Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Villers-En-Fagne

Snel online energie vergelijken in Villers-En-Fagne? Aan de hand van deze website vind je moeiteloos alle relevante energie aanbieders als o.a. Luminus & Antargaz. Omschrijf jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en zie direct welke energieleverancier in Villers-En-Fagne de beste deal heeft! Daarnaast bekijk je via onze vergelijker uitgebreide info over topics als bijvoorbeeld onderwerpenen uitleg over jouw energierekening. Daarbij vind je hier een lijstje met 5 bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Philippeville
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,418
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,261
Gemiddeld verbruik: 1520 m3 en 3320 kwh
Populaire aanbiederEneco

Eenvoudig vergelijken

 • Alle landelijke providers eenvoudig vergelijken
 • Geen addertjes onder het gras
 • Gemiddelde besparing van € 480,00.

Moeiteloos overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Geen dag zonder gas of stroom!

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Villers-En-Fagne?

Er zijn flink wat energieleveranciers actief in Villers-En-Fagne. Van Lampirus tot bijvoorbeeld Luminus, de keuze is enorm. Vandaag moet je een keuze maken uit ruim 20 bedrijven. Deze bedrijven werken allemaal op basis van het gas- en stroom netwerk van Ideg. Het is onmogelijk om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Voor dit scenario kan jij onze energiesimulator gebruiken. Bekijken welke energiemaatschappij er allemaal zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Villers-En-Fagne is in april 2024? Voer eenvoudig de privé gegevens in, sorteer de resultaten op prijs, en stap direct moeiteloos over. Lees verder over 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Desondanks, leveranciers handelen allemaal op hun eigen manier. In het geval van gas- en stroomstoring, dan ga je er vanuit dat er snel een monteur komt. Het punt is: vergelijk op meer dan alleen prijs. Onderaan de streep zoekt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is logisch natuurlijk. Geholpen door onze prijzencheck ontdek je vlug de goedkoopste energieleverancier van Villers-En-Fagne, voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Ook dit kun je hier vinden. Aan de hand van selecties maken in de prijzenvergelijker bekijk je gemakkelijk een contract dat past bij jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Villers-En-Fagne

 • Engie: Een passend contract voor elk huishouden
 • OCTA+: Exclusieve kortingen
 • Lampiris: Goed bereikbare klantendienst
 • MEGA: Contact via telefoon, mail en social media
 • Essent: Gratis Tado slimme thermostaat t.w.v. €249
 • Eneco: Alles beheren via de klantzone
 • Luminus: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Elegant: Goed bereikbare klantendienst
 • Watz: Online meterstanden doorgeven
 • Wase Wind: Samen investeren in windenergieprojecten in eigen streek
 • Comfort Energy: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Poweo: Altijd bereikbaar

Hoe duur is energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen april 2024)

De condities van energiemaatschappijen en de kosten zijn weer anders per regio. De reden hiervan is dat er verscheidene beheerders van het net actief zijn. Iedere netbeheerder heeft weer andere onkosten voor transport van gas en stroom. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Villers-En-Fagne betreft Ideg. De prijzen voor het beheer van het netwerk zijn per woonplaats weer anders. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Philippeville wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Ideg. Bij problemen in het netwerk kan je bij hen terecht voor vragen.

Feiten en cijfers Villers-En-Fagne

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Philippeville
 • CV Merk: Agpo
 • Aandeel duurzaam: 38,60%
 • Postcodegebied: 5600
 • Gem. mazout: 1830 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,418
 • Stroomtarief kwh: €0,261
 • Gem. gasverbruik: 1520 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3320 kWh
energie-vergelijken-villers-en-fagne

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Begin met jouw basisgegevens. Dit gaat over gezinssamenstelling, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Villers-En-Fagne is dat gemiddeld 1520 m3 en nog eens 3320 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat je genereert. Dit alles dragen bij aan jouw energierekening.

