Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Vesqueville

Snel online energie vergelijken in Vesqueville? Dankzij onze website achterhaal je eenvoudig alle verkrijgbare bedrijven als bijvoorbeeld Watz en Lampirus. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Vesqueville de laagste prijs hanteert. Bovendien lees je op onze website nuttige info info over items zoals energiebelastingen en concrete energiebespaartips. Tevens komen we met tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Saint-Hubert
Netbeheerder Elektra:Gaselwest Wallonie
Netbeheerder AardgasGaselwest Wallonie
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,414
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,257
Gemiddeld verbruik: 1425 m3 en 3505 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote leveranciersnaast elkaar
 • Jouw gegevens worden niet opgeslagen
 • Bespaar tot wel € 430,00.

Moeiteloos overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Vesqueville?

Er zijn flink wat energieleveranciers voorhanden in Vesqueville. Dat loopt van Eneco tot en met Mega, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. In juli 2024 is het aanbod ongeveer 35 organisaties. Deze bedrijven lopen allemaal via het elektra- en gasnetwerk van Gaselwest Wallonie. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Daarvoor biedt onze energiesimulator de oplossing. Uitzoeken welke leveranciers mogelijk zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Vesqueville voor jou is? Geef snel je persoonlijke gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Ga door naar de 5 hulpvolle bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Bij wie je de energie ook koopt, er is altijd stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Evenwel, energie-aanbieders kennen toch grote onderlinge verschillen. Is er een stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat dit snel opgelost wordt. Conclusie: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk geeft iedereen prioriteit aan een goedkope energieleverancier. En dit is heel snel te regelen. Aan de hand van de energiehunter vergelijk je vlug de goedkoopste energieleverancier van Vesqueville, die past bij jouw plaatje. Wil je kunnen filteren? Dat kun je zelf bepalen. Door middel van selecties maken in de tarievenvergelijker zoek jij simpel en snel een contract dat past bij jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Vesqueville

 • Engie: Gemakkelijke verhuisservice
 • OCTA+: Online inzicht in verbruik
 • Lampiris: Verstand van (duurzame) energie
 • MEGA: Meer dan 150.000 klanten in België
 • Essent: Goede klantenservice
 • Eneco: Goed bereikbare klantendienst
 • Luminus: Uitstekende klantenservice
 • Elegant: Vaste energieprijzen
 • Watz: Gemakkelijk prijs berekenen
 • Wase Wind: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Comfort Energy: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Poweo: Altijd scherpe acties

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in mijn woonwijk? (Prijzen juli 2024)

De aansluitingen van gas & stroom aanbieders en de prijzen verschillen per regio. Dat zit’m in het feit dat er meerdere beheerders van het net service verlenen. Elke beheerder rekent weer aparte prijzen voor logistiek. De netbeheerder van stroom in Vesqueville betreft Gaselwest Wallonie. De prijzen voor het beheer van het netwerk zijn per gebied weer anders bepaald. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Saint-Hubert valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Gaselwest Wallonie. Bij problemen in het netwerk zullen zij dit afhandelen.

Stats & Facts Vesqueville

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Saint-Hubert
 • CV ketel: Remeha
 • Aandeel groen: 31,90%
 • Centrale postcode: 6870
 • Mazout: 1750 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Gaselwest Wallonie
 • Gasregio: Gaselwest Wallonie
 • Gastarief M3: €0,414
 • Stroomtarief kwh: €0,257
 • Gem. gasverbruik: 1425 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3505 kWh
energie-vergelijken-vesqueville

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Allereerste je woning en gezinssituatie. Daarmee wordt bedoeld; samenstelling huishouden, en adres (postcode).

 2. Schat jouw verbruik

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. Rondom Vesqueville is dit gemiddeld zo’n 1425 m3 en 3505 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Sprake van zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je opwekt. Alle ingevoerde gegevens bepalen de kosten van energie.

