Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Gondregnies

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Gondregnies? Via energiehunter.be vind je moeiteloos alle erkende leveranciers als bijvoorbeeld Engie & Lampirus. Specificeer jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Gondregnies de laagste prijs biedt. Tevens tref je via de energievergelijker handige informatie over items als de overstapservice en concrete energiebespaartips. Ook geven we 5 bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Silly
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,425
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,268
Gemiddeld verbruik: 1505 m3 en 3420 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle erkende leveranciersgemakkelijk vergelijken
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Besparingen mogelijk tot wel € 290,00.

Probleemloos overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • De nieuwe energieleverancier regelt de overstap

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Gondregnies?

We zien meer en meer energieleveranciers actief in de regio Gondregnies. Van Essent tot een speler als Luminus, je ziet door de bomen het bos niet meer. Hedendaags kun je kiezen uit circa 25 maatschappijen. Zij werken uitsluitend met de infrastructuur van Ieh. Voor internetgebruikers is het lastig om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor dit scenario biedt onze energiesimulator de oplossing. Bekijken welke gas & stroom aanbieders actief zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Gondregnies is in juli 2024? Voer hieronderde gevraagde gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en regel het overstappen direct. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je kunt lekker warm douchen. Evenwel, gas en stroom organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Bij gasstoringen of stroomproblemen, dan willen jullie natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Met andere woorden: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep zoekt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is logisch natuurlijk. Geholpen door de energietarievenvergelijker vergelijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Gondregnies, die aansluit op jouw wensen. Wil je kunnen filteren? Ook dit kun je hier vinden. Door gebruik te maken van de keuzevakjes in onze vergelijker achterhaal je probleemloos een abonnement dat past bij jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Gondregnies

 • Engie: Overzichtelijke contracten
 • OCTA+: Exclusieve kortingen
 • Lampiris: Eerlijk en transparant
 • MEGA: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Essent: Waar loyale klanten worden beloond
 • Eneco: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Luminus: Goed bereikbare klantendienst
 • Elegant: Meer dan 112.000 klanten
 • Watz: Exclusieve aanbiedingen
 • Wase Wind: Verschillende termijnen
 • Comfort Energy: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Poweo: Klantendienst die voor jou klaar staat

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van organisaties en de onkosten kunnen verschillen per locatie. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er nogal wat netbeheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas verwerkt eigen prijsstellingen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder (elektra) in Gondregnies betreft Ieh. De prijzen voor het beheer van het netwerk verschillen per regio. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Silly wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Igh. Bij problemen in het netwerk wordt dit door hen geregeld.

Facts and figures Gondregnies

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Silly
 • CV ketel: Sime
 • Groene stroom: 35,10%
 • Postcode: 7830
 • Aantal mazout liters: 2880 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,425
 • Stroomtarief kwh: €0,268
 • Gem. gasverbruik: 1505 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3420 kWh
energie-vergelijken-gondregnies

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Als eerste de standaard informatie. Dat betreft omvang van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Gondregnies bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1505 m3 en 3420 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je opwekt. De genoemde zaken bepalen het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer soort energie een duur van het abonnement.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Ten opzichte van contracttermijn kan je kiezen voor 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist modelcontracten. Meestal is het slim om elk jaar opnieuw een nieuw jaarcontract te nemen.  

 4. Contracten vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke energiebedrijven. Van ieder pakket zie je data met betrekking tot oorsprong energie (groen of grijs), abonnementstermijn, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Gondregnies, en nieuwe contracten bonus. Kies de leverancier die rijmt met jouw persoonlijke wensen.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een geldige actie gespot? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. We versturen jouw aanvraag direct door naar de bestelpagina van de energieleverancier. Onder andere www.essent.be of www.poweo.be. De betreffende energie-aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Zo ben je zeker van gas en stroom in Gondregnies


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €285 opleveren. Desalniettemin, wat zijn de andere opties voor lagere maandlasten? Via de energiehunter tref jij 5 concrete tips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigtip 1: draai geen halve wasjes
 • Bezuinigtip 2: wok of stoom eens wat vaker i.p.v. koken
 • Bezuinigadvies 3: breng een doorstroombegrenzer aan op de kranen
 • Bezuinigtip 4: neem een laptop i.p.v. een vaste computer
 • Tip 5: vervang gloeilampen door spaar- of ledlampen

FAQ gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen?

Mensen vragen regelmatig: wat is een geschikt moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be zeggen altijd: maak een sport van het overstappen in Gondregnies. Zo realiseer je de hoogste besparing. Let op, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Einde contract in zicht? 6 weken voor einddatum contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Contract met onbepaalde looptijd? In dat scenario kan iedereen switchen van maatschappij, zonder boete te betalen. Heb jij geen ervaring met overstappen? In dat geval is je contract dan al tijden verlopen. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Kiezen voor lange termijn of overeenkomst met flex-tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten kan je diverse opties kiezen: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Je weet precies waar je aan toe bent, en je betaalt niets extra’s op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij de modelovereenkomst. Door de bank genomen worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd begin januari en rond juli. Bij de variabele variant is dus ook erg interessant wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt een goed idee: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat je de komende jaren betaalt. En misschien is er sprake van een introductiekorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In het energielandschap werkt het zo: contracten met een lange looptijd kunnen qua prijs niet concurreren met jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Gondregnies. Bij een contract met een langere looptijd is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daartegenover, bij een jaarcontract krijg je elke 12 maanden een dergelijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, in de regel regelt jouw geselecteerde leverancier het beëindigen van jouw huidige overeenkomst middels de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de leveranciers met elkaar en selecteer een nieuwe leverancier. Populaire bedrijven zijn Eneco, ENGIE of natuurlijk Comfort Energy. Ook beslis je over wanneer het contract in moet gaan. Jouw betreffende energie-aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan via de site van de maatschappij?

Via de Energiehunter check je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.antargaz.be, dan kom je tot de ontdekking dat dit vaak fors duurder is. Wat is de achterliggende reden? Super simpel: energiebedrijven willen graag meer klanten verwelkomen. Aan de hand van goedkope prijzen en grote welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Op basis daarvan stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Gondregnies vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Gondregnies en sluit een goed abonnement af voor jouw situatie

Duurzame energie in Gondregnies

Tal van energie aanbieders leveren inmiddels groene stroom in Gondregnies. Echter is hier veel variatie in mogelijk. Hoe ze de groene stroom inkopen wisselt nogal. Niet elk groene energie label kent ook echt een groene bron. Veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt foutief gelabeld als “groen”. Er helemaal zeker van zijn dat aanbieders daadwerkelijk groen zijn? Gebruik dan zeker weten “Groen uit België”. Hier kan jij erkende groene energieleveranciers in Gondregnies vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In de streek van de gemeente Silly zijn er nogal wat activiteiten volledige gericht op duurzame energie. Zaken zoals windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 7830. In deze omgeving kan je soms zeer betaalbaar meedraaien in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. De overheid wil ook ons verplichten om thuis minder energie te verbruiken. Rond 2050 moet Henegouwen helemaal energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: realiseer een besparing op energiegebruik. Bekijk info over Belangrijke energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, killmybill.be. Bekijk info van Elegant energie.