Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Thorembais-Les-Béguines

Direct energie vergelijken in Thorembais-Les-Béguines? Met behulp van deze website achterhaal je eenvoudig alle interessante aanbieders als OCTA+ en Comfort Energy. Omschrijf jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en bekijk welke energieleverancier in Thorembais-Les-Béguines het goedkoopste contract aanbiedt. Voorts lees je op deze website bruikbare info over thema’s als energiebesparing in huis en tips om jouw huis te verduurzamen. Daarbij vind je hier tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Perwez
Netbeheerder Elektra:Pbe Wallonie
Netbeheerder AardgasSedilec
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,455
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,285
Gemiddeld verbruik: 1575 m3 en 3420 kwh
Populaire aanbiederEngie

Supersnel vergelijken

 • Alle grote aanbieders naast elkaar
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Eenvoudig besparen tot wel € 500,00.

Snel overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Geen dag zonder gas of stroom!

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Thorembais-Les-Béguines?

Er zijn enorm veel energieleveranciers in Thorembais-Les-Béguines. Dit varieert van Antargaz tot bijvoorbeeld OCTA+, er is gewoon veel te kiezen. In juli 2024 moet je een keuze maken uit ruim 25 aanbieders. Deze aanbieders gebruiken allen het netwerk van Pbe Wallonie. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Hiervoor bieden wij de energiesimulator. Weten welke gas en stroom maatschappijen er allemaal zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Thorembais-Les-Béguines is voor jouw verbruik? Geef snel de eigen gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en regel jouw overstap eenvoudig online. Lees verder over 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en gas is overal hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je hebt aan aangenaam warm huis. Daartegenover, gas en stroom organisaties handelen allemaal op hun eigen manier. In het geval van een gasstoring, dan is het gewenst dat dit adequaat wordt opgelost. Het punt is: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep wil iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dat snappen wij best! Middels onze energie ontdek je snel de goedkoopste energieleverancier van Thorembais-Les-Béguines, die matcht met jouw verbruik. Specifieke wensen? Dat is mogelijk. Dankzij de keuzevakjes in de prijzenvergelijker vind jij zonder problemen een energieovereenkomst dat klopt met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Thorembais-Les-Béguines

 • Engie: Altijd scherpe acties
 • OCTA+: Meerdere contracten
 • Lampiris: Gemakkelijk prijs berekenen
 • MEGA: Contact via telefoon, mail en social media
 • Essent: Fan van duurzame oplossingen
 • Eneco: Vaste energieprijzen
 • Luminus: Online meterstanden doorgeven
 • Elegant: 5-sterren klantenservice
 • Watz: Volledig Belgische onderneming
 • Wase Wind: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Comfort Energy: Overzichtelijke contracten
 • Poweo: Overzichtelijke contracten

Hoe hoog bedragen de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De aansluitingen van gas en stroom bedrijven en de prijzen wijken vaak af per plaats. De reden hiervan is dat er verschillende netbeheerders werkzaam zijn. Elke beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor de transport van elektra en gas. De huidige netbeheerder van elektra in Thorembais-Les-Béguines heet Pbe Wallonie. De prijzen voor zo’n netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Perwez is de aardgas netbeheerder Sedilec. Als er sprake is van een storing lossen zij dit normaal gesproken op.

Feiten over Thorembais-Les-Béguines

 • Provincie: Waals Brabant
 • Gemeente: Perwez
 • Populaire CV: Junkers
 • Aandeel duurzaam: 21,50%
 • Postcodegebied: 1360
 • Mazout verbruik: 1850 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Pbe Wallonie
 • Gasregio: Sedilec
 • Gastarief M3: €0,455
 • Stroomtarief kwh: €0,285
 • Gem. gasverbruik: 1575 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3420 kWh
energie-vergelijken-thorembais-les-beguines

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Allereerste jouw basisgegevens. Hiermee bedoelen we samenstelling huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In Thorembais-Les-Béguines gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1575 m3 en nog eens 3420 kWh. Gebruik jij geen gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Sprake van zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Dit alles dragen bij aan jouw energierekening.

