Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Warcoing

Meteen energie vergelijken in Warcoing? Door gebruik te maken van deze website vergelijk je moeiteloos alle grote aanbieders als bijv. OCTA+ en Lampirus. Schets jouw situatie, schat jouw verbruik, en bekijk welke energieleverancier in Warcoing de scherpste prijs kan bieden. Daarbij vergaar je op deze website praktische informatie over thema’s als tarieven van energie * gas en vaste en variabele tarieven. Verder vind je hier tips om stroom en gas te besparen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Pecq
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,386
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,269
Gemiddeld verbruik: 1515 m3 en 3440 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Eenvoudig vergelijken

 • Alle populaire aanbieders bij elkaar
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 225,00.

Eenvoudig overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Warcoing?

Wij zien enorm veel energieleveranciers actief in de regio Warcoing. Dit loopt van Engie tot Comfort Energy, de keuze is enorm. Vandaag kan je kiezen uit om en nabij 25 bedrijven. Deze energieleveranciers gebruiken allen de leidingen van Interlux. Het is onuitvoerbaar om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In deze context kun jij terecht bij de energiesimulator. Achterhalen welke energiebedrijven er beschikbaar zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Warcoing is voor jouw situatie? Vul hieronderjouw eigen gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en stap binnen 5 minuten over. Lees verder over 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en je kunt lekker warm douchen. Daarentegen, organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. Tijdens een gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Oftewel: houd ook rekening met kwaliteit service. Onderaan de streep wenst elke consument een goedkoop energiecontract. Dat is logisch natuurlijk. Dankzij de energietarievenvergelijker vergelijk je rap de goedkoopste energieleverancier van Warcoing, die matcht met jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Ook dat bieden wij. Via jouw input in de prijzenvergelijker detecteer jij zonder problemen een energiecontract dat in lijn is met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Warcoing

 • Engie: Met handige energiesimulator
 • OCTA+: Blog met handige bespaartips
 • Lampiris: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • MEGA: Handige website
 • Essent: Verstand van (duurzame) energie
 • Eneco: 16/20 Greenpace score
 • Luminus: 5-sterrenservice
 • Elegant: Eenvoudig verbruik inzien
 • Watz: Online grip op je kosten
 • Wase Wind: Eigen windparken door hele land
 • Comfort Energy: Online meterstanden doorgeven
 • Poweo: Vrijblijvend, geen verbrekingskosten

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in de regio? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten gas & stroom aanbieders en de prijzen kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er verscheidene beheerders van het net service verlenen. Iedere gas en stroom beheerder past eigen voorwaarden toe en eigen prijsstrategieën voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De huidige netbeheerder van elektra in Warcoing is Interlux. De tarieven die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per woonplaats weer anders. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Pecq is de aardgas netbeheerder Interlux. Mocht er een stroing zijn, dan kan je bij hen terecht voor vragen.

Stats & Facts Warcoing

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Pecq
 • Populaire CV: Fasto
 • Aandeel groen: 31,20%
 • Postcode: 7740
 • Mazout consumptie: 2490 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,386
 • Stroomtarief kwh: €0,269
 • Gem. gasverbruik: 1515 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3440 kWh
energie-vergelijken-warcoing

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Allereerste de basisinfo. Bijvoorbeeld de grootte van het huishouden, en straatnaam + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In de omgeving Warcoing ligt dit gemiddeld op 1515 m3 plus 3440 kWh. Woon jij volledig gasloos? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Beschik jij over zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze factoren hebben effect op de jaarlijkse energiekosten.

 3. Selecteer soort energie en abonnementsduur.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Hoef jij geen groene stroom? Sla dit dan over. Wat betreft contracten kun jij opties nemen van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of een variabel contract. In algemene zin is het voordeliger om elke 12 of 24 maanden een nieuw energiecontract af te sluiten.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  In de volgende stap vind je een overzicht met alle interessante energieleveranciers. Bij elk abonnement tref jij voorwaarden met betrekking tot soort energie, contractsduur, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Warcoing, en nieuwe contracten bonus. Kies de leverancier die klopt met de opgegeven wensen.

 5. Stap online over

  Een geldige leverancier in het lijstje? Klik op de groene button. Je browser gaat dan direct naar de aanvraag-pagina van het energiebedrijf. Bijvoorbeeld www.engie.be of natuurlijk www.trevion.be. Jouw aanstaande energieonderneming regelt alles voor jou. Altijd zekerheid van gas en stroom in Warcoing


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €260 besparen. Maar, is er nog meer mogelijk om te besparen op de gas- en stroom rekening? Via onze hunters vind je 5 bruikbare tips & tricks waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Tip 1: neem een waterbespaarder
 • Bezuinigadvies 2: kies een intelligent strijkijzer die zichzelf uitschakelt
 • Bespaaradvies 3: hang de was wat vaker aan de lijn i.p.v. de droger
 • Bespaartip 4: de helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.
 • Advies 5: gooi de wastrommel altijd helemaal vol

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer mag je overstappen van energie? Onze klantenservice specialisten adviseren: wacht niet langer en ga overstappen in Warcoing. Daarna maak je gebruik van lagere tarieven. Alleen, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Einde contract in zicht? 2 maanden voor het verlopen van het contract kan je al overstappen. Contract met vaste looptijd? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Een abonnement met flexibele tarieven? Je kunt dan meteen wisselen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Nog nooit overgestapt? Dan zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Kiezen voor lange termijn of wil jij een model contract?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten kan je diverse opties kiezen: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren binnen de looptijd van het contract. Meestal worden de prijzen aangepast op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij de variabele variant kan dus uit op het moment dat de kosten van gas en stroom dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat het tarief voor gas en stroom is. En soms krijg je ook nog eens een hoge overstapkorting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. Voor de energiewereld geldt: contracten voor een langere periode zijn uiteindelijk fors duurder dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Warcoing. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Daartegenover, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg jij elke 12 maanden zo’n hoge welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, in de regel regelt jouw betreffende aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de beste of voordeligste aanbieder. Bedrijven als OCTA+, Essent en ook Trevion. Ook beslis je over wanneer het contract in moet gaan. De geselecteerde energiemaatschappij houdt zich altijd aan de afspraak. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Door gebruik te maken van onze vergelijker check je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.belpower.be, dan ontdek je dat het hier lang niet zo goedkoop is. Wat is daarvan de reden? Super simpel: energiebedrijven willen nieuwe aansluitingen scoren. Aan de hand van lage kosten en goede welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Door deze strategie stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Warcoing vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Warcoing en sluit een goed abonnement af voor jouw situatie

Duurzame energie in Warcoing

Een groot deel van de leveranciers bieden op dit moment groene stroom in Warcoing. Toch kunnen grote verschillen optreden. De oorsprong van deze groene stroom is zeer divers. Niet ieder groene stroom contract heeft ook echt een groene oorsprong. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt foutief geprofileerd als groen of duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat energiemaatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Kies in dat geval het filter “Groene energie uit NL”. Jij kan dan erkende groene energieleveranciers in Warcoing vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de gemeente Pecq zien we nogal wat opdrachten volledige gericht op duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 7740. Als inwoner van deze plaats kan je meer en meer extra voordelig meedelen in collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook moedigt de gemeente ons aan om het eigen energieverbruik gaan beperken. Rond 2050 moet Henegouwen hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Zonnepanelen installeren
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Zonneboiler voor warm water
 • Het laten plaatsen van een pelletkachel
 • En zeker onmisbaar: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Lees de Belangrijke energiebespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Doorzoek informatie over Watz afsluiten.