Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Oisquercq

Zonder problemen energie vergelijken in Oisquercq? Geholpen door deze website tref je probleemloos alle interessante leveranciers als bijv. Essent en Lampirus. Vul postcode + gezinssamenstelling in, schat jouw gas- en stroomverbruik, en bekijk welke energieleverancier in Oisquercq de beste deal heeft! Daarbij verzamel je via onze vergelijker uitgebreide info over thema’s zoals gastarieven en tips om jouw huis te verduurzamen. Daarbij geven we 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Tubize
Netbeheerder Elektra:Sedilec
Netbeheerder AardgasSedilec
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,419
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,262
Gemiddeld verbruik: 1445 m3 en 3485 kwh
Populaire aanbiederEngie

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle aanbieders onder elkaar
 • Geen addertjes onder het gras
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 210,00.

Moeiteloos overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Oisquercq?

We zien erg veel energieleveranciers in Oisquercq. Dat loopt uiteen van Antargaz tot een speler als Ecopower, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Momenteel tellen we ruim 20 energie aanbieders. Zij zijn allemaal aangesloten op het netwerk van Sedilec. Het is onuitvoerbaar om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. In dit geval kun jij terecht bij de energiesimulator. Achterhalen welke leveranciers er allemaal zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Oisquercq is op dit moment? Voer direct de gevraagde gegevens in, bekijk wat de beste deal is, en stap direct moeiteloos over. Overtuigd? Lees de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Daarentegen, gas & stroom organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er sprake van een storing, dan wil je dat er snel een monteur komt. Wat dus belangrijk is: kijk ook naar service. Uiteindelijk wil iedereen een energieleverancier die niet te duur is! En dat snappen wij best! Aan de hand van onze tarievencheck achterhaal je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Oisquercq, die aansluit bij jouw verbruik. Wil je kunnen filteren? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij de keuzevakjes in de prijzenvergelijker zoeken jullie zonder problemen een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Oisquercq

 • Engie: Altijd inzicht in het verbruik
 • OCTA+: Prima klantendienst
 • Lampiris: Producten en diensten voor een beter energiebeheer
 • MEGA: Denkt met jou mee over besparen
 • Essent: Goede klantenservice
 • Eneco: Met praktische energie-bespaartips
 • Luminus: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Elegant: Eerlijk en transparant
 • Watz: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Wase Wind: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Comfort Energy: Prima klantendienst
 • Poweo: Met praktische energie-bespaartips

Hoe duur is energie in de regio? (Prijzen april 2024)

De pakketten van leveranciers en de onkosten wijken vaak af per plaats. Dat wordt veroorzaakt doordat er verschillende beheerders op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder hanteert weer andere tarieven voor transport van gas en stroom. De netbeheerder van het stroom in Oisquercq betreft Sedilec. De tarieven voor zo’n netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Tubize is de huidige netbeheerder van het aardgas Sedilec. Als er sprake is van een storing lossen zij dit normaal gesproken op.

Facts and figures Oisquercq

 • Provincie: Waals Brabant
 • Gemeente: Tubize
 • CV Merk: Atag
 • Groene energie: 27,10%
 • Centrale postcode: 1480
 • Mazout: 2410 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Sedilec
 • Gasregio: Sedilec
 • Gastarief M3: €0,419
 • Stroomtarief kwh: €0,262
 • Gem. gasverbruik: 1445 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3485 kWh
energie-vergelijken-oisquercq

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Als eerste jouw basisgegevens. Hiermee bedoelen we samenstelling huishouden, en je adresgegevens.

 2. Kies verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de regio Oisquercq is het gemiddelde verbruik ong. 1445 m3 en 3485 kWh. Verbruik je geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Beschik jij over zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze factoren hebben effect op de kosten van gas en elektra.

