Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bois-De-Villers

Meteen energie vergelijken in Bois-De-Villers? Door gebruik te maken van energiehunter.be check je supersnel alle grote maatschappijen als bijv. Watz en Comfort Energy. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en zie direct welke energieleverancier in Bois-De-Villers de scherpste prijs kan bieden. Verder vind je op deze website waardevolle informatie over onderwerpen zoals tarieven en info over het gasvrij maken van jouw woning. Voorts geven we 5 tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Profondeville
Netbeheerder Elektra:Onbekend
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,413
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,256
Gemiddeld verbruik: 1520 m3 en 3370 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Moeiteloos vergelijken

 • Alle bekende maatschappijenonder elkaar
 • De beste energie aanbiedingen
 • Bespaar tot wel € 430,00.

Eenvoudig overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Zorgeloos overstappen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Bois-De-Villers?

We zien een groot aantal energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Bois-De-Villers. Dit loopt van Essent tot bijvoorbeeld Luminus, de keuze is enorm. Vandaag de dag tellen we ruim 30 bedrijven. Deze aanbieders werken allemaal op basis van de infrastructuur van Onbekend. Het is niet te doen om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor die situatie kan jij onze energiesimulator gebruiken. Bekijken welke gas en stroom bedrijven je kunt kiezen? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bois-De-Villers is in mei 2024? Vul snel de gevraagde gegevens in, kies voor de laagste prijs, en stap meteen over. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Toch, energieleveranciers verschillen wel degelijk van elkaar. In een situatie als een stroomstoring, dan is het wenselijk dat er gauw een oplossing volgt. Wat dus belangrijk is: kijk verder dan de tarieven. Als het puntje bij paaltje komt wenst elke consument niet teveel betalen voor energie. Dit geldt uiteraard altijd. Door gebruik te maken van onze energie bekijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Bois-De-Villers, die aansluit op jouw wensen. Unieke behoeften? Dit is zelfstandig in te regelen. Door middel van de keuzevakjes in de vergelijkingstool achterhaal je moeiteloos een overeenkomst dat past bij jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Bois-De-Villers

 • Engie: Online inzicht in verbruik
 • OCTA+: Reken jouw energiekoste online uit
 • Lampiris: Verschillende termijnen
 • MEGA: Online account
 • Essent: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Eneco: 260.000 eigen zonnepanelen
 • Luminus: Online account
 • Elegant: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Watz: Online facturen bekijken
 • Wase Wind: Gemakkelijke verhuisservice
 • Comfort Energy: Tankdiensten als keuring, saneren en plaatsen nieuwe tank
 • Poweo: Prettige klantendienst

Wat zijn de energiekosten in onze straat? (Prijzen mei 2024)

De condities van gas en stroom leveranciers en de vergoedingen kunnen verschillen per locatie. De achterliggende reden is dat er diverse beheerders van het net dienstverleningen bieden. Elke beheerder gebruikt weer andere onkosten voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder (elektra) in Bois-De-Villers betreft Onbekend. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder wisselen per postcodegebied. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Profondeville wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Ideg. Bij problemen in het netwerk zullen zij dit afhandelen.

Stats & Facts Bois-De-Villers

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Profondeville
 • CV Merk: Cenvax
 • Groene stroom: 18,10%
 • Postcodegebied: 5170
 • Gem. mazout: 2800 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Onbekend
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,413
 • Stroomtarief kwh: €0,256
 • Gem. gasverbruik: 1520 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3370 kWh
energie-vergelijken-bois-de-villers

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie direct regelen.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Begin met de basisinfo. Dat betreft de grootte van het huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Kies verbruik

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In en rondom Bois-De-Villers is dit gemiddeld zo’n 1520 m3 en 3370 kWh. Woon jij volledig gasloos? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Beschik jij over zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh je panelen opleveren. De data die je invult dragen bij aan jouw energierekening.

