Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Quevaucamps

Snel energie vergelijken in Quevaucamps? Aan de hand van onze website ontdek je moeiteloos alle bekende maatschappijen. Voorbeelden zijn Essent & Antargaz. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en bekijk welke energieleverancier in Quevaucamps de laagste prijs biedt. Verder lees je op energiehunter.be handige info over zaken als o.a. wat een geschikt overstapmoment is en verschillende contracttypes. Tevens vind je hier een lijstje met 5 tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Beloeil
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,385
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,288
Gemiddeld verbruik: 1600 m3 en 3505 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Makkelijk vergelijken

 • Alle bekende providers eenvoudig vergelijken
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Besparingen mogelijk tot wel € 440,00.

Zonder problemen overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Quevaucamps?

Er zijn steeds meer energieleveranciers beschikbaar in Quevaucamps. Dat loopt van Poweo tot aanbieders zoals Mega, er zijn meer leveranciers dan ooit. Momenteel is het aanbod ongeveer 30 aanbieders. Deze maatschappijen werken uitsluitend met het net van Ieh. Het is onuitvoerbaar om alle aanbieders zelf te vergelijken. Hiervoor kun jij terecht bij de energiesimulator. Nieuwsgierig welke energiemaatschappij in deze regio actief zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Quevaucamps is die past bij jouw verbruik? Voer gelijk de gevraagde gegevens in, sorteer de resultaten op prijs, en stap direct moeiteloos over. Zie ook onze 5 hulpvolle bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom is stroom en gas is gas. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Desondanks, gas en stroom maatschappijen focussen toch allemaal op andere dingen. Is er een storing, dan is het noodzakelijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Conclusie: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep verlangt iedereen niet teveel betalen voor energie. Dit geldt uiteraard altijd. Aan de hand van de energiehunter ontdek je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Quevaucamps, die aansluit bij jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dat kun je zelf bepalen. Met behulp van jouw input in de prijzenvergelijker detecteer jij gemakkelijk een energieproduct dat aansluit op het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Quevaucamps

 • Engie: Prettige klantendienst
 • OCTA+: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Lampiris: Goede klantenservice
 • MEGA: Goede klantenservice
 • Essent: Vaste energieprijzen
 • Eneco: Online prijs berekenen
 • Luminus: Online prijs berekenen
 • Elegant: Meer dan 112.000 klanten
 • Watz: Ook met zonnepanelen
 • Wase Wind: Met handige energiesimulator
 • Comfort Energy: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Poweo: Blog met handige bespaartips

Hoe duur is energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten gas & stroom maatschappijen en de tarieven kunnen verschillen per locatie. Dat heeft te maken met het feit dat er verscheidene beheerders service verlenen. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas heeft eigen prijsstellingen voor transport van gas en elektra. De netbeheerder van het stroom in Quevaucamps heet Ieh. De prijzen voor zo’n netbeheerder zijn per gebied weer anders bepaald. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Beloeil valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Igh. Bij problemen in het netwerk wordt dit door hen verholpen.

Stats & Facts Quevaucamps

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Beloeil
 • Populair merk: Sime
 • Aandeel duurzaam: 19,00%
 • Postcode: 7972
 • Mazout: 1970 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,385
 • Stroomtarief kwh: €0,288
 • Gem. gasverbruik: 1600 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3505 kWh
energie-vergelijken-quevaucamps

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Begin met de standaard informatie. Dit gaat over de grootte van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Energieverbruik schatten

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de buurt van Quevaucamps bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1600 m3 en 3505 kWh. Verbruik je geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Liggen er zonnepanelen op je pad? Voer het aantal kilowattuur in dat je realiseert. Deze aspecten bepalen de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer type energie en de contractlooptijd.

  Voorbeelden zijn grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Geen voorkeur? Laat deze optie achterwege. Aangaande contracten kun jij opties nemen van 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist modelcontracten. Dikwijls kan het uit om eens per jaar een nieuwe energieleverancier af te sluiten.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Je ziet nu een opsomming met alle verkrijgbare aanbieders van energie. Bij alle contracten vind jij data als herkomst energie, looptijd abonnement, de kostprijs van gas en elektra in Quevaucamps, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de aanbieder die past bij jouw wensenpakket.

 5. Regel online je overstap

  Een mooie korting in het lijstje? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de aanvraag-pagina van het bedrijf. Onder andere www.octaplus.be + www.trevion.be. De nieuwe energie-aanbieder regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Quevaucamps


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €280 besparen. Desondanks, zijn er meerdere mogelijkheden om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Op deze pagina tref je 5 bruikbare tips & tricks waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Bezuinigadvies 1: het huis verwarmen met kookwarmte
 • Bezuinigtip 2: probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.
 • Advies 3: bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.
 • Tip 4: zet apparaten echt uit i.p.v. in de stand-by modus
 • Praktische tip 5: kies voor een klokthermostaat

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om het overstappen in gang te zetten?

Mensen vragen regelmatig: wat is het moment om over te stappen? Onze overstap-medewerkers zijn erover eens: ga elke jaar opnieuw overstappen in Quevaucamps. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Echter, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor einddatum contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Een abonnement met flexibele tarieven? Je mag op ieder moment, overstappen van aanbieder, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Ben je nog nooit geswitcht? Vermoedelijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Een meerjarige contract of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Zodra je een nieuw contract neemt kan je diverse opties kiezen: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid tijdens de contracttermijn. Veelal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij dit soort contracten kan dus uit op het moment dat de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En soms krijg jij daarnaast ook een mooie korting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. Voor energiecontracten geldt in de basis: contracten voor 3 of 5 jaar zijn prijziger dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Quevaucamps. Bij een langdurig contract zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Echter, bij een abonnement van 1 jaar krijg jij elke 12 maanden deze dergelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, normaal gesproken verwerkt de gekozen maatschappij de opzegging van het contract door de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en neem de beste aanbieder. Onder andere Eneco, Essent en ook Comfort Energy. Vervolgens kies je de aansluitdatum (moment van leveren). Jullie aankomende aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan via de site van de maatschappij?

Geholpen door energiehunter.be vind je altijd de meest interessante aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.antargaz.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe is dit mogelijk? Eigenlijk zit het zo: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Met behulp van voordelige prijzen en intense welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Op basis daarvan kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Quevaucamps vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Quevaucamps en sluit een goed abonnement af die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Quevaucamps

Het merendeel van de leveranciers ondersteunen onderhand groene stroom in Quevaucamps. Op dit front is hier veel variatie in mogelijk. Hoe ze de groene stroom inkopen wijkt nogal af. Niet elk “groene stroom” label is ook echt duurzaam. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt onjuist neergezet als “groen”. De zekerheid hebben dat energie aanbieders duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer in dit geval de optie “Groen gas/elektra uit België”. Vervolgens kan jij authentieke groene energieleveranciers in Quevaucamps vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de gemeente Beloeil onderscheiden we allerlei projectenrondom duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 7972. In deze regio kan je vaak financieel aantrekkelijk bijdragen aan gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook wil de gemeente dat wij zelf maatregelen te treffen. Rond 2050 moet Henegouwen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • Plaatsen van de biomassaketel bij de CV
 • En niet te vergeten: realiseer een besparing op energiegebruik. Check de Belangrijke energiebespaartips of check sites van mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bekijk ook Elegant prijzen juli 2024.