Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Noville

Zonder problemen energie vergelijken in Noville? Dankzij de energievergelijker achterhaal je gemakkelijk alle bekende leveranciers als bijvoorbeeld Eneco & Aspiravi. Geef de grootte van het huishouden door, begroot het stroom- en gasverbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Noville de laagste prijs biedt. Verder bekijk je op energiehunter.be bruikbare informatie over zaken als het ideale overstapmoment en verschillende contractsoorten. Verder bieden wij een aantal nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Bastogne
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,389
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,252
Gemiddeld verbruik: 1415 m3 en 3310 kwh
Populaire aanbiederEngie

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle bekende aanbieders naast elkaar
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Besparingen mogelijk tot wel € 400,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Je zit geen dag zonder stroom en gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Noville?

Er zijn enorm veel energieleveranciers in Noville. Dat gaat van Lampirus tot Luminus, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Vandaag de dag kan je kiezen uit om en nabij 20 energieleveranciers. Deze maatschappijen werken allemaal op basis van het elektra- en gasnetwerk van Ieh. Het is vrijwel uitgesloten om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor dit scenario bieden wij de energiesimulator. Achterhalen welke gas en stroom bedrijven in deze regio actief zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Noville is? Voer vlug de eigen gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Overtuigd? Lees de 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je kunt altijd koken, en je hebt aan aangenaam warm huis. Echter, gas en stroom maatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Bij voorvallen als een gasstoring, dan is het wenselijk dat dit adequaat wordt opgelost. Anders gezegd: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dat snappen wij best! Aan de hand van onze handige vergelijker bekijk je vlug de goedkoopste energieleverancier van Noville, die past bij jouw plaatje. Zoeken op unieke aspecten? Dit is natuurlijk een optie. Door middel van filteren in de prijzenvergelijker vind je zonder problemen een abonnement dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Noville

 • Engie: Melding bij lek en verspilling
 • OCTA+: Goed bereikbare klantendienst
 • Lampiris: Online grip op je kosten
 • MEGA: Ook modelcontracten
 • Essent: Een passend contract voor elk huishouden
 • Eneco: Grip op verbruik en de kosten
 • Luminus: Goed bereikbare klantendienst
 • Elegant: Transparante prijzen
 • Watz: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Wase Wind: Diverse looptijden
 • Comfort Energy: Gemakkelijke verhuisservice
 • Poweo: Online meterstanden doorgeven

Wat zijn de energiekosten in mijn regio? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van gas & stroom bedrijven en de onkosten zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er meerdere beheerders van het net werkzaam zijn. Iedere netbeheerder wordt gekenmerkt door weer zijn eigen prijzen voor de transport van elektra en gas. De huidige netbeheerder van elektra in Noville heet Ieh. De tarieven die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn weer anders per regio. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Bastogne is de huidige netbeheerder van het aardgas Igh. Bij problemen in het netwerk lossen zij dit normaal gesproken op.

Informatie over Noville

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Bastogne
 • Populaire CV: Atag
 • Aandeel duurzaam: 19,40%
 • Centrale postcode: 6600
 • Mazout: 2010 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,389
 • Stroomtarief kwh: €0,252
 • Gem. gasverbruik: 1415 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3310 kWh
energie-vergelijken-noville

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Hiermee bedoelen we het aantal bewoners, en postcode + huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer het geschatte verbruik in. In Noville ligt dit gemiddeld op 1415 m3 en nog eens 3310 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Liggen er zonnepanelen op je pad? Kies het aantal kWh in dat je genereert. Alle ingevoerde gegevens hebben effect op het energietarief.

 3. Specificeer type energie en contracttermijn.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Omtrent prijs zekerheden kan je kiezen voor 1, 3, of 5 jaar, en specifieke model (variabele) prijzen. Normaliter kan het uit om elk jaar opnieuw een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Tarieven vergelijken

  Je gaat nu door naar een handig overzicht met alle interessante maatschappijen en contracten. Bij alle contracten zie jij data over type stroom/gas, contractsduur, de kostprijs van gas en elektra in Noville, en nieuwe klanten korting. Selecteer de maatschappij die aansluit op jouw budget.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een mooie leverancier tegengekomen? Druk op de groene button. Je browser gaat dan direct naar de relevante pagina op de website van de energieleverancier. Onder andere www.essent.be + www.comfortenergy.be. Jouw nieuwe energieonderneming zorg dat de overstap wordt geregeld. Zo ben je zeker van gas en stroom in Noville


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €280 opleveren. Maar, wat zijn de andere opties voor een lagere energierekening? Onderstaand bieden wij vijf energiebespaartips die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Praktische tip 1: doe de kraan dicht als je ‘m niet gebruikt
 • Bespaartip 2: zorg dat je koelkast goed sluit.
 • Bezuinigtip 3: sloffen dragen in huis.
 • Bezuinigadvies 4: haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.
 • Bespaartip 5: zorg dat de koelkast minimaal tien centimeter van de wand staat

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze specialisten zijn erover eens: regel jaarlijks het overstappen in Noville. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Belangrijk, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met vaste looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt eerder overstappen, maar daar zit wel een boete aan vast. Onbepaalde tijd energiecontract? Je kunt dan meteen wisselen van leverancier, en je betaalt geen boete. Niet eerder overgestapt? Zeer waarschijnlijk is je contract dan al tijden verlopen. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Een meerjarige contract of een modelovereenkomst?

Zodra je een nieuw contract neemt moet je een belangrijke keuze maken: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dat creëert financiële transparantie, en je betaalt niets extra’s als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij modelovereenkomsten. Normaliter worden de prijzen aangepast op 1 januari en op 1 juli. Bij dit soort contracten werkt in jouw voordeel als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat de kosten gaan zijn. En vaak krijg jij daarnaast ook een mooie korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In de energiewereld is het principe: langlopende contracten zijn eigenlijk altijd prijziger dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Noville. In het geval van een lang contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Maar, bij een jaarcontract ontvang je elke 12 maanden deze aantrekkelijke welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, doorgaans faciliteert de betreffende gas en stroom organisatie de opzegging van het contract door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de tarieven in jouw regio en kies de goedkoopste energiemaatschappij. Zoals Luminus, ENGIE en Wase Wind. Ook beslis je over de ingangsdatum (start levering). Je aankomende energie-aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Aan de hand van onze vergelijker ontdek je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.eni.com, dan valt al gauw op dat gas en stroom hier veel prijziger is. Wat is de achterliggende reden? Fluitje van een cent: energieleveranciers willen hun klantendatabase uitbreiden. Dankzij lage prijzen en aantrekkelijke welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Met dat prijsbeleid trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Noville vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Noville en achterhaal de voordeligste leverancier die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Noville

Veel maatschappijen leveren vandaag de dag groene stroom in Noville. Op dit gebied is er veel variatie te vinden. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wisselt behoorlijk. Niet alle “groene energie” heeft ook echt een groene oorsprong. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. De zekerheid hebben dat organisaties 100% transparant zijn? Gebruik dan zeker weten “Groene energie uit NL”. Vervolgens kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Noville vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de omgeving van de gemeente Bastogne onderscheiden we verscheidene stappen waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Je kunt denken aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 6600. In deze buurt kan je in toenemende mate financieel aantrekkelijk deelnemen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. De overheid wil ook ons verplichten om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Op termijn moet Luxemburg volledig energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • Het huis isoleren
 • Zonnepanelen op het dak
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler voor warm water
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: realiseer een besparing op energiegebruik. Lees de Vijf praktische bespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, pricewise.be en tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Check ook Essent.