Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Thumaide

Snel online energie vergelijken in Thumaide? Dankzij deze website achterhaal je snel en simpel alle grote bedrijven zoals Luminus & Poweo. Omschrijf jouw situatie, schat jouw verbruik, en bekijk welke energieleverancier in Thumaide de scherpste prijs kan bieden. Daarnaast vergaar je op onze website bruikbare info over items als overstappen en tips om jouw huis te verduurzamen. Daarbij vind je hier een lijstje met 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Beloeil
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,381
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,284
Gemiddeld verbruik: 1580 m3 en 3485 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke energiebedrijveneenvoudig vergelijken
 • Alle actuele prijzen in één overzicht
 • Besparing loopt op tot € 320,00.

Eenvoudig overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Zorgeloos overstappen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Naar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Thumaide?

We zien opvallend veel energieleveranciers actief in de regio Thumaide. Dat loopt van Poweo tot OCTA+, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Tegenwoordig tellen we ruim 30 energie aanbieders. Deze bedrijven lopen allemaal via het netwerk van Ieh. Het is niet te doen om zelf alle tarieven te vergelijken. Hiervoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Benieuwd welke gas & stroom organisaties je kunt kiezen? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Thumaide is in juli 2024? Voer direct je persoonlijke gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Bekijk ook de 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er komt overal stroom uit het stopcontact, en de verwarming werkt wanneer nodig. Evenwel, energiebedrijven kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er gas- en stroomstoring, dan ga je er vanuit dat dit snel opgelost wordt. Met andere woorden: staar je niet blind op tarieven. Alles bij elkaar genomen wil iedereen een betaalbaar energiecontract. Dit geldt uiteraard altijd. Aan de hand van de energievergelijker ontdek je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Thumaide, specifiek voor jouw situatie. Heb jij bepaalde wensen? Dat kun je zelf bepalen. Dankzij selecties in de tool checken jullie verrassend eenvoudig een overeenkomst dat matcht met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Thumaide

 • Engie: Altijd bereikbaar
 • OCTA+: Multi-energie: elektra, aardgas, brandstof en mazout
 • Lampiris: Transparante prijzen
 • MEGA: Gemakkelijk online inschrijven
 • Essent: Met praktische energie-bespaartips
 • Eneco: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Luminus: Goede klantenservice
 • Elegant: Verschillende termijnen
 • Watz: Ook flexibele prijzen
 • Wase Wind: Goed bereikbare klantendienst
 • Comfort Energy: Ook modelcontracten
 • Poweo: Leverancier met meer dan 10 jaar ervaring

Wat kost energie in onze buurt? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van energieleveranciers en de kosten zijn weer anders per regio. Dat zit’m in het feit dat er nogal wat netbeheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder heeft eigen prijsstrategieën voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder (elektra) in Thumaide betreft Ieh. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Beloeil is de huidige netbeheerder van het aardgas Igh. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dat oplossen.

Informatie over Thumaide

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Beloeil
 • Populaire CV: Oertli
 • Aandeel duurzaam: 18,60%
 • Postcodegebied: 7971
 • Gem. mazout: 1930 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,381
 • Stroomtarief kwh: €0,284
 • Gem. gasverbruik: 1580 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3485 kWh
energie-vergelijken-thumaide

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Allereerste jouw basisgegevens. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In de regio Thumaide ligt dat gemiddeld op circa 1580 m3 en 3485 kWh. Woon jij volledig gasloos? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat er jaarlijks wordt opgewekt. Al deze zaken beïnvloeden de kosten van energie.

 3. Selecteer soort energie een duur van het abonnement.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Maakt het voor jou niet uit? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Ten aanzien van prijs zekerheden heb je de keuze uit o.a. 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. Veelal is het verstandig om eens per jaar een nieuw energiecontract af te sluiten.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  In de volgende stap vind je een lijst met alle populaire energie aanbieders. Van alle pakketten zoek jij gegevens over soort energie, looptijd abonnement, de kostprijs van gas en elektra in Thumaide, en de eventuele korting. Kies de leverancier die matcht met jouw zoekopdracht.

 5. Stap online over

  Een relevante kortingsactie tegengekomen? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de aanvraag-pagina van het energiebedrijf. Zoals www.engie.be en www.poweo.be. Jouw nieuwe energie-partij neemt het administratieve deel voor zich. Geen dag zonder gas of stroom in Thumaide


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €290 besparen. Daartegenover, zijn er andere tips voor lagere maandlasten? Onderstaand profiteer je van vijf energiebespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigtip 1: led-lampen gebruiken
 • Praktisch advies 2: let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.
 • Tip 3: geen tweede koelkast gebruiken.
 • Praktische tip 4: geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.
 • Bespaartip 5: geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze specialisten adviseren: probeer elke 12 maanden; overstappen in Thumaide. Daarna bespaar je het meeste geld. Belangrijk, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Einde contract in zicht? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Wacht tot het contract afloopt. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je kunt altijd, overstappen, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Mogelijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energieprijzen of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt moet je een belangrijke keuze maken: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je wordt niet extra belast wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen tijdens de contracttermijn. In algemene zin worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst profiteer je dus ook als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is wat de kosten gaan zijn. En mogelijk is er sprake van een scherpe welkomstbonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor energiecontracten geldt in beginsel: meerjarige contracten zijn vrijwel altijd duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Thumaide. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Maar, bij een jaarcontract krijg jij alle jaren een persoonlijke welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, gewoonlijk faciliteert de aanstaande aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk de prijzen en ga voor een nieuwe energieleverancier. Onder andere Eneco, ENGIE en ook Poweo. Ook selecteer je de datum waarop het contract van start gaat. Jullie toekomstige energie-organisatie levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan als ik het zelf afsluit?

Met behulp van onze vergelijker achterhaal je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.energie2030.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat dit vaak fors duurder is. Wat is de achterliggende reden? Kinderspel: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Dankzij voordelige prijzen en fikse welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. En op die manier trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Thumaide vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Thumaide en vind de beste deal die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Thumaide

Een aanzienlijk deel van de organisaties bieden onderhand groene stroom in Thumaide. Als het gaat om groene energie kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wisselt behoorlijk. Niet ieder groene energie contract komt 100% groen tot stand. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk geprofileerd als groen of duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat maatschappijen duurzaam en eerlijk zijn? Gebruik dan zeker weten “Groene energie uit NL”. Jij kan dan erkende groene energieleveranciers in Thumaide vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de omgeving van de gemeente Beloeil zien we steeds meer initiatievenvolledige gericht op duurzame energie. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 7971. In deze woonplaats kan je steeds vaker extra voordelig meedraaien in collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook ziet de gemeente graag dat we het eigen energieverbruik gaan beperken. In 2050 moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Huis met zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Zonneboiler voor warm water
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: minder energie verbruiken! Check ook onze Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bekijk mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Doorzoek informatie over Mega prijzen juli 2024.