Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Zichen-Zussen-Bolder

Eenvoudig energie vergelijken in Zichen-Zussen-Bolder? Geholpen door onze website ontdek je moeiteloos alle erkende energie aanbieders als bijv. Mega en Comfort Energy. Omschrijf jouw situatie, voer het verbruik in, en check welke energieleverancier in Zichen-Zussen-Bolder prijstechnisch het meest interessant is. Daarbij check je via de Energiehunter praktische info over thema’s als energiebelastingen en de slimme meter. Verder verschaffen wij jou handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Riemst
Netbeheerder Elektra:Inter-Energa
Netbeheerder AardgasInter-Energa
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,381
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,264
Gemiddeld verbruik: 1410 m3 en 3360 kwh
Populaire aanbiederEneco

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote leveranciersgemakkelijk vergelijken
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Eenvoudig besparen tot wel € 450,00.

Eenvoudig overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Zichen-Zussen-Bolder?

Wij zien steeds meer energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Zichen-Zussen-Bolder. Dat loopt van Lampirus tot Luminus, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Hedendaags kan je kiezen uit om en nabij 35 organisaties. Deze bedrijven werken allemaal op basis van de leidingen van Inter-Energa. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Hiervoor is de energiesimulator toe te passen. Weten welke gas & stroom organisaties je kunt kiezen? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Zichen-Zussen-Bolder is? Vul hierna je persoonlijke gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en stap direct moeiteloos over. Bekijk ook de 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je kunt altijd koken, en er is warm water in het hele huis. Evenwel, gas en stroom maatschappijen hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Bij voorvallen als gasstoringen of stroomproblemen, dan is het gewenst dat er gauw een oplossing volgt. Conclusie: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk wil iedereen met een eigen huis niet teveel betalen voor energie. En dit is heel snel te regelen. Dankzij de energievergelijker vind je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Zichen-Zussen-Bolder, die matcht met jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is natuurlijk een optie. Geholpen door de keuzevakjes in de tool detecteren jullie moeiteloos een overeenkomst dat matcht met jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Zichen-Zussen-Bolder

 • Engie: Melding bij lek en verspilling
 • OCTA+: Ook modelcontracten
 • Lampiris: Inzicht in energiegebruik
 • MEGA: Met handige energiesimulator
 • Essent: Blog met handige bespaartips
 • Eneco: Alles beheren via de klantzone
 • Luminus: Blog met handige bespaartips
 • Elegant: Verstand van (duurzame) energie
 • Watz: Transparante prijzen
 • Wase Wind: Eigen account
 • Comfort Energy: Vaste energieprijzen
 • Poweo: Goed bereikbare klantendienst

Wat betaal ik voor energie in en rondom mijn buurt? (Prijzen april 2024)

De condities van bedrijven en de vergoedingen zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er verschillende beheerders op deze markt werken. Elke beheerder rekent weer andere tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De netbeheerder van het stroom in Zichen-Zussen-Bolder betreft Inter-Energa. De prijzen van het netbeheerder zijn weer anders per regio. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Riemst wordt transport van het aardgas beheerd door Inter-Energa. Als er sprake is van een storing zullen zij dit afhandelen.

Facts and figures Zichen-Zussen-Bolder

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Riemst
 • CV ketel: De Dietrich
 • Aandeel groen: 19,10%
 • Centrale postcode: 3770
 • Verbruik stookolie: 1500 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Inter-Energa
 • Gasregio: Inter-Energa
 • Gastarief M3: €0,381
 • Stroomtarief kwh: €0,264
 • Gem. gasverbruik: 1410 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3360 kWh
energie-vergelijken-zichen-zussen-bolder

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Natuurlijk de basisinformatie. Onder andere grootte van het gezin, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In en rondom Zichen-Zussen-Bolder bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1410 m3 & 3360 kWh. Gebruik jij geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je genereert. De data die je invult hebben invloed op het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer type energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Laat dit dan open. Aangaande prijszekerheid kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jarig tot 5 jarig of flexibele model-abonnementen. Door de bank genomen is het verstandig om elk jaar opnieuw een nieuw energiecontract af te sluiten.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met alle populaire aanbieders van energie. Van ieder abonnement zoek jij informatie als soort stroom/gas, looptijd abonnement, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Zichen-Zussen-Bolder, en de eventuele korting. Kies de maatschappij die in lijn is met jouw eisen.

 5. Stap online over

  Een interessante aanbieding beschikbaar? Klik op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de website van de energie-onderneming. Onder andere www.energie2030.be of www.comfortenergy.be. De betreffende energie-partij zet alles netjes voor jou om. Nooit zonder stroom en gas in Zichen-Zussen-Bolder


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan meer dan €270 korting realiseren. Evenwel, wat kan je nog meer doen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via de energiehunter bieden wij 5 concrete tips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Praktische tip 1: een efficiënte douchekop kopen
 • Bezuinigadvies 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Praktische tip 3: zet het klokje op elektrische apparaten uit.
 • Praktische tip 4: zoveel mogelijk dubbel glas.
 • Advies 5: maak zoveel mogelijk gebruik van het daglicht

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Onze klantenservice specialisten zeggen: regel jaarlijks het overstappen in Zichen-Zussen-Bolder. Daarna is de besparing het grootst. Let op, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, doorgaans levert dat wel een boete op. Ben je contractvrij? Je mag op ieder moment, wisselen van aanbieder, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Vermoedelijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Vaste energietarieven nemen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft nooit extra te betalen zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren tijdens de contracttermijn. In de regel worden de prijzen aangepast in januari en in juli. Binnen deze flex-overeenkomst kan dus uit op het moment dat de kosten van gas en stroom dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En mogelijk beloont de maatschappij jou met een scherpe welkomstbonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energiewereld geldt in beginsel: contracten voor 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Zichen-Zussen-Bolder. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Maar, bij een abonnement van 1 jaar krijg jij elke 12 maanden een persoonlijke welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, meestal regelt de aankomende aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de voordeligste energieleverancier. Bedrijven als Eneco, ENGIE of natuurlijk ZENO. Ook bepaal je de ingangsdatum van het contract. De aanstaande gas en stroom aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan het bedrijf zelf?

Geholpen door de energievergelijker vind je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.luminus.be, dan ontdek je dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Hoe bestaat dat? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Aan de hand van voordelige prijzen en goede welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. En zo komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Zichen-Zussen-Bolder vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Zichen-Zussen-Bolder en achterhaal de voordeligste leverancier die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Zichen-Zussen-Bolder

Veel bedrijven verschaffen ondertussen groene stroom in Zichen-Zussen-Bolder. Op dit gebied kunnen grote verschillen optreden. De manier waarop groene stroom tot stand komt is zeer wisselend. Niet elk groene stroom label is daadwerkelijk groen. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt illegitiem 100% duurzaam genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat energiemaatschappijen een groene strategie voeren? Selecteer in dit geval de selectie “Groene stroom uit België”. Hier kan jij echte groene energieleveranciers in Zichen-Zussen-Bolder vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Rondom de gemeente Riemst bestaan er nogal wat opdrachten volledige gericht op duurzame energie. Aspecten als windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 3770. In deze buurt kan je in toenemende mate zeer betaalbaar participeren in initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook moedigt de gemeente ons aan om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In zo’n 25 jaar moet Limburg hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isolatie van de woning
 • Zonnepanelen op het dak
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Huis met zonneboiler
 • Een biomassaketel laten installeren
 • En zeker onmisbaar: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Bekijk info over Vijf praktische bespaartips of bekijk mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be en tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Lees verder alles over Elegant prijzen.