Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Gozée

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Gozée? Door gebruik te maken van www.energiehunter.be tref je supersnel alle erkende energiebedrijven als Eneco & Comfort Energy. Geef de grootte van het huishouden door, voer het verbruik in, en vind uit welke energieleverancier in Gozée het goedkoopste contract aanbiedt. Verder check je op energiehunter.be waardevolle info over zaken als de overstapservice en variabele of vaste tarieven. Voorts geven wij tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Thuin
Netbeheerder Elektra:Aiesh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,376
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,259
Gemiddeld verbruik: 1490 m3 en 3465 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote leveranciersnaast elkaar
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Besparingen mogelijk tot wel € 285,00.

Eenvoudig overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Gozée?

We zien meer en meer energieleveranciers actief in de regio Gozée. Dit loopt van Antargaz tot bijvoorbeeld OCTA+, er is gewoon veel te kiezen. Momenteel zijn het zo’n 40 leveranciers. Zij werken allemaal op basis van de infrastructuur van Aiesh. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Daarvoor moet je zeker de energiesimulator proberen. Weten welke gas en stroom bedrijven tot de mogelijkheden behoren? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Gozée is in juli 2024? Geef eenvoudig de eigen gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en stap binnen 5 minuten over. Meer weten? Check onze 5 praktische bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er komt overal stroom uit het stopcontact, en in de winter is het lekker warm in huis. Daarentegen, energiemaatschappijen hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. In het geval van stroom en gas storingen, dan willen jullie natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Kortom: vergelijk op meer dan alleen prijs. Per slot van rekening verlangt iedereen niet teveel betalen voor energie. Dit geldt uiteraard altijd. D.m.v onze handige vergelijker check je vlug de goedkoopste energieleverancier van Gozée, die past bij jouw plaatje. Heb jij bepaalde wensen? Dit is natuurlijk een optie. D.m.v filteren in de energievergelijker check je verrassend eenvoudig een abonnement dat matcht met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Gozée

 • Engie: Inzicht in energiegebruik
 • OCTA+: OCTA + BeRelax
 • Lampiris: Met praktische energie-bespaartips
 • MEGA: Meer dan 90% van de klanten zijn tevreden
 • Essent: Interessante korting bij langlopende contracten
 • Eneco: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Luminus: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Elegant: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Watz: Online inzicht in verbruik
 • Wase Wind: Een open en eerlijke coöperatieve
 • Comfort Energy: Grip op verbruik en de kosten
 • Poweo: Ook modelcontracten

Wat zijn de actuele energieprijzen in de regio? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van gas en stroom aanbieders en de prijzen verschillen per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er nogal wat netbeheerders werkzaam zijn. Iedere gas en stroom beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor de transport van elektra en gas. De netbeheerder van stroom in Gozée is Aiesh. De prijzen die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per regio weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Thuin valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Niet Beschikbaar. Mocht er een stroing zijn, dan dienen zij dit op te lossen.

Kerngegevens Gozée

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Thuin
 • CV ketel: Fasto
 • Aandeel groen: 32,30%
 • Postcode: 6534
 • Verbruik stookolie: 1900 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Aiesh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,376
 • Stroomtarief kwh: €0,259
 • Gem. gasverbruik: 1490 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3465 kWh
energie-vergelijken-gozee

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Natuurlijk je woning en gezinssituatie. Daarmee wordt bedoeld; grootte van het gezin, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Energieverbruik schatten

  Hoeveel energie verbruik jij? In Gozée is dit gemiddeld zo’n 1490 m3 en 3465 kWh. Verbruik je geen gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Liggen er zonnepanelen op je pad? Vul het totale kWh in dat je genereert. Dit alles hebben effect op de energiekosten.

 3. Specificeer type energie een duur van het abonnement.

  Voorbeelden zijn groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat deze optie achterwege. Ten opzichte van prijsafspraken zijn er mogelijkheden voor 1 t/m 5 jaar of wisselende korte termijn modelcontracten. Normaal is het voordeliger om elke 12 maanden over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. Contracten vergelijken

  Je ziet nu de resultaatpagina met alle grote aanbieders + contracten. Van ieder contract zie jij details over herkomst van stroom en gas, looptijd abonnement, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Gozée, en nieuwe klanten korting. Selecteer de maatschappij die matcht met jouw wensen.

 5. Stap online over

  Een geldige korting gespot? Klik op ‘Bekijk’. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de website van de energiemaatschappij. Dit kan zijn www.engie.be + www.wasewind.be. De nieuwe energiemaatschappij regelt de overstap. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Gozée


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan soms wel €380 voordeel geven. Daarentegen, is er nog meer mogelijk om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Op deze pagina lees jij 5 handige tips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Bespaaradvies 1: neem een waterbespaarder
 • Bezuinigtip 2: gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.
 • Advies 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Bezuinigtip 4: Neem een stekkerblok met schakelaar
 • Tip 5: een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze energie-experts vinden: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Gozée. Op die manier kun je profiteren van lage prijzen. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Komt het einde van het contract dichterbij? 2 maanden voor het verlopen van het contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Is je contract nog niet afgelopen? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je wisselen, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? In zo’n geval heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Energietarieven vastzetten of overeenkomst met flex-tarieven?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er 2 smaken: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en je komt niet voor verrassingen te staan mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelovereenkomsten. Normaal kom je deze tariefupdate tegen begin januari en rond juli. Bij het variabele alternatief werkt in jouw voordeel als de kosten van gas en stroom dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat het energietarief is. En vaak krijg je ook nog eens een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energiewereld geldt: langlopende contracten zijn op lange termijn duurder dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Gozée. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Toch, bij 12 maandelijkse contracten krijg je ieder jaar een dergelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, standaard faciliteert je toekomstige aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle aanbieders en ga voor een nieuwe leverancier. Bedrijven als OCTA+, Essent en Ebem. Daarna beslis je over het moment waarop het contract ingaat. Jullie nieuwe aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Dankzij www.energiehunter.be tref je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.elegant.be, dan valt als eerste op dat dit vaak fors duurder is. Hoe kan zoiets? Gemakkelijk uit te leggen: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Dankzij lage kosten en flinke welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. En op die manier krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Gozée vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Gozée en vind de beste deal voor jullie woning

Duurzame energie in Gozée

De meeste leveranciers leveren vandaag de dag groene stroom in Gozée. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De manier van produceren van groene stroom is zeer wisselend. Niet elk groene energie label draagt terecht die naam. Veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ongeoorloofd 100% duurzaam genoemd. Er helemaal zeker van zijn dat bedrijven een groen beleid hanteren? Gebruik dan zeker voor “Groene stroom uit België”. Je kan dan geschikte groene energieleveranciers in Gozée vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In de omgeving van de gemeente Thuin bestaan er steeds meer acties met doelstellingen voor duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 6534. In deze plaats kan je steeds vaker financieel aantrekkelijk meewerken met collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook stimuleert de gemeente ons om ons eigen huis te verduurzamen. Binnen 30 jaar moet Henegouwen de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Warm water via de zonneboiler
 • De CV vervangen voor een biomassaketel
 • En ook belangrijk: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Lees de Belangrijke energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, test-aankoop.be. Bezoek ook Engie.