 3. Specificeer type energie en contracttermijn.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Je kunt deze stap dan overslaan. Wat betreft prijszekerheid kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist variabele tarieven / abonnementen. In de regel is het voordeliger om ieder jaar een nieuw contract te kiezen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Wat volgt is een lijst met alle erkende maatschappijen en contracten. Bij ieder abonnement achterhaal jij data zoals oorsprong energie (groen of grijs), type contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Vesqueville, en de eventuele korting. Selecteer de leverancier die rijmt met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een populaire aanbieder tussen de resultaten? Druk op de groene button. We versturen jouw aanvraag direct door naar de website van de aanbieder. Bijvoorbeeld www.luminus.be en ook www.eneco.be. Jouw nieuwe aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Je komt nooit zonder gas en stroom in Vesqueville


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €335 korting realiseren. Daartegenover, wil jij nog meer adviezen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Op deze pagina bekijk jij 5 handige adviezen die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Praktische tip 1: meer truien en dekens gebruiken
 • Bespaaradvies 2: draai geen warm programma als dit niet nodig is.
 • Bezuinigtip 3: kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.
 • Bezuinigadvies 4: een modulerende thermostaat gebruiken.
 • Bezuinigtip 5: kies voor een duurzame spaar- of LED-lamp

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om het overstappen in gang te zetten?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze energie-experts zeggen altijd: probeer elke 12 maanden; overstappen in Vesqueville. Daarna ben je het voordeligst uit. Maar, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Einde contract in zicht? 6 weken voor afloop contracttermijn mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Contract met vaste looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt eerder overstappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Heb jij een modelcontract? In dat scenario kan iedereen wisselen van leverancier, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? In zo’n geval heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Kiezen voor lange termijn of overeenkomst met flex-tarieven?

Zodra je een nieuw contract neemt zijn er grofweg 2 mogelijkheden: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft niet bij te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid tijdens de contracttermijn. Veelal worden deze prijs-updates gedaan aan het begin- en halverwege het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst werkt in jouw voordeel als de energieprijzen dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat je gaat betalen. En mogelijk krijg je ook nog eens een hoge overstapkorting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. Voor de energiewereld werkt het zo: langlopende contracten zijn vrijwel altijd duurder dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Vesqueville. In het geval van een lang contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Desondanks, bij 12 maandelijkse contracten ontvang jij jaarlijks een scherpe welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, gewoonlijk verzorgt je toekomstige maatschappij dat alles netjes wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en selecteer de beste of voordeligste leverancier. Denk aan Eneco, Essent en Antargaz. Daarnaast bespreek je de startdatum van het abonnement. Jullie gekozen energie-organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan bij de aanbieder zelf?

Aan de hand van energiehunter.be bekijk je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.eneco.be, dan zul je zien dat dit vaak fors duurder is. Hoe is dit mogelijk? Dat gebeurd overal: energieleveranciers willen hun klantendatabase uitbreiden. Aan de hand van voordelige tarieven en fikse welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Door het resultaat daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Vesqueville vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Vesqueville en vind de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Vesqueville

Een groot deel van de aanbieders ondersteunen op dit moment groene stroom in Vesqueville. Toch zijn er veel verschillen. De manier waarop groene stroom tot stand komt varieert per leverancier. Niet elk “groene energie” label komt 100% groen tot stand. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit Europa wordt illegitiem aangemerkt als duurzaam. De zekerheid hebben dat aanbieders 100% transparant zijn? Ga dan voor zeker voor “Groen gas/elektra uit België”. Daarna kan je authentieke groene energieleveranciers in Vesqueville vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
Voor inwoners van de gemeente Saint-Hubert zien we meerdere activiteiten rondom duurzame energie. Denk dan aan windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 6870. In deze buurt kan je soms extra voordelig meedraaien in collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook moedigt de gemeente ons aan om thuis minder energie te verbruiken. Op termijn moet Luxemburg de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Wat kan jij zelf doen:

 • Isolatie van de woning
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Zonneboiler voor warm water
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En het ligt voor de hand: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Check de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of speur op sites zoals mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Bekijk ook Watz duurzame energie.