Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Ladeuze

Direct energie vergelijken in Ladeuze? Via energiehunter.be check je overzichtelijk alle verkrijgbare bedrijven als Engie en Comfort Energy. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en zie direct welke energieleverancier in Ladeuze de scherpste prijs kan bieden. Voorts check je op energiehunter.be bruikbare info over items zoals tarieven en variabele of vaste tarieven. Voorts komen we met tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Chièvres
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,376
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,279
Gemiddeld verbruik: 1555 m3 en 3460 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Makkelijk vergelijken

 • Alle landelijke aanbieders eenvoudig vergelijken
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Bespaar tot wel € 275,00.

Moeiteloos overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Ladeuze?

We zien flink wat energieleveranciers actief in Ladeuze. Dat gaat van Poweo tot Comfort Energy, er zijn opties bij de vleet. Op dit moment zijn het zo’n 30 leveranciers. Deze bedrijven werken allemaal op basis van de leidingen van Ieh. Voor internetgebruikers is het lastig om alle aanbieders zelf te vergelijken. Daarvoor hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Nieuwsgierig welke gas & stroom maatschappijen mogelijk zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Ladeuze is voor jouw verbruik? Geef direct jouw gegevens in, bekijk wat de beste deal is, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Lees verder over 5 bruikbare bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Daarentegen, gas & stroom organisaties focussen toch allemaal op andere dingen. Is er sprake van een storing, dan is het wenselijk dat er meteen transparantie is. Kortom: kijk ook naar service. Onderaan de streep geeft iedereen prioriteit aan een goedkoop energiecontract. En dat snappen wij best! Middels onze tarievencheck check je vlug de goedkoopste energieleverancier van Ladeuze, voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Dat is geen probleem! Geholpen door selecties maken in de tool check je moeiteloos een overeenkomst dat in lijn is met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Ladeuze

 • Engie: Contact via telefoon, mail en social media
 • OCTA+: Een passend contract voor elk huishouden
 • Lampiris: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • MEGA: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Essent: Met handige energiesimulator
 • Eneco: Goede klantenservice
 • Luminus: Gemakkelijke verhuisservice
 • Elegant: Overzichtelijke contracten
 • Watz: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Wase Wind: Eenvoudig verbruik inzien
 • Comfort Energy: Waar loyale klanten worden beloond
 • Poweo: Altijd scherpe acties

Wat zijn de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van gas & stroom maatschappijen en de onkosten wijken vaak af per plaats. Dat heeft te maken met het feit dat er diverse netbeheerders service verlenen. Iedere afzonderlijke beheerder wordt gekenmerkt door eigen prijsstellingen voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Ladeuze heet Ieh. De prijzen die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder verschillen per regio. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Chièvres wordt transport van het aardgas beheerd door Igh. Bij een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Informatie over Ladeuze

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Chièvres
 • CV Merk: Fasto
 • Aandeel duurzaam: 18,10%
 • Postcodegebied: 7950
 • Mazout: 1880 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,376
 • Stroomtarief kwh: €0,279
 • Gem. gasverbruik: 1555 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3460 kWh
energie-vergelijken-ladeuze

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie direct regelen.

 1. Geef woningdetails in

  Je begint altijd met je huis en woningdetails. Dat betreft de grootte van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de omgeving Ladeuze is dit gemiddeld zo’n 1555 m3 en 3460 kWh. Verbruik je geen gas? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Zonnepanelen op je dak? Voer het aantal kilowattuur in dat je realiseert. Deze factoren werken door in de kosten van gas en elektra.

 3. Kies herkomst energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit o.a. grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Geen voorkeur? Je kunt deze stap dan overslaan. Ten aanzien van looptijd kan men gaan voor producten van 1 jaar tot 5 jaar en een modelcontract. In algemene zin loont het om eens in de 12 maanden weer een 1-jarig contract te kiezen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Je ziet nu een tabel met alle grote maatschappijen en contracten. Bij alle abonnementen tref jij data m.b.t. soort energie, looptijd contract, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Ladeuze, en de welkomstkorting. Selecteer de maatschappij die matcht met jouw wensenpakket.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een geschikte korting tussen de resultaten? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van het bedrijf. Dit kan zijn www.essent.be en ook www.ecopower.be. Jouw nieuwe energieleverancier zorg dat de overstap wordt geregeld. Zo ben je zeker van gas en stroom in Ladeuze


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €395 korting realiseren. Daartegenover, zijn er meerdere mogelijkheden voor een lagere energierekening? Hieronder profiteer je van 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: apparaten uitschakelen
 • Bezuinigtip 2: laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.
 • Bespaaradvies 3: je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.
 • Bezuinigtip 4: een modulerende thermostaat gebruiken.
 • Bespaartip 5: laat de zon en wind het droogwerk doen

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om het overstappen in gang te zetten?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is een geschikt moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be adviseren: wacht niet langer en ga overstappen in Ladeuze. In dat geval ben je het voordeligst uit. Let op, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk te switchen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Je kunt eerder overstappen, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Contract voor onbepaalde duur? In dat geval kun je wisselen van aanbieder, en hoef je nooit een boete te betalen. Ben je nog nooit geswitcht? In dat geval is je contract dan al tijden verlopen. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of een flexibel modelcontract?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit heb je meerdere keuzes: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je betaalt niets extra’s op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen bij de modelovereenkomst. Door de bank genomen worden deze prijs-updates gedaan begin januari en rond juli. Bij een variabel contract wordt je dus ook ‘beloond’ als gas en elektra prijsgunstiger worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Op het eerste gezicht leuk: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat je gaat betalen. En daarnaast krijg jij daarnaast ook een scherpe welkomstbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In energieland hanteren we: langlopende contracten zijn prijziger dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Ladeuze. In het geval van een lang contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Maar, bij 1 jarige contracten ontvang jij elke 12 maanden een persoonlijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, meestal verwerkt de toekomstige leverancier het volledige overstaptraject via de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste of meest populaire maatschappij. Denk aan OCTA+, Lampiris of Poweo. Hierna neem je een besluit over wanneer het contract in moet gaan. De nieuwe energie-organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan het bedrijf zelf?

Met behulp van energiehunter.be achterhaal je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.ebem.be, dan valt al gauw op dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe bestaat dat? Kinderspel: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Middels lage kosten en grote welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En op die manier komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Ladeuze vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Ladeuze en achterhaal de voordeligste leverancier die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Ladeuze

Een aanzienlijk deel van de maatschappijen bieden vandaag de dag groene stroom in Ladeuze. Op dit gebied is hier veel variatie in mogelijk. De manier waarop groene stroom tot stand komt loopt zeer uiteen. Niet elk “groene energie” label is ook echt duurzaam. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt illegitiem gelabeld als “groen”. 100% zeker weten dat energie aanbieders daadwerkelijk groen zijn? Neem dan een filter voor “Groene energie uit NL”. Je kan dan authentieke groene energieleveranciers in Ladeuze vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In het leefgebied van de gemeente Chièvres zien we allerlei stappen met doelstellingen voor duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 7950. In deze buurt kan je soms vrij voordelig meedoen met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook ziet de gemeente graag dat we minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In zo’n 25 jaar moet Henegouwen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Huis met zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check de tips om minder gas en stroom te gebruiken of check sites van mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, vreg.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Bekijk ook Engie prijzen juli 2024.