Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Kanne

Eenvoudig energie vergelijken in Kanne? Via onze website ontdek je overzichtelijk alle verkrijgbare energieleveranciers als bijvoorbeeld Mega en Lampirus. Vul de postcode en het huisnummer in, voer het verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Kanne de laagste prijs hanteert. Daarnaast verzamel je via onze vergelijker uitgebreide info over zaken als bijvoorbeeld verbruik in de regio en variabele of vaste tarieven. Bovendien vind je hier tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Riemst
Netbeheerder Elektra:Inter-Energa
Netbeheerder AardgasInter-Energa
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,375
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,258
Gemiddeld verbruik: 1585 m3 en 3330 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote bedrijven eenvoudig vergelijken
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 420,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Geen dag zonder gas of stroom!

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Kanne?

We zien een groot aantal energieleveranciers voorhanden in Kanne. Dit varieert van Lampirus tot aan Luminus, je ziet door de bomen het bos niet meer. Tegenwoordig moet je een keuze maken uit ruim 20 bedrijven. Deze energieleveranciers maken allemaal gebruik van de leidingen van Inter-Energa. Het is niet te doen om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. In dit geval biedt onze energiesimulator de oplossing. Bekijken welke gas en stroom organisaties actief zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Kanne is op dit moment? Geef hierna jouw eigen gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Check daarnaast de 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en er is warm water in het hele huis. Maar, gas en stroom maatschappijen zijn niet allemaal hetzelfde. In het geval van een stroom- of gasstoring, dan is het prioriteit dat dit adequaat wordt opgelost. Conclusie: vergelijk op meer dan alleen prijs. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! Dat is nooit anders geweest. Door gebruik te maken van de energiehunter vergelijk je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Kanne, die past bij jouw plaatje. Wil je kunnen filteren? Dat is mogelijk. Dankzij selecties in de vergelijkingstool ontdekt men moeiteloos een energieproduct dat matcht met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Kanne

 • Engie: Eigen termijnbedrag kiezen
 • OCTA+: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Lampiris: Ook modelcontracten
 • MEGA: Grip op verbruik en de kosten
 • Essent: Altijd bereikbaar
 • Eneco: Een passend contract voor elk huishouden
 • Luminus: Waar loyale klanten worden beloond
 • Elegant: Altijd scherpe acties
 • Watz: Overzichtelijke contracten
 • Wase Wind: Gemakkelijke verhuisservice
 • Comfort Energy: Met handige energiesimulator
 • Poweo: Exclusieve kortingen

Wat kost energie in mijn woonwijk? (Prijzen april 2024)

De beschikbare producten organisaties en de onkosten wijken vaak af per plaats. De achterliggende reden is dat er verscheidene beheerders van het net op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en stroom. De netbeheerder van stroom in Kanne is Inter-Energa. De kosten voor zo’n netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Riemst wordt transport van het aardgas beheerd door Inter-Energa. Bij problemen in het netwerk kan je bij hen terecht voor vragen.

Informatie over Kanne

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Riemst
 • Populaire CV: Sime
 • Aandeel groen: 18,50%
 • Postcodegebied: 3770
 • Mazout consumptie: 2950 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Inter-Energa
 • Gasregio: Inter-Energa
 • Gastarief M3: €0,375
 • Stroomtarief kwh: €0,258
 • Gem. gasverbruik: 1585 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3330 kWh
energie-vergelijken-kanne

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie direct regelen.

 1. Situatieschets

  Stap 1 is het invoeren van je woning en gezinssituatie. Dit gaat over gezinssamenstelling, en adres (postcode).

 2. Energieverbruik schatten

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Kanne bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1585 m3 plus 3330 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Sprake van zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. Alle ingevoerde gegevens beïnvloeden de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies type energie en contracttermijn.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Hoef jij geen groene stroom? Laat dit dan open. Met betrekking tot contracttermijn kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist specifieke model (variabele) prijzen. Veelal is het slim om elke 12 maanden een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Je ziet nu de resultaatpagina met alle grote aanbieders + contracten. Van ieder abonnement achterhaal je data m.b.t. soort energie, soort contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Kanne, en de welkomstbonus. Selecteer de aanbieder die overeenkomst met jouw wensenpakket.

 5. Stap online over

  Een geldige kortingsactie gespot? Druk op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de website van de maatschappij. Dit kan zijn www.energie2030.be en ook www.eni.com. Jouw nieuwe maatschappij neemt het administratieve deel voor zich. Je komt nooit zonder gas en stroom in Kanne


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan in sommige gevallen wel €365 rendement bieden. Daartegenover, wat kan je nog meer doen zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Via de energiehunter tref jij 5 handige bespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Advies 1: let op het energielabel
 • Tip 2: maak van je koelkast geen iglo.
 • Bespaaradvies 3: je vriezer waterpas zetten.
 • Praktische tip 4: profiteer zoveel mogelijk van eco-programma’s
 • Bespaaradvies 5: geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om het overstappen in gang te zetten?

Een vaak gestelde vraag is: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze energie-experts raden aan: regel jaarlijks het overstappen in Kanne. Zo betaal je het minst voor je energie. Desalniettemin, dit is niet op elk moment mogelijk. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met bepaalde looptijd? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Heb jij een modelcontract? Je kunt dan meteen veranderingen aanbrengen, en je zult ook geen boete ontvangen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In zo’n geval is je contract dan al tijden verlopen. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Vaste energietarieven nemen of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je betaalt niets extra’s als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen binnen de looptijd van het contract. Doorgaans worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1 januari en op 1 juli. Bij een variabel contract wordt je dus ook ‘beloond’ als de kosten van gas en stroom dalen.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt interessant: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je heel exact weet wat je gaat betalen. En tevens ontvang je ook wel een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt hanteren we: langlopende contracten zijn duurder dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Kanne. Ga je voor een meerjarig contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Desondanks, bij een jaarcontract ontvang je elke 12 maanden deze zeer interessante welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, doorgaans verzorgt je gekozen gas en stroom organisatie het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de leveranciers met elkaar en neem een beschikbare leverancier. Bijv. OCTA+, ENGIE of Belpower. Hierna bespreek je de ingangsdatum (start levering). Jouw toekomstige leverancier zal precies op die dag starten met leveren. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan bij de aanbieder zelf?

Aan de hand van de Energiehunter vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.comfortenergy.be, dan zul je zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Kinderspel: energieleveranciers willen nieuwe aansluitingen scoren. Geholpen door lagere onkosten en goede welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Door deze strategie trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Kanne vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Kanne en stap over naar de beste aanbieder voor jullie woning

Duurzame energie in Kanne

De meeste organisaties leveren vandaag de dag groene stroom in Kanne. Rondom dit thema kunnen grote verschillen optreden. De manier van produceren van groene stroom wisselt behoorlijk. Niet alle “groene stroom” kent ook echt een groene bron. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onrechtmatig geprofileerd als groen of duurzaam. 100% zeker weten dat energieleveranciers eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer dan uiteraard voor “Groene stroom uit België”. Je kan dan echte groene energieleveranciers in Kanne vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Maak jouw regio groener
Voor inwoners van de gemeente Riemst zijn er allerlei plannen met doelstellingen voor duurzame energie. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 3770. Als inwoner van deze plaats kan je soms vrij voordelig meewerken met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Uiteraard is het aan te raden om minder energie in huis te gebruiken. Rond 2050 moet Limburg net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Een (hybride) warmtepomp laten installeren
 • Integreren van de zonneboiler
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En niet te vergeten: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk ook de Vijf praktische bespaartips en bezoek mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Doorzoek informatie over OCTA+ prijzen.