Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

Zonder problemen energie vergelijken in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies? Via onze website vind je gemakkelijk alle verkrijgbare leveranciers als bijvoorbeeld Watz en Antargaz. Specificeer jouw situatie, schat jouw verbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies voor jou de beste prijs heeft. Bovendien tref je via de Energiehunter uitgebreide informatie over onderwerpen als bijvoorbeeld energiebesparing in huis en verschillende contracttypes. Verder verschaffen wij jou tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Soignies
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,433
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,276
Gemiddeld verbruik: 1570 m3 en 3320 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Supersnel vergelijken

 • Alle landelijke providers gemakkelijk vergelijken
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Gemiddelde besparing van € 455,00.

Snel overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies?

We zien erg veel energieleveranciers actief in de regio Chaussée-Notre-Dame-Louvignies. Van Poweo tot een speler als Watz, de keuze is reusachtig groot. Hedendaags tellen we ruim 35 leveranciers. Deze energieleveranciers nuttigen stuk voor stuk het stroom- en gas netwerk van Interlux. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dit scenario is de energiesimulator toe te passen. Bekijken welke gas en stroom aanbieders er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies is op dit moment? Geef gemakkelijk de eigen gegevens in, vergelijk actuele tarieven, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Overtuigd? Lees de 5 hulpvolle bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en gas is overal hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en in de winter is het lekker warm in huis. Evenwel, gas en stroom aanbieders kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er sprake van gas- en stroomstoring, dan wil je dat er gauw een oplossing volgt. Met andere woorden: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Onderaan de streep geeft iedereen prioriteit aan een goedkoop energiecontract. En dat snappen wij best! Dankzij onze tarievencheck vergelijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Chaussée-Notre-Dame-Louvignies, die past bij jouw plaatje. Heb jij bepaalde wensen? Dit is natuurlijk een optie. Middels filteren in de prijzenvergelijker ontdekt men zonder problemen een energiecontract dat in lijn is met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

 • Engie: Online meterstanden doorgeven
 • OCTA+: Online inzicht in verbruik
 • Lampiris: Vaste energieprijzen
 • MEGA: Verstand van zaken!
 • Essent: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Eneco: Transparant en eerlijk
 • Luminus: Ketel garantie voor €6,99 per maand
 • Elegant: Goede klantenservice
 • Watz: Jonge frisse Belgische energieleverancier
 • Wase Wind: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Comfort Energy: Blog met handige bespaartips
 • Poweo: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in onze buurt? (Prijzen juni 2024)

Het aanbod van maatschappijen en de energietarieven zijn in elke plaats weer anders. Dat zit’m in het feit dat er allerlei netbeheerders actief zijn. Iedere afzonderlijke beheerder verwerkt weer aparte prijzen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies heet Interlux. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Soignies wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Interlux. Bij problemen met het gas wordt dit door hen verholpen.

Kerngegevens Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Soignies
 • Populair merk: Cenvax
 • Groene stroom: 38,00%
 • Postcodegebied: 7063
 • Aantal mazout liters: 2470 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,433
 • Stroomtarief kwh: €0,276
 • Gem. gasverbruik: 1570 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3320 kWh
energie-vergelijken-chaussee-notre-dame-louvignies

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie direct regelen.

 1. Specificeer jouw situatie

  Natuurlijk je huis en woningdetails. Dit zijn grootte van het gezin, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In de regio Chaussée-Notre-Dame-Louvignies is dit gemiddeld zo’n 1570 m3 en 3320 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Zonnepanelen op je dak? Bereken het maximale kWh’s dat je panelen opleveren. Dit alles zie je weer terug in de kosten van energie.

 3. Kies herkomst energie en de looptijd.

  Je hebt de keuze uit groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Geen voorkeur? Laat dit dan open. Omtrent abonnementen zijn er mogelijkheden voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of een modelcontract. Meestal is het gunstiger om ieder jaar een nieuwe energieleverancier te nemen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  Je gaat nu door naar een handig overzicht met alle beschikbare aanbieders + contracten. Van ieder abonnement zoek jij specificaties over oorsprong energie (groen of grijs), looptijd contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies, en de welkomstbonus. Selecteer de leverancier die aansluit op jouw persoonlijke wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een geldige leverancier gespot? Druk op de groene button. We versturen jouw aanvraag direct door naar de relevante pagina op de website van de energiemaatschappij. Onder andere www.essent.be en www.ebem.be. De door jou gekozen aanbieder neemt het papierwerk uit handen. Altijd zekerheid van gas en stroom in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan wel €330 bonus betekenen. Desalniettemin, wil jij nog meer adviezen voor een lagere energierekening? Hierna check je 5 energiebespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: ventileer kort en bewust
 • Praktisch advies 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Bezuinigtip 3: stel je vriezer niet te koud af.
 • Praktische tip 4: radiatorfolie gebruiken.
 • Advies 5: kies voor een duurzame spaar- of LED-lamp

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze klantenservice specialisten zijn erover eens: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies. Zodoende betaal je het minst voor je energie. Toch, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk te switchen. Zit je nog vast aan een contract? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Contract voor onbepaalde duur? Je kunt dan meteen overstappen van maatschappij, zonder boete te betalen. Ben je nog nooit geswitcht? Waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Energietarieven vastzetten of meer vrijheid met modelcontracten?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen bij modelcontracten. Gewoonlijk vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het kan handig zijn: het meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij het direct duidelijk is wat je gaat betalen. En wellicht wordt je wel beloond met een aantrekkelijke bonus (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. In de energiewereld geldt in beginsel: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn eigenlijk altijd prijziger dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Chaussée-Notre-Dame-Louvignies. In het geval van een lang contract is het tarief van elektra en gas iets lager. Daartegenover, bij 1 jarige contracten krijg jij jaarlijks een concurrerende welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, standaard regelt jouw aankomende organisatie de opzegging van de actuele contracten middels de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle actuele prijzen en kies een nieuwe aanbieder. Denk aan Eneco, ENGIE + Wase Wind. Ook beslis je over de ingangsdatum (start levering). Jullie gekozen gas en stroom maatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan via de site van de maatschappij?

Dankzij de energievergelijker achterhaal je altijd de allerlaagste tarieven. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.energie2030.be, dan valt als eerste op dat dit vaak fors duurder is. Hoe komt dat? Gemakkelijk uit te leggen: energiebedrijven speuren constant naar nieuwe consumenten. Met behulp van goedkope tarieven en scherpe welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Op basis daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Chaussée-Notre-Dame-Louvignies vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw gezin

Duurzame energie in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

Een aanzienlijk deel van de organisaties leveren vandaag de dag groene stroom in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies. Rondom dit thema zijn er diverse keuzes te maken. De oorsprong van deze groene stroom verschilt nogal. Niet alle “groene stroom” is daadwerkelijk groen. Veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt foutief aangemerkt als duurzaam. De zekerheid hebben dat energiemaatschappijen een groen beleid hanteren? Selecteer dan uiteraard voor “Groene energie uit NL”. Hier kan jij geschikte groene energieleveranciers in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Maak jouw regio groener
In de gemeente Soignies bestaan er nogal wat projectendie het gebruik van duurzame energie stimuleren. Je kunt denken aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 7063. In deze plaats kan je in toenemende mate met financiële bonussen deelnemen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook moedigt de gemeente ons aan om ons eigen huis te verduurzamen. Op termijn moet Henegouwen helemaal energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Zonnepanelen installeren
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Lees de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of check sites van mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be, killmybill.be. Doorzoek informatie over Elegant afsluiten.