Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Asquillies

Zonder problemen energie vergelijken in Asquillies? Aan de hand van energiehunter.be ontdek je overzichtelijk alle bekende aanbieders als o.a. OCTA+ en Antargaz. Kies samenstelling van jouw gezin, schat jouw gas- en stroomverbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Asquillies het goedkoopste contract aanbiedt. Voorts tref je via de energievergelijker uitgebreide info over zaken zoals de overstapservice en tips om jouw huis te verduurzamen. Verder bieden wij een aantal bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Quévy
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,414
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,257
Gemiddeld verbruik: 1475 m3 en 3440 kwh
Populaire aanbiederEneco

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote aanbieders onder elkaar
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Enorme besparingen tot wel € 270,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Asquillies?

Wij zien best veel energieleveranciers actief in Asquillies. Van Antargaz tot en met OCTA+, er is gewoon veel te kiezen. Op dit moment zijn het zo’n 20 bedrijven. Deze leveranciers zijn allemaal aangesloten op de infrastructuur van Interlux. Het is onmogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor die situatie kan jij onze energiesimulator gebruiken. Weten welke energiebedrijven je kunt kiezen? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Asquillies is voor jouw verbruik? Voer snel de gevraagde gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en stap binnen 5 minuten over. Ga door naar de 5 hulpvolle bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en gas is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, er is altijd stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Desalniettemin, gas en stroom maatschappijen handelen allemaal op hun eigen manier. Is er een stroomstoring, dan is het gewenst dat dit snel opgelost wordt. Conclusie: houd ook rekening met kwaliteit service. Onderaan de streep zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En wij begrijpen dat! Door gebruik te maken van onze energie tref je rap de goedkoopste energieleverancier van Asquillies, die aansluit op jouw wensen. Speur je naar iets unieks? Dit is zelfstandig in te regelen. Dankzij selecties in de Energiehunter zoeken jullie probleemloos een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Asquillies

 • Engie: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • OCTA+: Eerlijk en transparant
 • Lampiris: Zelf verbruik in de gaten houden
 • MEGA: Ook flexibele prijzen
 • Essent: Prima klantendienst
 • Eneco: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Luminus: Waar loyale klanten worden beloond
 • Elegant: Verschillende termijnen
 • Watz: Jonge frisse Belgische energieleverancier
 • Wase Wind: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Comfort Energy: Met praktische energie-bespaartips
 • Poweo: Blog met handige bespaartips

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in onze buurt? (Prijzen mei 2024)

De beschikbare producten leveranciers en de prijzen wijken vaak af per plaats. De achterliggende reden is dat er verschillende beheerders van het net service verlenen. Iedere afzonderlijke beheerder verwerkt zijn eigen tarieven voor transport van gas en stroom. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Asquillies heet Interlux. De kosten die jouw energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Quévy is de huidige netbeheerder van het aardgas Interlux. Bij een storing wordt dit door hen verholpen.

Facts and figures Asquillies

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Quévy
 • Populaire CV: Rendamax
 • Aandeel groen: 36,10%
 • Postcode: 7040
 • Aantal mazout liters: 2280 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,414
 • Stroomtarief kwh: €0,257
 • Gem. gasverbruik: 1475 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3440 kWh
energie-vergelijken-asquillies

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Allereerste je huis en woningdetails. Dit gaat over omvang van het huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Vul energieverbruik in

  Voer het geschatte verbruik in. Rondom Asquillies ligt dit gemiddeld op 1475 m3 en 3440 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je realiseert. Deze aspecten dragen bij aan de energiekosten.

 3. Selecteer type energie en de looptijd.

  Voorbeelden zijn groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Wat betreft abonnementen kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jaar tot 5 jaar en wisselende korte termijn modelcontracten. Normaliter is het slim om eens per jaar een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Wat daarna komt is een tabel met alle beschikbare energie aanbieders. Bij elk abonnement check jij gegevens als type stroom/gas, contractsduur, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Asquillies, en de overstapbonus. Selecteer de leverancier die rijmt met jouw budget.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een interessante actie in het lijstje? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de webpagina van de energie-onderneming. O.a. www.engie.be en ook www.comfortenergy.be. Jouw nieuwe energiemaatschappij neemt het papierwerk uit handen. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Asquillies


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in mei 2024 kan soms wel €395 bonus betekenen. Evenwel, zijn er andere tips voor lagere maandlasten? Via onze hunters lees jij 5 bruikbare tips & tricks waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Tip 1: de oven efficiënt gebruiken
 • Bespaaradvies 2: let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.
 • Bezuinigadvies 3: je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.
 • Advies 4: spouwmuren isoleren.
 • Bespaartip 5: laat de zon en wind het droogwerk doen

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer moet ik overstappen? De energiehunters zijn erover eens: wacht niet langer en ga overstappen in Asquillies. Daarna ben je het voordeligst uit. Let op, dit is niet op elk moment mogelijk. Is je huidige abonnement afgelopen? 2 maanden voor het verlopen van het contract is het al mogelijk te switchen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je overstappen van aanbieder, en er is geen opzegvergoeding. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Dan heb je een contract met onbepaalde looptijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een contract voor meerdere jaren of meer vrijheid met modelcontracten?

Indien je een nieuw energiecontract neemt kan je diverse opties kiezen: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je komt niet voor verrassingen te staan op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid tijdens de contracttermijn. Vaak kom je deze tariefupdate tegen in januari en in juli. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het energietarief is. En vaak krijg jij daarnaast ook een aantrekkelijke bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. Voor de energie industrie hanteren we: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Asquillies. In het geval van een lang contract is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Desondanks, bij 12 maandelijkse contracten ontvang jij elke 12 maanden deze zeer interessante welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, meestal faciliteert jouw aanstaande energiemaatschappij het volledige overstaptraject door middel van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de leveranciers met elkaar en neem een beschikbare energiemaatschappij. Populaire bedrijven zijn Eneco, ENGIE of natuurlijk Aspiravi. Ook kies je het moment waarop het contract ingaat. Jullie aanstaande aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Dankzij onze vergelijker vind je altijd de beste deals. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.octaplus.be, dan kom je tot de ontdekking dat de prijzen daar hoger zijn. Hoe kan zoiets? Super simpel: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Door gebruik te maken van lagere tarieven en flinke welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Met dat prijsbeleid komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Asquillies vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Asquillies en ontdek de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Asquillies

Veel maatschappijen verschaffen momenteel groene stroom in Asquillies. Rondom dit thema zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd varieert per leverancier. Niet elk groene stroom label kent ook echt een groene bron. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit Europa wordt illegitiem geprofileerd als groen of duurzaam. De zekerheid hebben dat energiemaatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Gebruik dan zeker weten “Groene Energie uit België”. Jij kan dan authentieke groene energieleveranciers in Asquillies vergelijken, tegen de laagste prijs.

Draag bij aan een duurzame regio
In en rondom de gemeente Quévy bestaan er tegenwoordig allerlei opdrachten binnen het domein duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7040. In de regio kan je wellicht heel gunstig meedoen met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Uiteraard is het aan te raden om jouw eigen energieverbruik te minderen. Binnen 30 jaar moet Henegouwen eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Wat kan jij zelf doen:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check ook onze Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bekijk ook Eneco abonnement.