Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Torgny

Meteen energie vergelijken in Torgny? Dankzij de energievergelijker achterhaal je supersnel alle interessante bedrijven als o.a. Mega en Antargaz. Omschrijf jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en bekijk welke energieleverancier in Torgny voor jou de beste prijs heeft. Ook vind je op deze website belangrijke info over thema’s zoals verschillende gasregio’s en tips om te besparen op energie. Ook vind je hier tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Rouvroy
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,454
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,277
Gemiddeld verbruik: 1535 m3 en 3420 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle grote maatschappijengemakkelijk vergelijken
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 230,00.

Zonder problemen overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Torgny?

Er zijn opvallend veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Torgny. Van Eneco tot bijvoorbeeld Mega, de keuze is enorm. Tegenwoordig is het aanbod ongeveer 25 aanbieders. Deze maatschappijen werken uitsluitend met het net van Ieh. Het is niet te doen om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie bieden wij de energiesimulator. Achterhalen welke energiemaatschappij mogelijk zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Torgny is? Vul direct de gevraagde gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Meer weten? Check onze 5 bruikbare bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, je kunt altijd koken, en in de winter is het lekker warm in huis. Desalniettemin, energiebedrijven zijn niet allemaal hetzelfde. Tijdens gasstoringen of stroomproblemen, dan is het wenselijk dat dit adequaat wordt opgelost. Oftewel: kijk ook naar service. Per slot van rekening wenst elke consument een goedkope energieleverancier. Dat is nooit anders geweest. Middels onze tarievencheck ontdek je rap de goedkoopste energieleverancier van Torgny, voor jouw situatie. Heb jij bepaalde wensen? Dit is zelfstandig in te regelen. Dankzij filters in de tarievenvergelijker ontdekken jullie gemakkelijk een energieovereenkomst dat rijmt met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Torgny

 • Engie: Reken jouw energiekoste online uit
 • OCTA+: Online prijs berekenen
 • Lampiris: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • MEGA: Meerdere contracten
 • Essent: Interessante korting bij langlopende contracten
 • Eneco: Verschillende termijnen
 • Luminus: Met handige energiesimulator
 • Elegant: Online facturen bekijken
 • Watz: Gemakkelijke verhuisservice
 • Wase Wind: Diverse looptijden
 • Comfort Energy: Transparante prijzen
 • Poweo: Altijd scherpe acties

Wat zijn de gemiddelde energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van organisaties en de energietarieven verschillen per regio. De achterliggende reden is dat er meerdere beheerders van het net werkzaam zijn. Elke beheerder heeft eigen prijsstrategieën voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De netbeheerder van stroom in Torgny betreft Ieh. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Rouvroy is de netbeheerder van het gas Igh. In het geval van een storing lossen zij dit normaal gesproken op.

Feiten over Torgny

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Rouvroy
 • Populair merk: Remeha
 • Aandeel groen: 25,90%
 • Postcodegebied: 6767
 • Mazout: 2660 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,454
 • Stroomtarief kwh: €0,277
 • Gem. gasverbruik: 1535 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3420 kWh
energie-vergelijken-torgny

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Natuurlijk de standaard informatie. Dit zijn omvang van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Energieverbruik schatten

  Hoeveel energie verbruik jij? Rondom Torgny bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1535 m3 & 3420 kWh. Gebruik jij geen gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Sprake van zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze details hebben effect op het gas- en stroom tarief.

 3. Kies soort energie en de contractlooptijd.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Is dit voor jou om het even? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Rondom looptijd kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jarig tot 5 jarig of variabele tarieven / abonnementen. Doorgaans is het gunstiger om jaarlijks een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een handig overzicht met alle populaire energiebedrijven. Bij alle abonnementen lees jij details over type energie, duur van het contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Torgny, en de welkomstkorting. Selecteer de maatschappij die aansluit op jouw wensenpakket.

 5. Stap online over

  Een populaire aanbieding tegengekomen? Klik op de groene button. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de webpagina van de maatschappij. Dit kan zijn www.engie.be of natuurlijk www.trevion.be. De nieuwe energiemaatschappij zet alles netjes voor jou om. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Torgny


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €385 opleveren. Desalniettemin, is er nog meer mogelijk om besparingen te realiseren op de energierekening? Op energiehunter.be bekijk je 5 handige adviezen waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Praktische tip 1: deksel op de pan houden wanneer je kookt
 • Advies 2: let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.
 • Advies 3: je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.
 • Bespaartip 4: de verwarmingsbuizen isoleren.
 • Bezuinigadvies 5: gooi de wastrommel altijd helemaal vol

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer moet ik overstappen? Onze overstap-medewerkers raden aan: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Torgny. Zo realiseer je de hoogste besparing. Maar, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Loopt jouw contract bijna af? 2 maanden voor het verlopen van het contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met vaste looptijd? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt dan meteen switchen, en je betaalt geen boete. Niet eerder van leverancier gewisseld? In zo’n geval is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Energietarieven vastzetten of meer vrijheid met modelcontracten?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit moet je een belangrijke keuze maken: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren binnen het modelcontract. Door de bank genomen vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst wordt je dus ook ‘beloond’ als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is wat het energietarief is. En tevens beloont de maatschappij jou met een nieuwe klanten bonus (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor de energiewereld geldt: contracten voor 3 of 5 jaar zijn vrijwel altijd duurder dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Torgny. In het geval van een lang contract is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Desondanks, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg jij alle jaren deze scherpe welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, vaak regelt de aankomende energie-organisatie het opzeggen van het huidige contract door de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle aanbieders en kies de beste of voordeligste partij. Bedrijven als OCTA+, Lampiris en ook Trevion. Daarnaast kies je wanneer het contract in moet gaan. De geselecteerde gas en stroom aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan bij de aanbieder zelf?

Door gebruik te maken van energiehunter.be vind je altijd de laagste prijzen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.eni.com, dan ontdek je dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe kan zoiets? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen zijn altijd op zoek naar meer klanten. Door gebruik te maken van lage prijzen en fikse welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Door deze strategie zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Torgny vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Torgny en zoek het juiste contract die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Torgny

Het gros van de energiemaatschappijen leveren vandaag de dag groene stroom in Torgny. Echter zijn er diverse keuzes te maken. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is zeer divers. Niet elk “groene energie” label is ook echt groen. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit andere landen wordt oneerlijk geprofileerd als groen of duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat leveranciers een groene strategie voeren? Ga dan voor zeker weten “100% groene stroom uit BE”. Je kan dan echte groene energieleveranciers in Torgny vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Rouvroy bestaan er nogal wat opdrachten rondom duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 6767. In de regio kan je meer en meer zeer betaalbaar participeren in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook moedigt de gemeente ons aan om thuis minder energie te verbruiken. In zo’n 25 jaar moet Luxemburg energieneutraal zijn (los van gas). Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Zonnepanelen installeren
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • En misschien het meest interessant: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Check de Belangrijke energiebespaartips of check sites van mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be. Bezoek ook Watz overstappen.