Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Pousset

Eenvoudig energie vergelijken in Pousset? Via energiehunter.be vind je eenvoudig alle interessante leveranciers. Je kunt denken aan Mega & Comfort Energy. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw gas- en stroomverbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Pousset de scherpste prijs kan bieden. Tevens check je op deze website bruikbare info over zaken als bijv. de netbeheerder en info over de enkele of dubbele meter. Daarbij bieden wij een aantal handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Remicourt
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,365
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,288
Gemiddeld verbruik: 1510 m3 en 3420 kwh
Populaire aanbiederEngie

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote bedrijven onder elkaar
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 455,00.

Eenvoudig overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Naar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Pousset?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers beschikbaar in Pousset. Dit varieert van Eneco tot Comfort Energy, er zijn opties bij de vleet. Op dit moment kun je kiezen uit circa 30 energieleveranciers. Deze energieleveranciers zijn allemaal aangesloten op de infrastructuur van Tecteo. Het is onmogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dit scenario bieden wij de energiesimulator. Achterhalen welke gas & stroom leveranciers er allemaal zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Pousset is op dit moment? Voer hierna jouw gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel jouw overstap eenvoudig online. Bekijk ook de 5 hulpvolle bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Echter, organisaties focussen toch allemaal op andere dingen. Is er sprake van stroom en gas storingen, dan wil je dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Conclusie: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep zoekt elke Belg een goedkope energieleverancier. En wij begrijpen dat! Door middel van onze handige vergelijker ontdek je snel de goedkoopste energieleverancier van Pousset, specifiek voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Dat kun je zelf bepalen. Middels filters in de vergelijkingstool zoeken jullie zonder problemen een energieovereenkomst dat klopt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Pousset

 • Engie: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • OCTA+: Exclusieve kortingen
 • Lampiris: Zelf verbruik in de gaten houden
 • MEGA: Eenvoudig verbruik inzien
 • Essent: Gemakkelijke verhuisservice
 • Eneco: Exclusieve kortingen
 • Luminus: Contact via telefoon, mail en social media
 • Elegant: Denkt met jou mee over besparen
 • Watz: Met handige energiesimulator
 • Wase Wind: Samen Wase Wind Oogsten
 • Comfort Energy: Diverse looptijden
 • Poweo: Eenvoudige verhuisservice

Hoe hoog bedragen de energiekosten in de regio? (Prijzen april 2024)

Het aanbod van gas & stroom aanbieders en de energietarieven zijn in elke plaats weer anders. De reden hiervan is dat er allerlei netbeheerders service verlenen. Iedere beheerder van het net verwerkt weer zijn eigen prijzen voor logistiek. De huidige elektriciteit netbeheerder in Pousset is Tecteo. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn per gebied weer anders bepaald. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Remicourt is de aardgas netbeheerder Tecteo. In het geval van een storing zullen zij dit afhandelen.

Facts and figures Pousset

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Remicourt
 • Populaire CV: Vaillant
 • Aandeel duurzaam: 37,50%
 • Postcodegebied: 4350
 • Mazout verbruik: 1830 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,365
 • Stroomtarief kwh: €0,288
 • Gem. gasverbruik: 1510 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3420 kWh
energie-vergelijken-pousset

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Start met jouw basisgegevens. Dit gaat over aantal gezinsleden, en adres (postcode).

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer het geschatte verbruik in. Rondom Pousset is dat gemiddeld 1510 m3 en nog eens 3420 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Sprake van zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat de zonnecellen renderen. Dit alles zie je weer terug in het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer herkomst energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Sla dit dan over. Aangaande abonnementen kun jij opties nemen van 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of wisselende korte termijn modelcontracten. Dikwijls kan het uit om jaarlijks een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de resultaatpagina met alle populaire energiebedrijven. Bij ieder abonnement lees je gegevens zoals soort stroom/gas, soort contract, de kostprijs van gas en elektra in Pousset, en nieuwe klanten korting. Kies de aanbieder die past bij jouw wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een passende leverancier tussen de resultaten? Klik op ‘Bekijk’. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de pagina van de energiemaatschappij. Denk aan www.engie.be en ook www.eneco.be. Jouw toekomstige energiemaatschappij zet alles netjes voor jou om. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Pousset


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €345 opleveren. Echter, zijn er meerdere mogelijkheden om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via de energiehunter tref je vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaaradvies 1: meer truien en dekens gebruiken
 • Bezuinigadvies 2: zorg voor een goed sluitende koelkastdeur
 • Bespaaradvies 3: kies een slimme thermostaat
 • Bespaartip 4: elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.
 • Praktische tip 5: vervang gloeilampen door spaar- of ledlampen

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om de overstap te regelen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze specialisten vinden: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Pousset. Zo ben je het voordeligst uit. Desalniettemin, dit is niet op elk moment mogelijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 2 maanden voor het verlopen van het contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen overstappen van maatschappij, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Vermoedelijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Vaste energieprijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder moet je een belangrijke keuze maken: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij modelovereenkomsten. In de regel kom je deze tariefupdate tegen aan het begin- en halverwege het jaar. Bij variabele prijzen kan dus uit op het moment dat gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: een meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het direct duidelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En vaak beloont de maatschappij jou met een aantrekkelijke bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In energieland werkt het zo: meerjarige contracten zijn duurder dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Pousset. Kies je voor een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Daartegenover, bij een jaarcontract ontvang je ieder jaar een aantrekkelijke welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, meestal regelt de geselecteerde gas en stroom organisatie het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de goedkoopste aanbieder. Populaire bedrijven zijn Luminus, Lampiris + Elegant. Hierna selecteer je de ingangsdatum van het contract. Jouw aankomende maatschappij houdt zich altijd aan de afspraak. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan het bedrijf zelf?

Middels energiehunter.be vind je altijd de beste deals. Zodra je een website opent zoals www.watz.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Kinderspel: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Geholpen door lagere tarieven en intense welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Met dat prijsbeleid krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Pousset vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Pousset en zoek het juiste contract voor jouw situatie

Duurzame energie in Pousset

Bijna alle leveranciers leveren onderhand groene stroom in Pousset. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De afkomst van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet alle groene stroom is ook echt groen. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte neergezet als “groen”. De zekerheid hebben dat aanbieders een groene strategie voeren? Selecteer in dit geval een filter voor “Groen uit NL”. Daarna kan je alle groene energieleveranciers in Pousset vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In de gemeente Remicourt bestaan er verscheidene plannen volledige gericht op duurzame energie. Denk dan aan windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4350. In deze buurt kan je steeds vaker zeer betaalbaar meedraaien in initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook moedigt de gemeente ons aan om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Rond 2050 moet Luik helemaal energieneutraal zijn. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Zonnepanelen plaatsen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler plaatsen
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check ook onze tips om minder gas en stroom te gebruiken en lees info op mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Lees verder alles over Essent contract.