Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Voroux-Goreux

Zonder problemen energie vergelijken in Voroux-Goreux? Dankzij onze website tref je supersnel alle erkende aanbieders als Essent & Poweo. Vul de postcode en het huisnummer in, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en zie direct welke energieleverancier in Voroux-Goreux de laagste prijs hanteert. Verder verzamel je op deze website bruikbare informatie over thema’s zoals de overstapservice en vaste of variabele tarieven. Voorts bieden wij een aantal nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Fexhe-Le-Haut-Clocher
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,362
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,285
Gemiddeld verbruik: 1495 m3 en 3405 kwh
Populaire aanbiederEssent

Makkelijk vergelijken

 • Alle landelijke organisaties onder elkaar
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Besparingen mogelijk tot wel € 435,00.

Zonder problemen overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Zorgeloos overstappen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Voroux-Goreux?

We zien enorm veel energieleveranciers in Voroux-Goreux. Van Antargaz tot aanbieders zoals Ecopower, er zijn meer leveranciers dan ooit. Momenteel heb je de keuze uit zo’n 25 aanbieders. Zij zijn allemaal aangesloten op het stroom- en gas netwerk van Tecteo. Het is vrijwel uitgesloten om zelf alle tarieven te vergelijken. Hiervoor hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Ontdekken welke organisaties in deze regio actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Voroux-Goreux voor jou is? Geef gemakkelijk de privé gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en regel jouw overstap eenvoudig online. Ga door naar de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er komt overal stroom uit het stopcontact, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Daarentegen, bedrijven kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Tijdens een storing, dan wil je dat er snel een monteur komt. Wat dus belangrijk is: kijk niet alléén naar prijs. Het is heel simpel, uiteindelijk wil iedereen een goedkoop energiecontract. En dat is meer dan logisch. Geholpen door de vergelijkingstool vind je direct de goedkoopste energieleverancier van Voroux-Goreux, die matcht met jouw verbruik. Wil je kunnen filteren? Ook dat bieden wij. D.m.v de keuzevakjes in de vergelijkingstool check je simpel en snel een contract dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Voroux-Goreux

 • Engie: Online facturen bekijken
 • OCTA+: Met handige energiesimulator
 • Lampiris: Transparant en eerlijk
 • MEGA: Vaste energieprijzen
 • Essent: Transparant en eerlijk
 • Eneco: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Luminus: Online energiesimulator
 • Elegant: Online prijs berekenen
 • Watz: Prettige klantendienst
 • Wase Wind: Exclusieve aanbiedingen
 • Comfort Energy: Prettige klantendienst
 • Poweo: Verstand van (duurzame) energie

Hoe duur is energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen mei 2024)

De pakketten van maatschappijen en de energiekosten zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er nogal wat beheerders service verlenen. Iedere beheerder van het net rekent eigen prijsstrategieën voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Voroux-Goreux heet Tecteo. De tarieven voor zo’n netbeheerder wisselen per postcodegebied. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Tecteo. Bij een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Informatie over Voroux-Goreux

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Fexhe-Le-Haut-Clocher
 • Populaire CV: Elco
 • Groene stroom: 37,20%
 • Postcodegebied: 4347
 • Verbruik stookolie: 1800 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,362
 • Stroomtarief kwh: €0,285
 • Gem. gasverbruik: 1495 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3405 kWh
energie-vergelijken-voroux-goreux

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Stap 1 is het invoeren van jouw basisgegevens. Dit gaat over aantal gezinsleden, en straatnaam + huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In de regio Voroux-Goreux bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1495 m3 en 3405 kWh. Woon jij volledig gasloos? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Heb je zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Al deze zaken hebben invloed op de jaarlijkse energiekosten.

 3. Selecteer soort energie en contractduur.

  Je hebt de keuze uit groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Laat deze optie achterwege. Betreffende contracten kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 t/m 5 jaar of flexibele model-abonnementen. In algemene zin is het gunstiger om elke 12 of 24 maanden een nieuw contract te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een lijst met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Bij alle abonnementen zoek je informatie over soort energie, contracttermijn, de prijzen van gas en elektra in Voroux-Goreux, en de welkomstbonus. Kies de partij die rijmt met jouw voorwaarden.

 5. Stap online over

  Een interessante prijsaanbieding beschikbaar? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Wij sturen je meteen door naar de webpagina van de onderneming. Denk aan www.essent.be en ook www.wasewind.be. De nieuwe energieleverancier regelt de overstap. Altijd zekerheid van gas en stroom in Voroux-Goreux


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in mei 2024 kan ruim €350 besparen. Evenwel, wil jij nog meer adviezen voor lagere maandlasten? Via de energiehunter bieden wij 5 energiebespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Tip 1: led-lampen gebruiken
 • Bezuinigtip 2: probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.
 • Bezuinigadvies 3: geen tweede koelkast gebruiken.
 • Bespaartip 4: een ketel kopen die past bij de grote van je huis.
 • Advies 5: combineer verschillende kleuren was

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze specialisten adviseren: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Voroux-Goreux. Zo bespaar je het meeste geld. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Is de looptijd van je contract voorbij? 2 maanden voor het verlopen van het contract is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Is je contract nog niet afgelopen? Dan moet je wellicht nog even wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? Je mag op ieder moment, overstappen van maatschappij, zonder boete te betalen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Vermoedelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Een contract voor meerdere jaren of een modelovereenkomst?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten moet je een belangrijke keuze maken: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft nooit extra te betalen op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen tijdens de contracttermijn. Normaliter worden deze prijs-updates gedaan aan het begin- en halverwege het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst kan positief uitvallen wanneer de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat het energietarief is. En mogelijk krijg je ook nog eens een overstapbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. Voor de energiewereld werkt het zo: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan diverse kortlopende energiecontracten voor Voroux-Goreux. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Toch, bij een jaarcontract ontvang jij elke 12 maanden deze scherpe welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, vaak regelt jouw gekozen gas en stroom organisatie dat jouw huidige contract wordt opgezegd door de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste of meest populaire energieleverancier. Zoals Luminus, Lampiris of ZENO. Vervolgens kies je de startdatum van het abonnement. Jouw nieuwe gas en stroom organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Geholpen door deze website achterhaal je altijd de scherpste aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.essent.be, dan zul je zien dat je daar veel duurder uit bent. Wat is de achterliggende reden? Kinderspel: energiebedrijven willen hun klantendatabase uitbreiden. Aan de hand van lagere tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Met dat prijsbeleid zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Voroux-Goreux vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Voroux-Goreux en achterhaal de voordeligste leverancier voor jullie woning

Duurzame energie in Voroux-Goreux

Veel maatschappijen verschaffen momenteel groene stroom in Voroux-Goreux. Binnen dit domein is er veel variatie te vinden. De oorsprong van deze groene stroom is zeer divers. Niet elk “groene stroom” label komt 100% groen tot stand. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt ten onrechte geprofileerd als groen of duurzaam. 100% zeker weten dat maatschappijen 100% transparant zijn? Kies in dat geval zeker voor “Groen uit NL”. Dan kan je erkende groene energieleveranciers in Voroux-Goreux vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher kennen we verscheidene projectenrondom duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 4347. In deze buurt kan je meer en meer tegen een gunstig tarief meewerken met allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook wil de gemeente dat wij jouw eigen energieverbruik te minderen. Rond 2050 moet Luik de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Zelf opwekken met zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Een biomassaketel laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Maar misschien wel het belangrijkste: minder energie verbruiken! Ga verder naar de Belangrijke energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Bekijk details over Poweo.