Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Beffe

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Beffe? Door gebruik te maken van energiehunter.be vind je snel en simpel alle erkende energie aanbieders als bijvoorbeeld Watz & Antargaz. Specificeer jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en achterhaal welke energieleverancier in Beffe het goedkoopste contract aanbiedt. Voorts verzamel je op deze website waardevolle info over zaken als bijv. energiebesparing in huis en alternatieven voor de CV-ketel. Daarbij geven wij tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Rendeux
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,374
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,277
Gemiddeld verbruik: 1520 m3 en 3375 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote maatschappijenin een overzicht
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 495,00.

Eenvoudig overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Beffe?

Er zijn nogal wat energieleveranciers in Beffe. Dit loopt van Lampirus tot bijvoorbeeld Watz, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Op dit moment is het aanbod ongeveer 30 maatschappijen. Deze energieleveranciers lopen allemaal via het netwerk van Ieh. Het is onmogelijk om alle aanbieders zelf te vergelijken. Daarvoor biedt onze energiesimulator de oplossing. Bekijken welke gas & stroom leveranciers actief zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Beffe is op dit moment? Geef vlug jouw gegevens in, vind de laagste prijs, en stap direct moeiteloos over. Overtuigd? Lees de 5 bruikbare bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je kunt altijd koken, en de verwarming werkt wanneer nodig. Evenwel, gas & stroom bedrijven focussen toch allemaal op andere dingen. In een situatie als gasstoringen of stroomproblemen, dan is het prioriteit dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Oftewel: kijk verder dan de tarieven. Onderaan de streep verlangt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dit is heel snel te regelen. Via onze energie achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Beffe, altijd op basis van jouw verbruik. Wil je kunnen filteren? Dat is mogelijk. Door middel van jouw input in onze vergelijker bekijk je verrassend eenvoudig een contract dat matcht met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Beffe

 • Engie: Verstand van zaken!
 • OCTA+: Met aantrekkelijke spaarmodule
 • Lampiris: Zelf verbruik in de gaten houden
 • MEGA: Meer dan 90% van de klanten zijn tevreden
 • Essent: Met handige energiesimulator
 • Eneco: Met praktische energie-bespaartips
 • Luminus: Een passend contract voor elk huishouden
 • Elegant: Inzicht in energiegebruik
 • Watz: Ook met zonnepanelen
 • Wase Wind: Goede klantenservice
 • Comfort Energy: Ook flexibele prijzen
 • Poweo: Kennis van zaken over (duurzame) energie

Wat zijn de actuele energieprijzen in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten gas & stroom aanbieders en de kosten zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er verscheidene beheerders van het net service verlenen. Elke beheerder hanteert weer andere tarieven voor transport van gas en elektra. De netbeheerder van stroom in Beffe is Ieh. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder verschillen per regio. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Rendeux valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Igh. Bij een storing wordt dit door hen verholpen.

Feiten en cijfers Beffe

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Rendeux
 • Populair merk: Remeha
 • Aandeel duurzaam: 37,90%
 • Postcode: 6987
 • Gem. mazout: 2350 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,374
 • Stroomtarief kwh: €0,277
 • Gem. gasverbruik: 1520 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3375 kWh
energie-vergelijken-beffe

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Geef woningdetails in

  Start met jouw basisgegevens. Dit zijn omvang van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In de regio Beffe is het gemiddelde verbruik ong. 1520 m3 en 3375 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Heb je zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh de zonnecellen renderen. Al deze zaken zie je weer terug in de kosten van gas en elektra.

 3. Specificeer type energie en de contractlooptijd.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Is dit voor jou om het even? Laat deze optie achterwege. Rondom prijs zekerheden kan je kiezen voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of een modelcontract. Gewoonlijk is het voordeliger om elk jaar opnieuw een nieuw jaarcontract te nemen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Er volgt nu de totaallijst met alle mogelijke energieleveranciers. Van alle contracten bekijk je gegevens als herkomst van stroom en gas, looptijd abonnement, de kostprijs van gas en elektra in Beffe, en de welkomstbonus. Selecteer de aanbieder die klopt met jouw eisen.

 5. Ga overstappen via internet

  Een passende prijsaanbieding in het lijstje? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van het energiebedrijf. Dit kan zijn www.lampiris.be of natuurlijk www.aspiravi.be. De gekozen maatschappij zorg dat de overstap wordt geregeld. Geen dag zonder gas of stroom in Beffe


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €285 winst geven. Evenwel, wat zijn de andere opties om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters bekijk jij 5 handige bespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigadvies 1: alleen wassen met volle wasmachine
 • Tip 2: was op een lagere temperatuur.
 • Tip 3: je vriezer waterpas zetten.
 • Bespaaradvies 4: het dak isoleren.
 • Tip 5: een teil gebruiken voor de afwas.

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om de overstap te regelen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer moet ik overstappen? De energiehunters zijn erover eens: probeer elke 12 maanden; overstappen in Beffe. Dan ben je het voordeligst uit. Desondanks, kies een geschikt moment. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Al eerder switchen van leverancier kan wel, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt altijd, switchen van leverancier, en er is geen opzegvergoeding. Niet eerder van leverancier gewisseld? Dan is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een contract voor meerdere jaren of een flexibel modelcontract?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er grofweg 2 mogelijkheden: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij modelovereenkomsten. Doorgaans worden deze prijs-updates gedaan in de eerste en zevende maand. Bij dit soort contracten is dus ook erg interessant wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het kan handig zijn: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat de kosten gaan zijn. En misschien is er sprake van een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In energieland geldt in de basis: contracten voor 3 of 5 jaar zijn eigenlijk altijd prijziger dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Beffe. In het geval van een lang contract is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je jaarlijks deze zeer interessante welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, in de regel faciliteert jouw betreffende aanbieder het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle aanbieders en ga voor de beste of voordeligste energieaanbieder. Bijvoorbeeld Eneco, ENGIE of natuurlijk Ecopower. Daarnaast neem je een besluit over de startdatum van het abonnement. Jullie geselecteerde energieleverancier zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Met behulp van energiehunter.be check je altijd de meest interessante aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.energie2030.be, dan zul je zien dat je daar veel duurder uit bent. Wat is de achterliggende reden? Kinderspel: energieleveranciers zijn op zoek naar nieuwe klanten. Met behulp van lagere onkosten en scherpe welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Op basis daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Beffe vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Beffe en zoek het juiste contract die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Beffe

Een groot deel van de energie aanbieders verschaffen onderwijl groene stroom in Beffe. Op dit gebied kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De afkomst van groene stroom is zeer divers. Niet elk “groene stroom” label is ook echt duurzaam. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem neergezet als “groen”. 100% zeker weten dat energiemaatschappijen een groen beleid hanteren? Ga dan voor zeker weten “Groen uit NL”. Jij kan dan alle groene energieleveranciers in Beffe vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de streek van de gemeente Rendeux zijn er allerlei acties rondom duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 6987. Als inwoner van deze plaats kan je meer en meer zeer betaalbaar meewerken met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Uiteraard is het aan te raden om thuis minder energie te verbruiken. Rond 2050 moet Luxemburg volledig energieneutraal zijn. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isoleren (denk aan isolatie van vloer, dak en spouw)
 • Zonnepanelen installeren
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Het laten plaatsen van een pelletkachel
 • En het ligt voor de hand: realiseer een besparing op energiegebruik. Check ook onze 5 handige bespaartips en lees info op mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, killmybill.be. Doorzoek informatie over Watz tarieven.