 3. Kies type energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Wat betreft prijs zekerheden kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 3, of 5 jaar, en specifieke model (variabele) prijzen. Meestal is het een goed idee om ieder jaar een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Je ziet nu een opsomming met alle interessante aanbieders van energie. Bij elk contract lees je gegevens met betrekking tot soort stroom/gas, contracttermijn, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Villers-En-Fagne, en nieuwe contracten bonus. Kies de maatschappij die overeenkomst met jouw budget.

 5. Regel online je overstap

  Een geldige aanbieder gevonden? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. We versturen jouw aanvraag direct door naar de relevante pagina op de website van de maatschappij. Onder andere www.octaplus.be en www.energypeople.be. Jouw nieuwe maatschappij regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Villers-En-Fagne


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan meer dan €350 bonus betekenen. Desalniettemin, kan ik nog meer doen voor een lagere energierekening? Via onze hunters tref jij 5 handige bespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Advies 1: brengt tochtweringen aan bij deuren en ramen
 • Bespaaradvies 2: gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.
 • Praktische tip 3: zet het klokje op elektrische apparaten uit.
 • Bezuinigadvies 4: koop een waterbesparende douchekop
 • Bespaaradvies 5: zet je koelkast minimaal 10cm voor de wand

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om de overstap te regelen?

Een vraag die we vaak krijgen is: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze specialisten zijn erover eens: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Villers-En-Fagne. Zodoende realiseer je de hoogste besparing. Echter, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Komt het einde van het contract dichterbij? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt eerder overstappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je kunt dan meteen switchen van aanbieder, zonder boete te betalen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Dan zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Een contract voor meerdere jaren of meer vrijheid met modelcontracten?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder kan je diverse opties kiezen: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dat creëert financiële transparantie, en je betaalt niets extra’s wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast gedurende de contractperiode. Vaak worden deze prijs-updates gedaan in januari en in juli. Bij de variabele variant kan dus uit op het moment dat de energieprijzen dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: het meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je exact weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En tevens beloont de maatschappij jou met een aantrekkelijke bonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energie industrie geldt in beginsel: contracten voor 3 of 5 jaar zijn prijziger dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Villers-En-Fagne. Bij een langdurig contract is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daartegenover, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg je ieder jaar deze concurrerende welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel regelt de nieuwe maatschappij het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de goedkoopste leverancier. Populaire bedrijven zijn OCTA+, ENGIE en ook Belpower. Daarnaast kies je de ingangsdatum van het contract. Je toekomstige gas en stroom organisatie levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Via energiehunter.be tref je altijd de allerlaagste tarieven. Indien je zelf een website bezoekt als www.eneco.be, dan kom je tot de ontdekking dat de energie hier fors duurder is. Hoe kan zoiets? Kinderspel: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Aan de hand van voordelige prijzen en goede welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Zo trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Villers-En-Fagne vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Villers-En-Fagne en achterhaal de voordeligste leverancier voor je huishouden

Duurzame energie in Villers-En-Fagne

Veel bedrijven leveren momenteel groene stroom in Villers-En-Fagne. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De afkomst van groene stroom is zeer wisselend. Niet ieder “groene stroom” contract draagt terecht die naam. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt ongeoorloofd aangemerkt als duurzaam. 100% zeker weten dat maatschappijen 100% transparant zijn? Kies dan zeker weten “Groen uit België”. Daarna kan je erkende groene energieleveranciers in Villers-En-Fagne vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de streek van de gemeente Philippeville bestaan er vele plannen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Aspecten als windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 5600. Als inwoner van deze plaats kan je soms tegen een gunstig tarief bijdragen aan dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Het is natuurlijk ook goed om zelf maatregelen te treffen. Binnen afzienbare tijd moet Namen eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isoleren (denk aan isolatie van vloer, dak en spouw)
 • Dak met zonnepanelen
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Huis met zonneboiler
 • De CV vervangen voor een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Bekijk info over Vijf praktische bespaartips of check sites van mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Bekijk ook Poweo prijzen april 2024.