 3. Kies type energie en contracttermijn.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Maakt het voor jou niet uit? Laat dit dan open. Met betrekking tot prijsafspraken kun jij opties nemen van 1 jarig tot 5 jarig of wisselende korte termijn modelcontracten. Doorgaans is het verstandig om elke 12 of 24 maanden een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat daarna komt is de totaallijst met alle verkrijgbare maatschappijen en contracten. Bij ieder abonnement bekijk je informatie met betrekking tot herkomst energie, soort contract, de kostprijs van gas en elektra in Thorembais-Les-Béguines, en de eventuele korting. Kies de organisatie die matcht met jouw budget.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een goede aanbieder gespot? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de afsluitpagina van de leverancier. Denk aan www.engie.be en www.poweo.be. Jouw nieuwe energie-aanbieder regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Thorembais-Les-Béguines


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €360 voordeel geven. Evenwel, zijn er meerdere mogelijkheden om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters vind jij 5 bruikbare tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigtip 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Praktische tip 2: niet een te grote koelkast kopen.
 • Bezuinigtip 3: zorg dat je de vriezer op tijd ontdooit
 • Advies 4: rolluiken gebruiken.
 • Bespaaradvies 5: nooit het licht onnodig aan laten staan.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is het moment om over te stappen? Onze specialisten raden aan: probeer elke 12 maanden; overstappen in Thorembais-Les-Béguines. Daarna realiseer je de hoogste besparing. Toch, let wel even op wanneer je dit doet. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor het einde van het contract kan je al overstappen. Contract met vaste looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen overstappen, zonder boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Vermoedelijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energietarieven nemen of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zijn er grofweg 2 mogelijkheden: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dat creëert financiële transparantie, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelovereenkomsten. Normaal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst is dus ook erg interessant wanneer de energieprijzen dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het kan handig zijn: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat het tarief voor gas en stroom is. En als je geluk hebt wordt je ook tegemoet gekomen met een mooie korting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiewereld is de stelregel: langlopende contracten zijn duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Thorembais-Les-Béguines. In het geval van een lang contract is het tarief van elektra en gas iets lager. Daarentegen, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je jaarlijks een persoonlijke welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, normaal gesproken regelt je gekozen energie-organisatie dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de leveranciers met elkaar en selecteer de beste of voordeligste energiemaatschappij. Denk aan Luminus, Essent en ook Energy People. Bij de volgende stap kies je de ingangsdatum (start levering). De nieuwe energie-aanbieder levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan het bedrijf zelf?

Via deze website ontdek je altijd de allerlaagste tarieven. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.eneco.be, dan kom je tot de ontdekking dat het hier lang niet zo goedkoop is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen speuren constant naar nieuwe consumenten. Met behulp van lage kosten en intense welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Door deze strategie stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Thorembais-Les-Béguines vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Thorembais-Les-Béguines en zoek het juiste contract voor jouw situatie

Duurzame energie in Thorembais-Les-Béguines

Het merendeel van de energiemaatschappijen leveren vandaag de dag groene stroom in Thorembais-Les-Béguines. Als het gaat om groene energie is er veel variatie te vinden. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt is bij veel aanbieders weer anders. Niet alle groene stroom kent ook echt een groene bron. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd gelabeld als “groen”. Er op kunnen vertrouwen dat aanbieders daadwerkelijk groen zijn? Selecteer in dit geval uiteraard voor “Groene Energie uit België”. Daarna kan je betrouwbare groene energieleveranciers in Thorembais-Les-Béguines vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de gemeente Perwez onderscheiden we allerlei initiatievenrondom duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 1360. In deze omgeving kan je wellicht vrij voordelig meedoen met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Het is natuurlijk ook goed om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen afzienbare tijd moet Waals Brabant de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Woning met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige biomassaketel
 • En niet te vergeten: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Zie ook de Belangrijke energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be, vreg.be en tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Doorzoek informatie over Antargaz tarieven.