Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Goegnies-Chaussée

Meteen energie vergelijken in Goegnies-Chaussée? Dankzij onze website achterhaal je probleemloos alle relevante bedrijven. Je kunt denken aan Luminus en Lampirus. Vul de postcode en het huisnummer in, voer het verbruik in, en vind uit welke energieleverancier in Goegnies-Chaussée de laagste prijs biedt. Ook lees je op onze website nuttige info info over topics zoals overstappen en handige bespaartips. Verder vind je hier een lijstje met 5 tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Quévy
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,419
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,262
Gemiddeld verbruik: 1500 m3 en 3465 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke leverancierseenvoudig vergelijken
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Enorme besparingen tot wel € 410,00.

Snel overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Goegnies-Chaussée?

We zien flink wat energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Goegnies-Chaussée. Dat loopt van Engie tot aan OCTA+, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Momenteel heb je de keuze uit zo’n 25 leveranciers. Deze energieleveranciers lopen allemaal via het net van Interlux. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. In deze context biedt onze energiesimulator de oplossing. Achterhalen welke gas & stroom organisaties in deze regio actief zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Goegnies-Chaussée is? Voer moeiteloos jouw gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Overtuigd? Lees de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je kunt altijd koken, en in de winter is het lekker warm in huis. Maar, gas & stroom maatschappijen handelen allemaal op hun eigen manier. In een situatie als stroom en gas storingen, dan is het noodzakelijk dat dit adequaat wordt opgelost. Anders gezegd: staar je niet blind op tarieven. Ten slotte zoekt iedereen niet teveel betalen voor energie. En dat snappen wij best! D.m.v onze handige vergelijker check je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Goegnies-Chaussée, specifiek voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Dat kun je zelf bepalen. Aan de hand van jouw input in de tool ontdekken jullie eenvoudig een energiecontract dat rijmt met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Goegnies-Chaussée

 • Engie: Verstand van (duurzame) energie
 • OCTA+: Inzicht in energiegebruik
 • Lampiris: Transparant en eerlijk
 • MEGA: Eerlijk en transparant
 • Essent: Ook met zonnepanelen
 • Eneco: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Luminus: Online facturen bekijken
 • Elegant: Prettige klantendienst
 • Watz: Ook met zonnepanelen
 • Wase Wind: Goede klantenservice
 • Comfort Energy: Verschillende termijnen
 • Poweo: Duurzame oplossingen voor jouw woning

Wat zijn de energiekosten in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De condities van aanbieders en de prijzen kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er veel beheerders van het net service verlenen. Iedere gas en stroom beheerder heeft weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en elektra. De netbeheerder van stroom in Goegnies-Chaussée is Interlux. De tarieven voor zo’n netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Quévy is de huidige netbeheerder van het aardgas Interlux. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dat oplossen.

Feiten over Goegnies-Chaussée

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Quévy
 • CV ketel: Atag
 • Aandeel groen: 36,60%
 • Postcodegebied: 7040
 • Verbruik stookolie: 2330 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,419
 • Stroomtarief kwh: €0,262
 • Gem. gasverbruik: 1500 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3465 kWh
energie-vergelijken-goegnies-chaussee

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Specificeer jouw situatie

  Allereerste de basisinfo. Hiermee bedoelen we omvang van het huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Hoeveel energie verbruik jij? In de buurt van Goegnies-Chaussée ligt dat gemiddeld op circa 1500 m3 & 3465 kWh. Bezit je een gasloze woning. Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Heb je zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze factoren zie je weer terug in de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer herkomst energie en contracttermijn.

  Daarbij kun je denken aan grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Hoef jij geen groene stroom? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Aangaande contracten heb je de keuze uit o.a. 1 jaar tot 5 jaar en wisselende korte termijn modelcontracten. Dikwijls kan het uit om ieder jaar een nieuw energiecontract te nemen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  In de volgende stap vind je een lijst met alle beschikbare maatschappijen en contracten. Van elk abonnement zie je informatie m.b.t. herkomst energie, type contract, de prijzen van gas en elektra in Goegnies-Chaussée, en de overstapbonus. Kies de organisatie die matcht met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een mooie leverancier gevonden? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je browser gaat dan direct naar de website van de maatschappij. Onder andere www.essent.be en www.comfortenergy.be. Jouw aanstaande energie-partij neemt het administratieve deel voor zich. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Goegnies-Chaussée


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €265 besparen. Maar, wat zijn de andere opties om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Op energiehunter.be lees je vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bezuinigadvies 1: een programmeerbare thermostaat
 • Praktisch advies 2: doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.
 • Bezuinigtip 3: aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.
 • Bespaaradvies 4: geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.
 • Bespaartip 5: neem een buitenlamp met bewegingssensor

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze energie-experts raden aan: ga elke jaar opnieuw overstappen in Goegnies-Chaussée. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Alleen, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor afloop contracttermijn kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Wacht tot het contract afloopt. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract met onbepaalde looptijd? In zo’n situatie mag men switchen van aanbieder, en hoef je nooit een boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Mogelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energieprijzen of overeenkomst met flex-tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er grofweg 2 mogelijkheden: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je wordt niet extra belast wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij modelovereenkomsten. Meestal wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in de eerste en zevende maand. Binnen deze flex-overeenkomst kan dus uit op het moment dat de energieprijzen dalen.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt als de beste optie: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat het energietarief is. En eventueel krijg jij daarnaast ook een nieuwe klanten korting (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor energiecontracten geldt in de basis: meerjarige contracten kunnen qua prijs niet concurreren met 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Goegnies-Chaussée. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg jij alle jaren deze hoge welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, in de regel regelt de geselecteerde gas en stroom leverancier de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de prijzen en selecteer een nieuwe energiemaatschappij. Zoals Eneco, Lampiris + Poweo. Daarnaast bespreek je de datum waarop het contract van start gaat. De nieuwe gas en stroom organisatie houdt zich altijd aan de afspraak. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Aan de hand van de energievergelijker tref je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.belpower.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Wat is daarvan de reden? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Via lage kosten en grote welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Zo komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Goegnies-Chaussée vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Goegnies-Chaussée en achterhaal de voordeligste leverancier die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Goegnies-Chaussée

Een aanzienlijk deel van de organisaties ondersteunen momenteel groene stroom in Goegnies-Chaussée. Als het gaat om groene energie is onderling veel verschil te vinden. De afkomst van groene stroom wisselt nogal. Niet alle groene energie heeft ook echt een groene oorsprong. Veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt foutief als “duurzaam” gekenmerkt. Wil je er op gerust zijn dat energieleveranciers duurzaam en eerlijk zijn? Gebruik dan een filter voor “100% groene stroom uit BE”. Jij kan dan betrouwbare groene energieleveranciers in Goegnies-Chaussée vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Quévy bestaan er tegenwoordig vele activiteiten waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Zaken zoals windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7040. In deze buurt kan je meer en meer tegen een aantrekkelijke prijs participeren in dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook moedigt de gemeente ons aan om zelf maatregelen te treffen. In een korte tijd moet Henegouwen volledig energieneutraal zijn. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Integreren van zonnepanelen
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler plaatsen
 • Het laten plaatsen van een pelletkachel
 • En ook belangrijk: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk ook de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, killmybill.be. Lees verder alles over Lampirus abonnement.