Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Ellignies-Sainte-Anne

Zonder problemen energie vergelijken in Ellignies-Sainte-Anne? Middels onze website achterhaal je moeiteloos alle bekende energiebedrijven zoals Eneco en Poweo. Kies samenstelling van jouw gezin, schat jouw gas- en stroomverbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Ellignies-Sainte-Anne de laagste prijs biedt. Tevens lees je via de Energiehunter waardevolle informatie over zaken zoals energiegebruik in de regio en de slimme meter. Verder geven wij praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Beloeil
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,384
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,287
Gemiddeld verbruik: 1595 m3 en 3500 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Supersnel vergelijken

 • Alle bedrijven in een overzicht
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 395,00.

Snel overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Ellignies-Sainte-Anne?

We zien enorm veel energieleveranciers beschikbaar in Ellignies-Sainte-Anne. Dit loopt van Lampirus tot aan Luminus, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Op dit ogenblik kun je kiezen uit circa 25 aanbieders. Deze bedrijven gebruiken allen de leidingen van Ieh. Het is vrijwel uitgesloten om zelf alle tarieven te vergelijken. Daarvoor bieden wij de energiesimulator. Nieuwsgierig welke gas & stroom maatschappijen mogelijk zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Ellignies-Sainte-Anne is? Voer direct de privé gegevens in, kies voor de laagste prijs, en stap meteen over. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je kunt altijd koken, en er is warm water in het hele huis. Daartegenover, energiemaatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Tijdens gasstoringen of stroomproblemen, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Wat dus belangrijk is: kijk verder dan de tarieven. Per slot van rekening verlangt iedereen een goedkope energieleverancier. Dat is nooit anders geweest. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Ellignies-Sainte-Anne, voor jouw situatie. Specifieke wensen? Dit is zelfstandig in te regelen. Geholpen door jouw input in onze vergelijker ontdekt men verrassend eenvoudig een overeenkomst dat rijmt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Ellignies-Sainte-Anne

 • Engie: Meester over je verbruik
 • OCTA+: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Lampiris: Grip op verbruik en de kosten
 • MEGA: Altijd bereikbaar
 • Essent: Transparante prijzen
 • Eneco: Alles beheren via de klantzone
 • Luminus: Competitieve tarieven
 • Elegant: Gemakkelijk prijs berekenen
 • Watz: Diverse looptijden
 • Wase Wind: Sensibiliseren voor zuinig energiegebruik
 • Comfort Energy: Vast bedrag per maand
 • Poweo: Positieve energie

Hoe hoog bedragen de energiekosten in de regio? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten bedrijven en de tarieven variëren per postcodegebied. Dat zit’m in het feit dat er nogal wat beheerders service verlenen. Iedere gas en stroom beheerder wordt gekenmerkt door eigen prijsstrategieën voor logistiek. De actuele netbeheerder (elektra) in Ellignies-Sainte-Anne is Ieh. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder verschillen per regio. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Beloeil wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Igh. Bij problemen met het gas wordt dit door hen verholpen.

Informatie over Ellignies-Sainte-Anne

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Beloeil
 • CV ketel: Rendamax
 • Groene energie: 18,90%
 • Postcodegebied: 7972
 • Gem. mazout: 1960 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,384
 • Stroomtarief kwh: €0,287
 • Gem. gasverbruik: 1595 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3500 kWh
energie-vergelijken-ellignies-sainte-anne

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Situatieschets

  Begin met de basisinfo. Dat betreft de grootte van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Ellignies-Sainte-Anne ligt dat gemiddeld op circa 1595 m3 plus 3500 kWh. Bezit je een gasloze woning. Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Beschik jij over zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat er per 12 maanden wordt opgewekt. De genoemde zaken zie je weer terug in het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer soort energie een duur van het abonnement.

  Daarbij kun je denken aan groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Laat dit dan open. Rondom prijs zekerheden kun jij opties nemen van 1 jaar tot 5 jaar en variabele tarieven / abonnementen. In de regel kan het uit om ieder jaar een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  In de volgende stap vind je de resultaatpagina met alle mogelijke energie aanbieders. Bij ieder pakket vind je info m.b.t. soort stroom/gas, soort contract, de prijzen van gas en elektra in Ellignies-Sainte-Anne, en nieuwe klanten korting. Kies de organisatie die matcht met jouw persoonlijke wensen.

 5. Stap online over

  Een mooie kortingsactie gevonden? Klik op ‘Bekijk’. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de bestelpagina van het energiebedrijf. Denk aan www.essent.be of www.eneco.be. Jouw nieuwe energie-aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Ellignies-Sainte-Anne


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €290 voordeel geven. Desondanks, is er nog meer mogelijk om besparingen te realiseren op de energierekening? Via de energiehunter check jij 5 handige bespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Praktische tip 1: niet alle radiatoren open zetten
 • Tip 2: gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.
 • Praktische tip 3: aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.
 • Bespaartip 4: de gevels isoleren.
 • Bespaartip 5: kies voor een duurzame spaar- of LED-lamp

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze energiespecialisten raden aan: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Ellignies-Sainte-Anne. Op die manier kun je profiteren van lage prijzen. Alleen, kies een geschikt moment. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor het einde van jouw contract is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Is je contract nog niet afgelopen? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt eerder overstappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen veranderingen aanbrengen, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Vaste energieprijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er 2 smaken: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij modelovereenkomsten. In de regel vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst is dus ook erg interessant wanneer de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Op het eerste gezicht leuk: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat het energietarief is. En mogelijk wordt je ook tegemoet gekomen met een nieuwe klanten korting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In het energielandschap geldt in de basis: een contract voor meerdere jaren zijn prijziger dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Ellignies-Sainte-Anne. Kies je voor een langlopend contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Maar, bij een jaarcontract ontvang je alle jaren een scherpe welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, normaal gesproken verzorgt je toekomstige aanbieder het opzeggen van het huidige contract door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de tarieven in jouw regio en neem de beste partij. Denk aan Eneco, ENGIE en ook Energie 2030. Vervolgens selecteer je de datum waarop het contract van start gaat. De aanstaande organisatie zal precies op die dag starten met leveren. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan het bedrijf zelf?

Geholpen door onze website achterhaal je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.aspiravi.be, dan valt al gauw op dat je daar veel duurder uit bent. Hoe is dit mogelijk? Heel eenvoudig: energiebedrijven willen nieuwe aansluitingen scoren. Middels goedkope tarieven en flinke welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. En op die manier zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Ellignies-Sainte-Anne vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Ellignies-Sainte-Anne en vind de beste deal voor jouw gezin

Duurzame energie in Ellignies-Sainte-Anne

Tal van energie aanbieders bieden momenteel groene stroom in Ellignies-Sainte-Anne. Binnen dit domein zijn er veel verschillen. De afkomst van groene stroom is zeer wisselend. Niet ieder “groene energie” contract heeft ook echt een groene oorsprong. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk gelabeld als “groen”. Er zeker van zijn dat leveranciers eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer dan de selectie “100% groene stroom uit BE”. Vervolgens kan jij alle groene energieleveranciers in Ellignies-Sainte-Anne vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de buurt van de gemeente Beloeil zien we allerlei opdrachten rondom duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7972. In deze woonplaats kan je soms tegen een aantrekkelijke prijs deelnemen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook stimuleert de gemeente ons om ons eigen huis te verduurzamen. In zo’n 25 jaar moet Henegouwen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Spouwmuurisolatie
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • En ook belangrijk: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Bekijk ook de Belangrijke energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Doorzoek informatie over Comfort Energy prijzen juli 2024.