Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Neufvilles

Snel online energie vergelijken in Neufvilles? Geholpen door onze vergelijker tref je moeiteloos alle relevante leveranciers. Je kunt denken aan Luminus en Poweo. Vul postcode + gezinssamenstelling in, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Neufvilles de scherpste prijs kan bieden. Daarnaast lees je op onze website waardevolle informatie over thema’s zoals wat een geschikt overstapmoment is en de slimme meter. Verder vind je hier een lijstje met 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Soignies
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,434
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,277
Gemiddeld verbruik: 1575 m3 en 3325 kwh
Populaire aanbiederEssent

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle organisaties onder elkaar
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Bespaar tot wel € 330,00.

Zonder problemen overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Neufvilles?

Er zijn best veel energieleveranciers in Neufvilles. Van Engie tot en met Comfort Energy, de keuze is enorm. Op dit ogenblik heb je de keuze uit zo’n 35 maatschappijen. Deze maatschappijen lopen allemaal via het elektra- en gasnetwerk van Interlux. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Daarvoor hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Benieuwd welke energiemaatschappij je kunt kiezen? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Neufvilles is in juli 2024? Voer snel de gevraagde gegevens in, check het goedkoopste contract, en stap direct moeiteloos over. Ga door naar de 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Waar je ook klant bent, er is altijd stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Desondanks, energie-organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. In een situatie als gas- en stroomstoring, dan wil je dat er gauw een oplossing volgt. Kortom: staar je niet blind op tarieven. Het is heel simpel, uiteindelijk geeft iedereen prioriteit aan een goede én goedkope maatschappij. En wij begrijpen dat! Geholpen door de vergelijkingstool check je direct de goedkoopste energieleverancier van Neufvilles, altijd op basis van jouw verbruik. Unieke behoeften? Dit is zelfstandig in te regelen. Via selecties in de tarievenvergelijker achterhalen jullie moeiteloos een overeenkomst dat in lijn is met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Neufvilles

 • Engie: Denkt met jou mee over besparen
 • OCTA+: 5 sterren dienstverlening op maat
 • Lampiris: Vijfsterrenservice op maat
 • MEGA: Exclusieve kortingen
 • Essent: Blog met handige bespaartips
 • Eneco: Altijd scherpe acties
 • Luminus: Altijd inzicht in het verbruik
 • Elegant: Contact via telefoon, mail en social media
 • Watz: Eigen account
 • Wase Wind: Contact via telefoon, mail en social media
 • Comfort Energy: Je staat nooit in de kou!
 • Poweo: Geen afsluiting, zelfde energie zelfde teller

Hoe duur is energie in onze buurt? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten gas & stroom maatschappijen en de onkosten zijn in elke plaats weer anders. Dat heeft te maken met het feit dat er diverse beheerders verbonden zijn. Elke beheerder hanteert weer zijn eigen prijzen voor transport. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Neufvilles is Interlux. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Soignies is de aardgas netbeheerder Interlux. Als er sprake is van een storing dienen zij dit op te lossen.

Cijfers en feiten Neufvilles

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Soignies
 • CV Merk: Chappee
 • Aandeel duurzaam: 38,10%
 • Hoofdpostcode: 7063
 • Mazout verbruik: 2480 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,434
 • Stroomtarief kwh: €0,277
 • Gem. gasverbruik: 1575 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3325 kWh
energie-vergelijken-neufvilles

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Allereerste de standaard informatie. Dat betreft aantal gezinsleden, en adres (postcode).

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer het geschatte verbruik in. In de omgeving Neufvilles gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1575 m3 & 3325 kWh. Heb jij een gasloze woning? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Zonnepanelen op je dak? Kies het aantal kWh in dat je panelen opleveren. Alle ingevoerde gegevens bepalen de jaarlijkse energiekosten.

 3. Selecteer herkomst energie een duur van het abonnement.

  Je hebt de keuze uit groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Hoef jij geen groene stroom? Laat deze optie achterwege. Ten aanzien van contracten zijn er mogelijkheden voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of modelcontracten. Dikwijls loont het om eens per jaar een nieuw contract te kiezen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Wat daarna komt is een tabel met alle interessante energieleveranciers. Van alle abonnementen zoek jij details m.b.t. type energie, soort contract, de prijzen van gas en elektra in Neufvilles, en de overstapbonus. Selecteer de maatschappij die rijmt met jouw wensenpakket.

 5. Ga overstappen via internet

  Een mooie actie gevonden? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Wij sturen je meteen door naar de pagina van het bedrijf. Denk aan www.energie2030.be + www.elegant.be. De door jou gekozen energieonderneming neemt het administratieve deel voor zich. Je komt nooit zonder gas en stroom in Neufvilles


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €355 opleveren. Evenwel, wat kan je nog meer doen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Via onze hunters check jij vijf energiebespaartips die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Praktische tip 1: kies voor vloerverwarming
 • Praktisch advies 2: voorkom zoveel mogelijk halve wasjes
 • Praktische tip 3: niet een te grote vriezer kopen.
 • Praktisch advies 4: zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.
 • Advies 5: begin met strijken als de kleding nog niet helemaal droog is

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Onze energiespecialisten zeggen: regel jaarlijks het overstappen in Neufvilles. Zo maak je gebruik van lagere tarieven. Alleen, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 2 maanden voor het verlopen van het contract is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Contract met vaste looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract met onbepaalde looptijd? Je mag te allen tijde wisselen van maatschappij, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? In zo’n geval heb je een contract met onbepaalde looptijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Energietarieven vastzetten of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft niet bij te betalen op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel gedurende de contractperiode. Normaal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in het begin en in midden van het jaar. Bij variabele prijzen wordt je dus ook ‘beloond’ als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En wellicht krijg je ook nog eens een overstapbonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In energieland werkt het zo: meerjarige contracten zijn vrijwel altijd duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Neufvilles. Bij een langdurig contract zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Daartegenover, bij een abonnement van 1 jaar krijg je jaarlijks zo’n aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, doorgaans faciliteert jouw aanstaande gas en stroom aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en neem de goedkoopste energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn OCTA+, ENGIE en Comfort Energy. Ook bepaal je de startdatum van het abonnement. Je nieuwe energiemaatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan het bedrijf zelf?

Via energiehunter.be tref je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.ebem.be, dan valt als eerste op dat de energie hier fors duurder is. Hoe kan zoiets? Heel eenvoudig: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Dankzij lagere onkosten en fikse welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Door het resultaat daarvan krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Neufvilles vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Neufvilles en stap over naar de beste aanbieder die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Neufvilles

Een groot deel van de energiemaatschappijen bieden op dit moment groene stroom in Neufvilles. Op dit gebied kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De oorsprong van deze groene stroom wijkt nogal af. Niet ieder “groene energie” contract is daadwerkelijk groen. Veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ongeoorloofd gelabeld als “groen”. Er helemaal zeker van zijn dat bedrijven daadwerkelijk groen zijn? Ga dan voor de optie “Groene Energie uit België”. Jij kan dan onvervalste groene energieleveranciers in Neufvilles vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Draag bij aan een duurzame regio
In en rondom de gemeente Soignies zien we nogal wat activiteiten waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Denk dan aan windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7063. Als inwoner van deze plaats kan je soms relatief goedkoop deelnemen met duurzaamheidsprojecten in de regio. Uiteraard is het aan te raden om zelf maatregelen te treffen. Binnen 30 jaar moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Woning met zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En het ligt voor de hand: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Ga verder naar de 5 nuttige energiebespaartips en bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bekijk ook Poweo afsluiten.