 3. Kies herkomst energie en contracttermijn.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Geen voorkeur? Laat deze optie achterwege. Rondom prijs zekerheden zijn er mogelijkheden voor 1 jaar tot 5 jaar en een modelcontract. Meestal is het gunstiger om elke 12 maanden een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Contracten vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle verkrijgbare energie aanbieders. Bij elk contract lees je details m.b.t. herkomst van stroom en gas, abonnementstermijn, de kostprijs van gas en elektra in Oisquercq, en de eventuele korting. Selecteer de leverancier die matcht met jouw voorwaarden.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een geldige prijsaanbieding tussen de resultaten? Klik op de groene button. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de afsluitpagina van de onderneming. Bijv. www.luminus.be + www.elegant.be. Jouw nieuwe aanbieder regelt de overstap. Je komt nooit zonder gas en stroom in Oisquercq


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan soms wel €315 besparen. Desalniettemin, kan ik nog meer doen om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Onderstaand lees jij vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Praktische tip 1: let op het energielabel
 • Advies 2: voorkom zoveel mogelijk halve wasjes
 • Bezuinigtip 3: kies een wasmachine met een waterbesparende knop
 • Bespaartip 4: het beeldscherm uitzetten als je iets download.
 • Bezuinigtip 5: switch van energiemaatschappij

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van leverancier?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is het moment om over te stappen? Onze klantenservice specialisten geven als tip: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Oisquercq. Zo realiseer je de hoogste besparing. Toch, kies een geschikt moment. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn kan je al overstappen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan moet je wellicht nog even wachten. Al eerder switchen van leverancier kan wel, maar daar zit wel een boete aan vast. Heb jij een modelcontract? Je kunt altijd, wisselen van aanbieder, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Waarschijnlijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een contract voor meerdere jaren of wil jij een model contract?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er 2 smaken: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Super simpel voor financieel overzicht, en je wordt niet extra belast als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij modelovereenkomsten. Veelal vinden deze wijzigingen plaats in het begin en in midden van het jaar. Bij variabele prijzen is dus ook erg interessant wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je heel exact weet hoeveel je gaat betalen. En soms is er sprake van een scherpe welkomstbonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In energieland hanteren we: contracten voor 3 of 5 jaar zijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Oisquercq. Bij een contract met een langere looptijd zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Evenwel, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang jij elke 12 maanden deze aantrekkelijke welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel faciliteert de betreffende aanbieder de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle contracten en kies de goedkoopste of meest populaire leverancier. Zoals OCTA+, ENGIE of natuurlijk Wase Wind. Daarna selecteer je de datum waarop het contract van start gaat. Je betreffende gas en stroom maatschappij zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Middels www.energiehunter.be check je altijd de beste deals. Indien je zelf een website bezoekt als www.energypeople.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat je daar veel duurder uit bent. Wat is de achterliggende reden? Dat gebeurd overal: energieleveranciers zijn op zoek naar nieuwe klanten. Dankzij lage prijzen en intense welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Op basis daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Oisquercq vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Oisquercq en ontdek de beste deal voor jullie woning

Duurzame energie in Oisquercq

Een aanzienlijk deel van de energie aanbieders leveren inmiddels groene stroom in Oisquercq. Echter kunnen grote verschillen optreden. De manier van produceren van groene stroom verschilt nogal. Niet ieder “groene energie” contract is ook echt duurzaam. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onjuist aangemerkt als duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat energieleveranciers een groen beleid hanteren? Ga dan voor het filter “Groene Energie uit België”. Daarna kan je onvervalste groene energieleveranciers in Oisquercq vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Voor inwoners van de gemeente Tubize bestaan er tegenwoordig meerdere acties die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Voorbeelden zijn windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 1480. Als inwoner van deze plaats kan je meer en meer heel gunstig participeren in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook wil de gemeente dat wij zelf maatregelen te treffen. Binnen afzienbare tijd moet Waals Brabant eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler plaatsen
 • Een biomassaketel laten installeren
 • En het ligt voor de hand: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Check de Praktische energiebespaartips en bezoek mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, killmybill.be, energieleveranciers.be. Bezoek ook Lampirus energie.