Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Aubechies

Zonder problemen energie vergelijken in Aubechies? Middels onze website vind je gemakkelijk alle erkende aanbieders. Voorbeelden zijn OCTA+ en Antargaz. Specificeer jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en vind uit welke energieleverancier in Aubechies het goedkoopste contract aanbiedt. Ook bekijk je via de energievergelijker belangrijke informatie over thema’s als bijvoorbeeld het ideale overstapmoment en zakelijke energie. Daarbij vind je hier nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Beloeil
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,383
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,286
Gemiddeld verbruik: 1590 m3 en 3495 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Moeiteloos vergelijken

 • Alle providers in een overzicht
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Eenvoudig besparen tot wel € 485,00.

Probleemloos overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Aubechies?

We zien steeds meer energieleveranciers actief in Aubechies. Dit loopt van Lampirus tot aan Mega, er zijn opties bij de vleet. Vandaag is het aanbod ongeveer 40 maatschappijen. Deze gebruiken allen het gas- en elektra netwerk van Ieh. Het is vrijwel uitgesloten om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor dat geval is de energiesimulator toe te passen. Achterhalen welke gas & stroom bedrijven tot de mogelijkheden behoren? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Aubechies is die past bij jouw verbruik? Geef eenvoudig de benodigde gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en stap meteen over. Ga door naar de 5 nuttige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je je hebt altijd licht, en er is warm water in het hele huis. Daarentegen, maatschappijen verschillen wel degelijk van elkaar. Is er sprake van gasstoringen of stroomproblemen, dan ga je er vanuit dat dit snel opgelost wordt. Wat dus belangrijk is: kijk ook naar service. Als het puntje bij paaltje komt wil iedereen een energieleverancier die niet te duur is! Dat is nooit anders geweest. Via onze handige vergelijker check je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Aubechies, die matcht met jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dat is mogelijk. Door middel van selecties maken in de energievergelijker detecteer jij eenvoudig een energieovereenkomst dat matcht met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Aubechies

 • Engie: Zelf verbruik in de gaten houden
 • OCTA+: Gemakkelijke verhuisservice
 • Lampiris: Goed bereikbare klantendienst
 • MEGA: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Essent: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Eneco: Denkt met jou mee over besparen
 • Luminus: Goed bereikbare klantendienst
 • Elegant: Een passend contract voor elk huishouden
 • Watz: Online energiesimulator
 • Wase Wind: Ook modelcontracten
 • Comfort Energy: Online meterstanden doorgeven
 • Poweo: Ook modelcontracten

Wat zijn de energiekosten in mijn woonwijk? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten organisaties en de energiekosten variëren per postcodegebied. De reden hiervan is dat er diverse netbeheerders werkzaam zijn. Iedere gas en stroom beheerder hanteert weer zijn eigen prijzen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Aubechies is Ieh. De tarieven voor zo’n netbeheerder zijn weer anders per regio. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Beloeil valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Igh. Bij problemen met het gas zullen zij dat oplossen.

Facts and figures Aubechies

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Beloeil
 • CV ketel: Pentec
 • Groene stroom: 18,80%
 • Centrale postcode: 7972
 • Mazout verbruik: 1950 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,383
 • Stroomtarief kwh: €0,286
 • Gem. gasverbruik: 1590 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3495 kWh
energie-vergelijken-aubechies

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Dat betreft de grootte van het huishouden, en adres (postcode).

 2. Vul energieverbruik in

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In en rondom Aubechies is dit gemiddeld zo’n 1590 m3 plus 3495 kWh. Bezit je een gasloze woning. Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Al deze zaken beïnvloeden de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer herkomst energie een duur van het abonnement.

  Denk dan onder andere aan groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat deze optie achterwege. Ten opzichte van contracttermijn kan je gaan voor een vast contract van bijv. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of specifieke model (variabele) prijzen. Veelal is het slim om elk jaar opnieuw weer een 1-jarig contract te nemen.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  Wat volgt is een tabel met alle erkende aanbieders + contracten. Van elk pakket check jij specificaties met betrekking tot herkomst van stroom en gas, looptijd contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Aubechies, en nieuwe klanten korting. Kies de leverancier die matcht met jouw wensen.

 5. Stap online over

  Een goede leverancier tussen de resultaten? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de bestelpagina van het energiebedrijf. Bijv. www.octaplus.be of www.eni.com. Jouw nieuwe maatschappij regelt alles voor jou. Zo ben je zeker van gas en stroom in Aubechies


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan wel €380 opleveren. Maar, zijn er meerdere mogelijkheden om besparingen te realiseren op de energierekening? Op deze pagina lees je 5 bruikbare tips & tricks waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Advies 1: gebruik niet de standby modus
 • Bespaartip 2: let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.
 • Advies 3: zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.
 • Bezuinigtip 4: laat opladers niet onnodig in het stopcontact zitten
 • Bezuinigtip 5: bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze overstap-medewerkers raden aan: regel jaarlijks het overstappen in Aubechies. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Toch, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Einde contract in zicht? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, maar daar zit wel een boete aan vast. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat geval kun je veranderingen aanbrengen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Mogelijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Kiezen voor lange termijn of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er 2 smaken: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen binnen het modelcontract. Meestal worden de prijzen aangepast op 1 januari en op 1 juli. Bij een variabel contract is dus ook erg interessant wanneer de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En mogelijk wordt je wel beloond met een nieuwe klanten bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt is het principe: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn duurder dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Aubechies. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Maar, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang jij ieder jaar een zeer interessante welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, gewoonlijk faciliteert je aankomende energieleverancier dat jouw huidige contract wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en selecteer de goedkoopste of meest populaire maatschappij. Bedrijven als Luminus, Lampiris en Eni. Vervolgens kies je wanneer het contract in moet gaan. De aanstaande organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Via www.energiehunter.be tref je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.eni.com, dan zul je zien dat je daar veel duurder uit bent. Hoe kan zoiets? Eigenlijk zit het zo: energiebedrijven willen graag meer klanten verwelkomen. Middels lage prijzen en grote welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Door het resultaat daarvan stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Aubechies vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Aubechies en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Aubechies

Tal van organisaties ondersteunen onderhand groene stroom in Aubechies. Op dit front is onderling veel verschil te vinden. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is zeer divers. Niet elk groene stroom label is daadwerkelijk groen. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt onjuist 100% duurzaam genoemd. Er vanuit kunnen gaan dat aanbieders echt helemaal groen zijn? Kies in dat geval zeker voor “Groene energie uit NL”. In de volgende stap kan jij authentieke groene energieleveranciers in Aubechies vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
Rondom de gemeente Beloeil bestaan er steeds meer acties binnen het domein duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 7972. In deze buurt kan je vaak heel gunstig participeren in dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook ziet de gemeente graag dat we minder energie in huis te gebruiken. In 2050 moet Henegouwen eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Het huis isoleren
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Zonneboiler in de woning
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk info over Vijf praktische bespaartips of bezoek mijnenergie.be, vreg.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Lees verder alles over Lampirus prijzen juli 2024.