Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Thieusies

Gemakkelijk energie vergelijken in Thieusies? Via de energievergelijker achterhaal je supersnel alle grote maatschappijen als Engie en Lampirus. Specificeer jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en check welke energieleverancier in Thieusies de beste deal heeft! Daarbij bekijk je via de energievergelijker belangrijke informatie over zaken als bijvoorbeeld energiebesparing in huis en tips om jouw huis te verduurzamen. Daarbij vind je hier een lijstje met 5 nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Soignies
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,431
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,274
Gemiddeld verbruik: 1560 m3 en 3310 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Makkelijk vergelijken

 • Alle bekende providers bij elkaar
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Gemiddelde besparing van € 380,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Thieusies?

We zien enorm veel energieleveranciers beschikbaar in Thieusies. Dat gaat van Antargaz tot Mega, er is gewoon veel te kiezen. Hedendaags heb je de keuze uit zo’n 20 organisaties. Deze aanbieders werken uitsluitend met het gas- en stroom netwerk van Interlux. Het is onmogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dat geval moet je zeker de energiesimulator proberen. Ontdekken welke bedrijven tot de mogelijkheden behoren? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Thieusies voor jou is? Voer hierna jouw eigen gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap binnen 5 minuten over. Meer weten? Check onze 5 hulpvolle bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Maar, bedrijven kennen toch grote onderlinge verschillen. In een situatie als een stroom- of gasstoring, dan is het wenselijk dat dit snel opgelost wordt. Het punt is: kijk ook naar service. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een goedkope energieleverancier. En wij begrijpen dat! Door gebruik te maken van onze prijzencheck vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Thieusies, specifiek voor jouw situatie. Heb jij bepaalde wensen? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij selecties maken in de Energiehunter achterhaal jij probleemloos een energieproduct dat in lijn is met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Thieusies

 • Engie: Altijd scherpe acties
 • OCTA+: Diverse looptijden
 • Lampiris: Ook met zonnepanelen
 • MEGA: Verrassend goedkope energie
 • Essent: Met handige bespaartips voor energie
 • Eneco: Inzicht in energiegebruik
 • Luminus: Exclusieve kortingen
 • Elegant: Inzicht in energiegebruik
 • Watz: Gemakkelijke verhuisservice
 • Wase Wind: Ook modelcontracten
 • Comfort Energy: Denkt met jou mee over besparen
 • Poweo: Transparantie en zekerheid met Poweo Fix

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze straat? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van gas en stroom organisaties en de energietarieven zijn in elke plaats weer anders. De achterliggende reden is dat er verscheidene netbeheerders service verlenen. Iedere beheerder van het net gebruikt zijn eigen tarieven voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Thieusies is Interlux. De tarieven die jouw energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Soignies valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Interlux. Bij problemen in het netwerk wordt dit door hen geregeld.

Facts and figures Thieusies

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Soignies
 • CV ketel: Benraad
 • Aandeel groen: 37,80%
 • Hoofdpostcode: 7061
 • Verbruik stookolie: 2450 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,431
 • Stroomtarief kwh: €0,274
 • Gem. gasverbruik: 1560 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3310 kWh
energie-vergelijken-thieusies

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Geef woningdetails in

  Je begint altijd met de standaard informatie. Hiermee bedoelen we de grootte van het huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Energieverbruik schatten

  Voer het geschatte verbruik in. In Thieusies is dat gemiddeld 1560 m3 en nog eens 3310 kWh. Woon jij volledig gasloos? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Sprake van zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. De genoemde zaken werken door in de kosten van gas en elektra.

 3. Kies type energie en de looptijd.

  Denk dan onder andere aan groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Hoef jij geen groene stroom? Sla dit dan over. Betreffende abonnementen kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of flexibele model-abonnementen. Vaak kan het uit om ieder jaar over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Energie vergelijken

  Wat daarna komt is een tabel met alle populaire energieleveranciers. Bij ieder pakket tref je info zoals soort energie, looptijd abonnement, de prijzen van gas en elektra in Thieusies, en nieuwe klanten korting. Selecteer de organisatie die klopt met jouw voorwaarden.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een relevante aanbieder gevonden? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de bestelpagina van de energiemaatschappij. Dit kan zijn www.lampiris.be + www.eneco.be. De door jou gekozen maatschappij neemt het papierwerk uit handen. Geen dag zonder gas of stroom in Thieusies


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €350 winst geven. Maar, zijn er andere tips voor lagere maandlasten? Via onze hunters check jij 5 concrete tips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigtip 1: draai geen halve wasjes
 • Praktisch advies 2: doe je wasmachine zo vol mogelijk.
 • Bespaaradvies 3: een waterkoker gebruiken om warm water te koken.
 • Bezuinigtip 4: de verwarmingsbuizen isoleren.
 • Praktische tip 5: kies voor een klokthermostaat

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze energiespecialisten geven als tip: ga elke jaar opnieuw overstappen in Thieusies. Op die manier realiseer je de hoogste besparing. Belangrijk, let wel even op wanneer je dit doet. Loopt jouw contract bijna af? 6 weken voor afloop contracttermijn mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met vaste looptijd? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, doorgaans levert dat wel een boete op. Een abonnement met flexibele tarieven? Je kunt dan meteen overstappen van leverancier, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Dan heb je een contract met onbepaalde looptijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energietarieven nemen of meer vrijheid met modelcontracten?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zijn er 2 smaken: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Je weet precies waar je aan toe bent, en je hoeft nooit extra te betalen bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij modelcontracten. Normaal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij variabele prijzen is dus met name interessant als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt als de beste optie: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het energietarief is. En mogelijk is er sprake van een nieuwe klanten korting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In de energiemarkt is de stelregel: meerjarige contracten zijn prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Thieusies. Ga je voor een meerjarig contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Desondanks, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang je elke 12 maanden zo’n hoge welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, in de regel verwerkt je gekozen energie-aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en ga voor de beste of voordeligste energieaanbieder. Onder andere Eneco, ENGIE + Wase Wind. Ook kies je het moment waarop het contract ingaat. Jouw toekomstige maatschappij houdt zich altijd aan de afspraak. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan wanneer ik het direct afsluit?

Met behulp van onze website achterhaal je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.trevion.be, dan valt als eerste op dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen zijn altijd op zoek naar meer klanten. Aan de hand van lage prijzen en grote welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Zo zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Thieusies vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Thieusies en sluit een goed abonnement af voor jullie woning

Duurzame energie in Thieusies

Het merendeel van de bedrijven ondersteunen momenteel groene stroom in Thieusies. Toch zijn er diverse keuzes te maken. De manier van produceren van groene stroom is bij veel aanbieders weer anders. Niet alle “groene energie” is daadwerkelijk groen. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt ongeoorloofd geprofileerd als groen of duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat leveranciers 100% transparant zijn? Kies in dat geval zeker voor “100% groene stroom uit BE”. Je kan dan geschikte groene energieleveranciers in Thieusies vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de omgeving van de gemeente Soignies onderscheiden we verscheidene plannen met een focus op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 7061. In deze buurt kan je vaak vrij voordelig bijdragen aan initiatieven die duurzame energie stimuleren. Het is natuurlijk ook goed om het eigen energieverbruik gaan beperken. In een korte tijd moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Dak met zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En het ligt voor de hand: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Doorzoek informatie over Lampirus afsluiten.