerders werkzaam zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas rekent weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en stroom. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Villers-La-Bonne-Eau betreft Ieh. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn weer anders per regio. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Bastogne is de aardgas netbeheerder Igh. Bij problemen met het gas dienen zij dit op te lossen.

Informatie over Villers-La-Bonne-Eau

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Bastogne
 • CV Merk: Bulex
 • Aandeel groen: 19,50%
 • Centrale postcode: 6600
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2020 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,39
 • Stroomtarief kwh: €0,253
 • Gem. gasverbruik: 1420 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3315 kWh
energie-vergelijken-villers-la-bonne-eau

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie direct regelen.

 1. Geef woningdetails in

  Start met je huis en woningdetails. Onder andere grootte van het gezin, en straatnaam + huisnummer.

 2. Kies verbruik

  Hoeveel energie verbruik jij? In de regio Villers-La-Bonne-Eau is het gemiddelde verbruik ong. 1420 m3 en 3315 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je opwekt. Dit alles beïnvloeden de kosten van energie.

 3. Specificeer type energie en contracttermijn.

  Daarbij kun je denken aan grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Geen voorkeur? Kies dan ‘geen voorkeur’. Rondom prijsafspraken kan men gaan voor producten van 1, 3, of 5 jaar, en wisselende korte termijn modelcontracten. Meestal is het verstandig om elke 12 maanden weer een 1-jarig contract af te sluiten.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Wat daarna komt is een opsomming met alle verkrijgbare maatschappijen en contracten. Bij elk abonnement zoek je data als soort energie, type contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Villers-La-Bonne-Eau, en de welkomstkorting. Kies de aanbieder die in lijn is met jouw wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een passende prijsaanbieding gecheckt? Druk op de groene button. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van de onderneming. Bijvoorbeeld www.luminus.be of www.comfortenergy.be. Jouw aanstaande energiemaatschappij regelt alles voor jou. Geen dag zonder gas of stroom in Villers-La-Bonne-Eau


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €305 bonus betekenen. Evenwel, zijn er andere tips voor een lagere energierekening? Via de energiehunter lees jij 5 bruikbare tips & tricks waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Bespaartip 1: zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent
 • Bespaartip 2: doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.
 • Tip 3: de kachel `s nachts uit zetten.
 • Advies 4: Neem een stekkerblok met schakelaar
 • Praktische tip 5: een waterbesparende douchekop gebruiken.

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om over te stappen van leverancier?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is een geschikt moment om over te stappen? De energiehunters vinden: wacht niet langer en ga overstappen in Villers-La-Bonne-Eau. Zodanig betaal je het minst voor je energie. Desalniettemin, kies een geschikt moment. Loopt jouw contract bijna af? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Overstappen zou eerder kunnen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je overstappen van maatschappij, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Heb jij geen ervaring met overstappen? Zeer waarschijnlijk is je contract dan al tijden verlopen. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energieprijzen of een flexibel modelcontract?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid binnen de looptijd van het contract. Dikwijls vinden deze wijzigingen plaats begin januari en rond juli. Bij een variabel contract is dus met name interessant als de energieprijzen dalen.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En wellicht krijg jij daarnaast ook een introductiekorting (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor energiecontracten geldt: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Villers-La-Bonne-Eau. Kies je voor een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij ieder jaar een concurrerende welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, doorgaans faciliteert je gekozen energie-organisatie het volledige overstaptraject door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle tarieven en kies de voordeligste energiemaatschappij. Populaire bedrijven zijn Luminus, ENGIE of Elegant. Hierna kies je de ingangsdatum (start levering). De toekomstige energiemaatschappij zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan het bedrijf zelf?

Via de energievergelijker achterhaal je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.ecopower.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat je daar veel duurder uit bent. Hoe bestaat dat? Fluitje van een cent: energiebedrijven zijn altijd op zoek naar meer klanten. Met behulp van goedkope prijzen en flinke welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Door het resultaat daarvan zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Villers-La-Bonne-Eau vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Villers-La-Bonne-Eau en ontdek de beste deal voor jouw gezin

Duurzame energie in Villers-La-Bonne-Eau

Bijna alle energieleveranciers verschaffen ondertussen groene stroom in Villers-La-Bonne-Eau. Echter kun je echter wel veel vraagtekens zetten. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is bij veel aanbieders weer anders. Niet elk groene stroom label draagt terecht die naam. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt onjuist geprofileerd als groen of duurzaam. Er vanuit kunnen gaan dat energie aanbieders een groen beleid hanteren? Selecteer dan het filter “Groene energie uit NL”. Jij kan dan echte groene energieleveranciers in Villers-La-Bonne-Eau vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de streek van de gemeente Bastogne zien we allerlei opdrachten rondom duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 6600. In deze plaats kan je meer en meer met financiële bonussen meewerken met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook wil de gemeente dat wij thuis minder energie te verbruiken. In een korte tijd moet Luxemburg net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Huis met zonnepanelen
 • Een (hybride) warmtepomp laten installeren
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • En de gouden stelregel: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk ook de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bekijk mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Check ook Eneco.