 3. Specificeer type energie en de looptijd.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Betreffende contracten kun jij opties nemen van 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist specifieke model (variabele) prijzen. Dikwijls is het slim om jaarlijks een nieuw jaarcontract te nemen.  

 4. Tarieven vergelijken

  Er volgt nu een handig overzicht met alle mogelijke maatschappijen en contracten. Bij alle pakketten lees jij specificaties aangaande herkomst energie, contractsduur, de kostprijs van gas en elektra in Bois-De-Villers, en nieuwe klanten korting. Kies de organisatie die in lijn is met jouw persoonlijke wensen.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een interessante actie gecheckt? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van de energieleverancier. Onder andere www.lampiris.be of www.aspiravi.be. Jouw toekomstige energie-partij regelt de overstap. Zo ben je zeker van gas en stroom in Bois-De-Villers


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in mei 2024 kan ruim €340 voordeel geven. Maar, is er nog meer mogelijk om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters vind jij vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaaradvies 1: sluit de klep van de open haard
 • Advies 2: de eco-stand gebruiken met vieze was.
 • Praktische tip 3: de verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.
 • Bespaaradvies 4: elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.
 • Bespaaradvies 5: zorg dat de koelkast minimaal tien centimeter van de wand staat

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om de overstap te regelen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? De energiehunters raden aan: ga elke jaar opnieuw overstappen in Bois-De-Villers. Zo kun je profiteren van lage prijzen. Echter, doe dit wel op het juiste moment. Einde contract in zicht? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar daar zit wel een boete aan vast. Heb jij een modelcontract? Je mag op ieder moment, wisselen van maatschappij, en hoef je nooit een boete te betalen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Mogelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een meerjarige contract of kiezen voor variabele tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten heb je 2 opties: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft nooit extra te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens de contracttermijn. In algemene zin worden deze prijs-updates gedaan in de eerste en zevende maand. Bij dit type contract profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat de kosten gaan zijn. En daarnaast beloont de maatschappij jou met een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. Voor energiecontracten is het principe: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn vrijwel altijd duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Bois-De-Villers. Bij een langdurig contract betaal je per kWh en M3 iets minder. Maar, bij 12 maandelijkse contracten ontvang jij elk jaar een scherpe welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, doorgaans verwerkt de betreffende energiemaatschappij dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de tarieven in jouw regio en ga voor een beschikbare leverancier. Denk aan Luminus, ENGIE of Eni. Vervolgens bepaal je het moment waarop het contract ingaat. De geselecteerde energie-aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan op de website van de leverancier?

Geholpen door energiehunter.be bekijk je altijd de beste deals. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.energie2030.be, dan valt als eerste op dat je daar veel duurder uit bent. Wat is de achterliggende reden? Eigenlijk zit het zo: energieleveranciers willen nieuwe klanten. Middels lagere onkosten en hoge welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Op basis daarvan zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Bois-De-Villers vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Bois-De-Villers en zoek het juiste contract die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Bois-De-Villers

De meeste energieleveranciers bieden onderwijl groene stroom in Bois-De-Villers. Op dit gebied is onderling veel verschil te vinden. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is bij veel aanbieders weer anders. Niet elk groene stroom label is ook echt duurzaam. Veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt onjuist aangemerkt als duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat leveranciers duurzaam en eerlijk zijn? Kies in dat geval zeker voor “Groen uit NL”. Vervolgens kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Bois-De-Villers vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Voor inwoners van de gemeente Profondeville bestaan er vele projectenwaarbij duurzame energie wordt opgewekt. Aspecten als windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 5170. In deze plaats kan je meer en meer financieel aantrekkelijk deelnemen met allerlei burgercollectieven in de gemeente. De overheid wil ook ons verplichten om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Namen energieneutraal zijn (los van gas). Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Integreren van zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Huis met zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • En het ligt voor de hand: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Zie ook de tips om minder gas en stroom te gebruiken en bezoek mijnenergie.be, vreg.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bekijk info van Elegant diensten.